|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   žitne kašice in adaptirano mleko
24.10.2006 16:57:48   
monika30
Povejte mi prosim, ali se sme mešati adaptirano mleko npr. Beba (Nestle) in žitne kašice, ki že vsebujejo mleko in se mešajo z vodo, so pa od drugega proizvajalca (Hipp, Milupa).
Ima lahko zaradi tega malček težave s prebavo, ker so to mleka različnih proizvajalcev.
Saj vem, da imajo tudi kašice, ki se mešajo z mlekom, ampak je v našem dm izbira takih, ki se mešajo z vodo večja.

Prosim za mnenje in izkušnje. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: žitne kašice in adaptirano mleko
24.10.2006 17:14:37   
eya
Zakaj pa jih ne bi naredila kar z vodo, če že vsebujejo adaptirano mleko? Jaz delam tako.

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2006 18:11:16   
monika30
Sem zgleda mal narobe razložila.
Sej bi žitne kašice naredila z vodo. Zanima me, če se lahko mešajo adaptirana mleka pri obrokih čez dan in žitne kašice za večerjo na primer, ne pri enem obroku.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2006 19:39:23   
triša
Kako???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2006 20:13:05   
Bonnie_RR
Ja, js mu npr. že skoz dajem Aptamil. Kupim pa tud kakšne kašice, ki se mešajo samo z vodo, pa niso od Milupe. Tako v enem dnevu včasih dobi tud kakšno drugo vrsto adaptiranega mleka.
Pri nas ni posebnih težav s tem, ima samo malo trši kakec vsake toliko časa, ampak ne verjamem, da je to razlog.

Mislim, da si to mislila, če sem te prav razumela...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2006 20:23:06   
tajtaja
Moja dva pijeta Bebo2, pa jima dajem tudi mlečne kašice Hipp, ki se meša z vodo. Sem pa odkrila DM-ove kašice, ki so zgleda več kot dobre, saj sta moja dva navdušena nad okusom, jaz pa nad cenouser posted image .
Pa nimamo nobenih problemov, le vedno bolj polni smo.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2006 23:17:06   
Salina
Čiao!moja punčka je stara 4mesece odklanjala je mleko tako da sem se odločila da začnem z gosto hrano!imamo en obrok dnevno in to za kosilo malo korenčka z jabolko in pridno papa!zanima me če bi ji lahko dala zvečer še en obrok žitne kašice zmešane z aptamilom ali bi bilo to že preveč zanjo?l.p

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?