|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "Nora" leta
23.3.2005 18:27:58   
aj@ja
Sem prejle gledala po albumu iz srednješolskih let:angel: in se mi je kar milo storilo:)- Kakšna so bila ta vaša leta?
Nekateri smo bili v stilu trapezarc in lenonk, pa skejterji so začeli na plano prodirat, pa dredi....:)
Pa v kakšnem zabačenem kafiču čepeli in dimili do onemoglosti, navijali Straitse, Janis in Floyde, Jimmija, pili kuhano vino, v šoli nam je sicer šlo, seveda tudi ob pomoči večnega pregovarjanja z učitelji;)

Fajn je blo:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   "Nora" leta
23.3.2005 18:37:38   
CUKRČEK
Ja kavice med špricanjem so najbolj pasale. mmmmmmmmmmm
Večino 4. letnika prešpricali in previseli v bližnjem lokalu.

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   "Nora" leta
23.3.2005 18:40:54   
viv_
ooooooooo... pri nas smo imeli v sosednjem lokalu v hotelu Creina celo svojo pijačo "Top Gun" - kozarec vode, rezina limone pa dve vrečki cukra...:)-

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   "Nora" leta
23.3.2005 18:58:17   
kofetek2010
joj kje je že to :(( je pa bilo fajn :)-:)-:)- sem ena izmed tistih, ki je rada hodila v šolo......in iz šole....:)-:)-:)-samo v šoli bit:zmeden: Ob šolske dejavnosti so bile glavne :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   "Nora" leta
23.3.2005 19:00:03   
ZARA
ja spomnem... jst sem imala 170 neopravicenih!
Kr slabo mi rata ce se spomnem...kaksna budala...:hudicek:

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   "Nora" leta
23.3.2005 19:00:43   
kofetek2010
in si letela iz šole? :ups:

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   "Nora" leta
23.3.2005 19:06:49   
ZARA
skor...sem mela pa vezo,k mi je noro rit resila!!!
O spet mi je slabo...:hudicek:

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   "Nora" leta
23.3.2005 19:11:38   
kofetek2010
pejd mal više, sem novo temo odprla... pa napiši kaj! :)-:)-:)-

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   "Nora" leta
23.3.2005 19:41:56   
Anonimen
Jaz sem bla kot srednješolka zelo pridna in preveč resna:ups::ups::ups:
Zamujala nism, ker sem morala že ob 5.30 na avtobus, da sem prišla do Lj.:grrr: V šoli sm bla pridna, niti ene neopravičene nism imela:ups: Sem bla pa za štose in marsikakšne vragolije.
Raje se spominjam svojih študentskih let. Ta so bila veliko bolj sproščena. čeprav zopet ne tipična. :ups:

Ma srednja šola...uf..to bo zdaj že 12 let nazaj:zmeden:

(odgovor članu aj@ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   "Nora" leta
23.3.2005 19:47:04   
Titty
:)-:)-:)-:)-:)-:)- za ZARO - joj do solz si me nasmejala :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   "Nora" leta
23.3.2005 19:50:31   
NENAJANI
Jaz sem v tretjem letniku imela samo tri neopravičene, opravičeih je bilo pa uuuhhhhh še pa še!!!!!!!!!!:zmeden::ups:

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   "Nora" leta
23.3.2005 20:12:11   
TARA in MAJ
Jaz pa sm bla.....:zmeden2:bom rajš kr tih:)

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   "Nora" leta
23.3.2005 20:33:53   
mehurčica
Jaz sem še zdaj v "norih letih".:)-

Sem pa fejst trenirala, tako da so me sošolci zelo malo videli. Špricala ponavadi nisem, ker me itak nič ni blo. Sem pa hodla s skejtom v šolo in med odmori ali po šoli šla skejtat s prijatelji.

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   "Nora" leta
23.3.2005 20:44:11   
Anonimen
Jaz sem imela pa 170 opravičenih. Kot smučarji v A reprezentanci. Sem si sama opravičila pisala. Mi je bilo tudi pogosto slabo. Zaradi slabe vesti in laganja.

(odgovor članu aj@ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   "Nora" leta
23.3.2005 20:56:22   
mehurčica
Hehe, Splišni. Smučarji v A reprezentanci majo ziher več opravičenih. Jaz sem imela eno leto(se ne spomnim katero)v osnovni šoli 177 opravičenih!:)-Sem pa bila v pionirski reprezentanci(do 14let).

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   "Nora" leta
23.3.2005 21:09:11   
ZARA
Splisni a pa ti niso dal statusa sportnice?? Prasci...

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   "Nora" leta
23.3.2005 21:18:38   
Anonimen
O.K., potem sem jih imela pa več. Sem tako za primerjavo rekla. To mi je razredničarka rekla, da jih imam toliko kot smučarji. In ne, prasci, niso mi dali statusa, še to, da sem hodila s smučarjem, mi ni pomagalo. Saj un prfoks za telovadbo, ki je bil mentor smučarjem, je bil edini đek, ta bi mi ga takoj dal, pa se drugi niso strinjali.

(odgovor članu aj@ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   "Nora" leta
23.3.2005 21:23:33   
india
Joj, ne bi raje o opravičenih, sem mela v prvem letniku sigurno 30 neopravičenih, pa sem razredniku rekla, da se je zmotu pri seštevanju in da lahko to po pouku preveriva, pa se mu ni dalo in mi jih je smao 5 napisal.

Najboljši so bli pa petki, ko smo kar iz šole ( popldanci smo bili), šli v disko.;);););)

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   "Nora" leta
23.3.2005 22:37:57   
cmokec
Jaz sem prvi letnik bolj opazovala, ko pa sem prišla v velemesto. Drugi letnik me je že grabilo, tretjega me je pa tako vrglo, da sem pristala ponovno v tretjem. Četrtega sem se pa potegovala za prav dobri uspeh in sem uspela. Kdo bi zastopu? :)-:)-:)-:)-:)- Blo je pa več opravičenih, ker sem bila vozačica in so bile prve ure pogosto ure kavic, sploh pozimi.

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   "Nora" leta
24.3.2005 9:09:08   
Anonimen
Pr nas se je pa točno vedelo, kdaj je štipendija, k smo se cel teden vozili kar v Karlovac namesto, da bi šli v Črnomlju dol pa v šolo ;)

Super leta :)

Neopravičene? Sploh nismo šteli. Sem pa enkrat klicala razredničarko v imenu mame od moje prijateljice - sošolke, češ da še ene tri dni ne bo mogla v šolo, ker ima vnetje mehurja. Sem bla vsa iz :hudicek:

(odgovor članu aj@ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?