Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: žitne kašice in adaptirano mleko 24.10.2006 17:14:37
|
|
|
|
eya
|
Zakaj pa jih ne bi naredila kar z vodo, če že vsebujejo adaptirano mleko? Jaz delam tako.
|
|
|
|
RE: žitne kašice in adaptirano mleko 24.10.2006 18:11:16
|
|
|
|
monika30
|
Sem zgleda mal narobe razložila. Sej bi žitne kašice naredila z vodo. Zanima me, če se lahko mešajo adaptirana mleka pri obrokih čez dan in žitne kašice za večerjo na primer, ne pri enem obroku.
|
|
|
|
RE: žitne kašice in adaptirano mleko 24.10.2006 19:39:23
|
|
|
|
triša
|
Kako???
|
|
|
|
RE: žitne kašice in adaptirano mleko 24.10.2006 20:13:05
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Ja, js mu npr. že skoz dajem Aptamil. Kupim pa tud kakšne kašice, ki se mešajo samo z vodo, pa niso od Milupe. Tako v enem dnevu včasih dobi tud kakšno drugo vrsto adaptiranega mleka. Pri nas ni posebnih težav s tem, ima samo malo trši kakec vsake toliko časa, ampak ne verjamem, da je to razlog. Mislim, da si to mislila, če sem te prav razumela... Lp
|
|
RE: žitne kašice in adaptirano mleko 24.10.2006 20:23:06
|
|
|
|
tajtaja
|
Moja dva pijeta Bebo2, pa jima dajem tudi mlečne kašice Hipp, ki se meša z vodo. Sem pa odkrila DM-ove kašice, ki so zgleda več kot dobre, saj sta moja dva navdušena nad okusom, jaz pa nad ceno . Pa nimamo nobenih problemov, le vedno bolj polni smo.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?