|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 19:55:03   
Jančika_
Punce (in kakšen fant), a sem vam tudi dogaja, da srečate na ulici kako nosečko ali mamico z vozičkom, pa se zabuljita ena v drugo, potem pa se vprašate, a je ona tudi mogoče na RR? Meni se to kar naprej dogaja, ampak si ne upam vprašat in grem mimo:ups:.

Včeraj sva z Joejem peljala malega na sprehod in sva srečala dve njegovi bivši sošolki, ena :nosecka:, druga z :duda:.

Čvekamo o vsem mogočem, in potem vpraša Joe, a sta vidve kaj na RR? In se izkaže, da sta:bravo:. Ena je bila veliko gor, pa nima računalnika trenutno, mogoče se je katera spomni - HuAnita.

Hehe, si bomo morale dat RR napisat na čelo, da se že od daleč spoznamo!:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 19:56:54   
SANDY
Tud men se to dogaja pbčasno. Sploh ko se kaka mamica z negorensjkim naglasom sprehaja kje v moji bližini ;)!! pol pa gruntam a je al ni tud, pa katera bi lahko bla :)-:)-

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 20:00:23   
nita
He, jaz sem se isto spraševala v torek, ko sem sedela v čakalnici pri G. in gledala nosečke. Z eno sem se celo zapletla v pogovor in je bila zelo prijetna. Ampak se je nisem upala vprašat (verjetno zato, da ne bi ispadla firbčna).

HuAnite se pa spomnim. A je ona že rodila?? (Ne lušta se ni iskat na seznam.)

LP, Anita

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 20:15:55   
*daša*
:):) se mi je samo enkrat to zgodilo in pol sem ugotovila, da sem v bistvu tebe jančika vidla z vozičkom:) v mestu. sem ful dolg študirala od kod se mi zdiš znana in pol se spomnem na RR:)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 20:18:23   
mammika
Joj stalno se mi to dogaja potem pa buljim kot bi bla mal usekana.Predvsem se mi to dogaja ko gremo kam na Bled kjer je pooolno mamic z dojenčki-malčki,al pa :nosecka: ....Pol pa kontaj....Zadnjič k sm bla na Bledu sem se kar vsem smehljala,sem se že sama sebi zdela mal smešna :)-:)-:)-
LP:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 20:22:04   
Jančika_
Ja, HuAnita je rodila punčko Pino pred mesecem dni. Imela je precej težek porod, potem pa še mastitis, tako da je bila zelo dolgo v porodnišnici. Zdaj je že bolje in upa, da bo kmalu imela računalnik, da se nam spet pridruži.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 20:22:46   
Jančika_
Daša, drugič me pa kar pocukaj za rokav!:)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 20:24:46   
Anonimen
:)-:)-:)-:)-Predkratkim sem bila z hčerama in vnukom v Ljubljani pa sva obe okli gledali,če bi akšno od vas srečale,pa tudi v zoo sem se vaski mamici z vozičkom nasmihala,bohve kaj so si mislile,ta tu je odštekana:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 20:26:34   
Anonimen
Se opravičujem za pismene napake.Medtem ko pišem vmes poslušam moje kaj klepečejo:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 20:44:03   
Pinja
Ja punce, zadnjič, ko ste se dobile v city parku v Lj, sem bla tud jaz tam, pa sem gruntala, a ste prave al ne! Je blo pa tisti dan tolk mamic tam, da res nisem upala spraševat, vas je blo itak preveč :)-!

