Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: želja po ponovni zanositvi 14.8.2009 11:27:46
|
|
|
|
Anonimen
|
zanimam me tudi to, kako so vaši ginekologi reagirali, pa v službi in domači...
|
|
|
|
RE: želja po ponovni zanositvi 14.8.2009 11:48:30
|
|
|
|
lukec
|
Sama nisem v taki situaciji, vendar, če je želja in če ti zdravje to dopušča se nikar ne oziraj na druge, ker pripombe ziher bojo. Moj sin je star 4 in pol pa me že sprašujejo, kdaj bomo mel še enga, de zdej je pa že zadn cajt ... prijateljica je pa mal mlajša sicer od mene ima pa tri otroke, so pa pripombe, ja kaj pa ta misli...tko da ...
|
|
RE: želja po ponovni zanositvi 14.8.2009 12:19:04
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem si želela majhno razliko in smo začel takoj po porodu delat ratalo je čez 2 lati in zdej spet od nekje 4 tedna po porodu delamo na tretjem najmlajši je star 6 meecev.... me ne biriga kaj govorijo važno je da imam jst to kar si želim in da smo mi družinica strečni in zadovoljni okolica pa nej pred svojim pragom pometa.... ko bo ratalo bo ampak vseen upam, da prej k v 2 letih imam pa prjatlco, ki ima med otrokoma dobrih 12 mesecev in se imajo super mals ta stara zdej 3,5 in 2,5
|
|
|
|
RE: želja po ponovni zanositvi 14.8.2009 12:36:53
|
|
|
|
NATAŠA35
|
poglej ne oziraj se na druge, če si želiš, potem naj te nič ne ustavi...zame bi bilo prehudo imeti majhno razliko, sploh če gledam tebe, bi imela tri majhne otroke, kar je kar hudo breme za mamo...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
PriimekErinČigav priimek ima vaš otrok?materin (dekliški) (
5%)
očetov (
84%)
oba (
11%)
Število vseh glasov: 370Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!