KATAM
|
Lep pozdravček. Veliko vas berem, sama pa se bolj malo oglašam in prosim mamice s podobnimi izkušnjami za kakšen nasvet. Tudi mi imamo poleg vseh otroških težav tudi težave z žrelnico. Do sedaj smo se ukvarjali z alergijami, ki niso dokazljive, nadležnim dermatitisom, kandido, in seveda stem povezano slabo prebavo, no pa recimo da smo to s pomočjo bioresonance in diete bolj ali manj uspešno opravili. Sedaj pa smo ugotovili, da naša princeska slabše sliši, ( preizkušeno z tipanogramom, ki je B ( tiste že veste kaj to pomeni), res da je kar naprej prehlajena, vneta ušesa pa je imela samo enkrat. Sicer vem, da če gre za vprašanje sluha, da z operacijo ni za odlašat, pa vendar sem malo skeptična če je ta operaija res nujna. Moram priznati, da nam je na žalost alternativna medicina ( homeopat,bioresonanca) že večkrat bolj pomagala kot uradna medicina ( ali je to zgolj naključje ali pa imamo čist nesposobno pediatrinjo). Zdaj pa se postavlja vprašanje, ker alternativna medicina ( bioterapevt)odsvetuje operacijo, ker za njih je to en začaran krog, pa tudi sama sem prišla do tega zaključka ker sem res veliko prebrala, da če je otrok veliko prehlajen in neodporen je zato če nima urejene prebave ( tudi kandida, s tem je povzan dermatitis), in večina otrok ki ima probleme s tem ima tudi probleme z žrelnico,( povečano ), in da je treba najperej prebavo porihtat in posledično se tudi druge stvari uredijo. No ko sem jaz to omenila pediatrinji se je samo nasmihala. Skratka da ne bom predolga še nekaj vprašanj, Mi datum za operacijo že imamo ( verjetno bomo tudi šli), ali ima kaj veze če je operacija zdaj pozimi, ko je bolj hladno in je okrevanje daljše, ali bomo molgi bit potem še dolgo časa bolj noter, pa še tale nova gripa me mori, saj jaz kaj dosti ne verjamem v to ampak da jo glih zdaj peljem v bolnico ( največje leglo bacilov, saj vem da boste rekle da so bacili povsod, pa vendar jih je tam največ, in še to ali so zdaj kakšni drugačni pogoji, ali si lahko zdraven ( stara bo 3 leta ), namreč jaz jo kar težko pustim samo tam pa čeprav samo tri dni: Upam ,da nisem preveč naložila. Zaskrbljena mamica.
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 19.11.2009 10:59:59 >
|