Bi mogle naše fotke gor dat, da bi se na ulici spoznale :bravo:

lp :nosecka: 32t

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 20:53:30   
KATY&TIMMY
ciao!zadnjič sem bila v giulji,jaz z Timijem pa Špela tudi ona iz RR,pa je bila ena punca z mamo na blagajni,niti pol metra od mene.no na koncu se je izkazalo da je bila ena punca iz RR,in mi je tudi privat sporočila in me vprašala če sem bila to jaz.:)-:)-:)-:)-:)-:)-sem rekla naj naslednjič kar reče,če me spet vidi.:ups::ups::ups:

zdaj bom pa kričala:NASLEDNJI TEDEN GREMO NA DOPUST NA POKLJUKO,JAZ,NEVA6,TIMI IN SESTRA NIKA,Z NAMI BO ŠE ŠPELA Z ALEKSOM.KER BOMO KLATILE VSEPOVSOD BLED,KRANJSKA GORA, ŠENČUR,BOHINJ ITD....ČE NAS KJE OPAZITE KAR CUKAJTE,KRIČITE ALI KAKO DRUGAČE,TAKO DA VAS SPOZNAMO:)-:)-:)-:)-:)-

lp,Katja&Timi&Neva&Nika......:kuza::muca::pujs::sloncek:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 20:57:34   
Anonimen
Ojla!
Jaaaaaaaaaa, skoz!!! Vsakič kjer je kaj mamic ali kaj podobnega...sploh pa v H&M-u sem zanč študirala:)

Pinja, drug teden se dobimo dopoldne, tko da če nas vidiš kar pridi zraven! Oz. v vsakem primeru si vabljena:)

lp,:fis:

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 21:10:04   
puncica
Hja men se ne dogaja, ker tle sploh ni mamic z dojenčki :)- drugače pa je Celju, tam pa jaz gledam če bo kakšnga doječka ujagala ko sem ga že vidla na RR

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 21:40:20   
Urša
Jaaaaa. :)- Bi kero kr vprašala, pa mi bi blo mal neugodno, če bi me samo debel pogledala in rekla: Prosim??? :zmeden:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 21:50:42   
SILVA
Ja vedno,pa mi je nerodno vprašat:ups:.
Bi si mogle kakšno nalepko z RR omislit in jo pripopat na voziček:)-.
lp:sloncek:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 21:55:23   
Erdbeere
Men je tud sonček2* zanč poslala privat sporočilo, če sva bile slučajno s tamalo v Mercatorju v Kranju...pa je tud rekla da ni upala vprašat pa vidla me je no ja je res da je bila ona samo opazovalka (na kavici), midve sva pa okol polic po trgovini šibali ;)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 21:55:33   
tina.nika
Ja jst sem pravkar ugotovila da sva se s Tašo srecali na c. pediatriji in sva bili v sobi čisto zraven. Pa nisem bla ziher da je to ona in je nisem pocukala za rokav.:ups:
lp, Tina

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 22:07:50   
Anonimen
Se vidi, da sme dones čist zmedena:ups:
Kako je HuAnita?:rozica:
lp,:fis:

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 22:08:30   
Dadi
mammika...no jest tudi včasih po Bledu šantam...če me boš slučajno vidla ti kar vpraši:)-:)-:)-

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 22:09:59   
Dadi
No Katja...mene lahko vidiš v Bohinju, na Bledu, v Ljubljani:)-:)-:)-

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 22:10:05   
mammika
No ok,če ne pa ti mene...OBVEZNO...upam da mi ne bo nerodno...:)-:)-

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 22:13:09   
Alexandra
Se mi zdi, da smo vse mamice oz. RR-jevke iste. Tud jaz najprej bulim v vozek, pol pa še v mamico, če je slučajno iz RR. :)-

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 23:09:07   
frutka_
...hahaha...meni so tudi že rekli :"smo videli Filipa kako je lep!"In to so rekli ljudje, ki še ga v živo sploh niso spoznali!!!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   "Si ti tudi na RR?"
28.10.2004 23:11:33   
kimi
Jaz sem šla danes na praznovanje Toimotejevega rojstnega dne v city park...Teja N se je sprehajala z njim ker pa sva se spogledale...sem kar vprašala in sem zadela...BINGO

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   "Si ti tudi na RR?"
29.10.2004 10:40:47   
viva
Neva6 ko si že ravno omenila zoo. Takrat smo se srečali in se mi je Timi zdel ful znan sam se tud nisem upogumila in te pocukala za rokav. Pol sem šla pa doma takoj gledat slikco pa še sama si napisala da ste bili tam, sem pa videla da si bila prava.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?