Gina
|
Če rojevaš brez EA, nisi med porodom ravno skuliran, dobre volje in v šepetanju, pa lepih besedah. Mene je med mojimi porodi prav brigalo vse, ker se še sebe od bolečin nisem prav zavedala, me je med popadki kar zmanjkovalo. Da bi pa hodila okrog, kot ekateri svetujejo, bi pa garantirano skupaj padla. Tako da, to je le za tiste, ki imajo zelo lahek porod. Kar se tiče pa poroda, sem pa nazadnje imela ful lepo izkušnjo. Svetlo je bilo ravno prav, položili so mi ga na trebuh, zajokati ni hotel (je bila že kar panika, ker ni!, ampak se je potem le spomnil, da bi), niso ga obračali na glavo, ali kaj podobnega, s popkovino so počakali, celo ponudili možu, če jo hoče prerezat, babice so bile ful ljubeznive do mene, očka in sploh do otroka (se jima je videlo, da se kljub praksi, še vedno čisto vsakega otročka ful razveselita), po porodu sta nas pustili v miru, da se crkljamo. To je bilo v Postojni. Meni se zdi tak porod prav fajn, nič mu ni manjkalo, pa otročku tudi ne. Razen seveda EA! Ta je pa hudo manjkala.
|