|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   železo in slabost
31.7.2010 19:36:19   
PC Baby
Sem v 4. mesecu nosečnosti in ker sem slabokrvna mi je G predpisala tablete železa, ki jih zdaj jemljem cca. 10 dni. V prvi nosečnosti mi ni bilo nikoli nič slabo, v drugi pa do pred tremi dnevi tudi nič. Mi je pa zato zdaj postalo, ampak ne tako, da bi bruhala, ampak sploh nimam apetita, oz. kot bi bla skozi sita in če pomislim na hrano, mi je neki čudno. A je možno, da je to od železa? Med stranskimi učinki ne piše (so pa druge zanimive stvari user posted image  ). A je katera imela podobno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: železo in slabost
31.7.2010 19:38:03   
Udb
Prav v nosečnosti nisem jedla železa. Ampak sem ga pa enkrat prej in mi je bilo po enih tabletih  (vem da so bile žvečljive) grozno slabo, potem mi je pa dr. dala druge (za pogoltnit) - po teh mi je bilo pa ok.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2010 20:14:58   
boni25
Ja čist lahko da je od zeleza,men je recimo bilo ful slabo ze ko sem jedla elevit ki vsebuje kar veliko zeleza,ko sem potem začela jemat druge je blo ok.Zdaj pa jemljem sirup legofer je ok,mogoče ti sam teji tableti, ne pasejo, prosi če ti lahko dajo kaj drugega.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2010 21:13:20   
lananai
Ja, baje obstaja tudi nek sirup. Tablete so res ogabnega okusa. Meni po njih sicer ni bilo slabo, sem bila pa zaprta. Jst bom zdej v drugo poskusila jest čim več hrane, ki vsebuje železo. In upam, da bo kri v redu.

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.7.2010 21:21:44   
Splišni
Ja, meni po enih ni bilo nič slabo, po enih drugih pa grozno. MPo Hematopanu (ali nekaj takega) mi ni bilo, po nekem Ferro... nevemkaj pa ful.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.7.2010 22:09:44   
arruba
Od železa ti je lahk tak grozno slabo da je za umret - jaz sem sicer imela srečo in mi ni blo hudga, moja kolegica pa je imela grozljive napade slabosti, dokler ji niso menjali tablet - prej je imela neke za žvečit, potem je dobila Retafer in je bilo OK.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.8.2010 16:10:49   
ribica.
Na tvojem mestu bi vsekakor čimprej javila svojemu ginekologu, da ti predpiše drugo zdravilo; saj jih je kar nekaj na voljo. Zgleda da pač različno delujejo na različne ljudi. Men sirup itak ni pomagal, žvečljivih nisem hotela, tako da mi je potem dala retafer, sam te so bolj težke. Drugače pa sta mi in sirup in tablete delala ful drisko, čeprav večini ljudi povzročata zaprtje. Sem morala prepolovit dozo, ker bi morala drugače bit nonstop na wc-u.

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.8.2010 16:56:12   
PC Baby
Hvala za informacije! Ta teden imam pregled in ji bom rekla, če mi jih zamenja.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.8.2010 10:24:52   
Ribi Bibi
hoj PC baby!user posted image

Kdaj imaš rok? Sklepam, da še v januarju, med februarkami te nič ne vidim user posted image  Upam, da slabosti minejo!

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.8.2010 12:09:54   
PC Baby
Imam 4.2, ampak ker bom imela CR, bo to cca 1 teden prej. A februarke pa že veselo čvekate?
Kako je blo na razgovoru v vrtcu? Mi imamo AŽ za vzgojiteljico :)

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.8.2010 9:40:58   
Ribi Bibi
Ne me hecat. Jaz mam tud 4.2. user posted image user posted image  Midve sva pa res dobri. Pri nas bo šlo naravno, če bo vse po sreči, tko da se verjetno ne bova nč srečali na kšnem klistirjuuser posted image ...če nas pa kaj prehiti pa nikoli ne veš.

Razgovora pa še nismo imeli, moram dons poklicat. Smo pa v Lastovici in mamo MH. Tko da zgleda le ne bomo sošolci.

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.8.2010 10:54:33   
PC Baby
SCARY !!!! user posted image
No sej, glede na to da bom jst 8 dni notr pa če boš ti mal prej - greva lahko na kavico...

Neposredna povezava do sporočila: 12
4.8.2010 11:39:10   
Ribi Bibi
hehehe....nikoli ne veš. Mogoče se pa že prej kaj v leonišču srečava al pa v vrsti za ctg user posted image

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.8.2010 19:29:56   
Dadi
Hematopan so tablete, ki so preverjeno zelo dobre. Sicer jih je potrebno doplačat ampak se splača. Prosi G, če ti lahko te predpiše.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

Neposredna povezava do sporočila: 14
5.8.2010 22:33:01   
mamamajča
Hej!

Jaz jemljem sirup Legofer in se zelo slabo počutim po njem, tako da..... bo nekaj na temuser posted image

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?