Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
"Podaljšana" absolventka!!! - pomoč 17.1.2005 18:50:59
|
|
|
|
Abby
|
Cca 60 dni pred rokom poroda ti bojo pri gin. dali potrdilo, da si noseča in kdaj boš predvidoma rodila. S tistim potrdilom greš na CSD, kjer dobiš, izpolniš in oddaš obrazce za vlogo za otroški dodatek, ki ga prejemaš do otrokove polnoletnosti oz. dokler se šola (če nimaš previsokega dohodka, vlogo daš pa vsako leto znova), za starševski dodatek, ki znaša letos 40030 sit in ga prejemaš do otrokovega 1 leta, ter za paket za novorojenčka, ki je enkratna pomoč ob rojstvu otroka (če vzameš že pripravljen paket, ti povejo, kje ga dvigneš, lahko pa vzameš denarno nadomestilo, ki znaša malenkost čez 57000 sit). Glede absolventskega staža ti na CSD ne morejo pomagati z info, ker je to stvar vsake fakultete oz. statuta univerze, praviloma se pa za materinstvo podaljša študij za 1 leto na otroka.
|
|
|
|
"Podaljšana" absolventka!!! - pomoč 19.1.2005 15:07:22
|
|
|
|
sasa11
|
ČAo!jest sem sicer še redna absolventka pa nameravam podaljšat oktobra.Pri nas na Visoki šoli za zdravstvo ti podaljšajo za pol, leta na otroka.drugi faksi pa ne vem. Ostalo imaš že odgovorjeno, razen da mogoče dobiš tudi kaj od kakšnega kluba študentov, če si včlanjena(jaz sem decembra dobila od dveh klubov po 60000 sit 9,in pa na šou so meli razpis za študente v stiski.upam da ti kaj pomaga! lp, sasa
|
|
|
|
"Podaljšana" absolventka!!! - pomoč 19.1.2005 19:33:34
|
|
|
|
Maja Z
|
oj a da od klubov tut lahko kej dobiš? v kere si pa včlanjena?:)- lp maja
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......