|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   žalostna zelo:((
22.1.2008 20:57:04   
barby0
sovražim svoje sosolce na faxu, ker danes jokam spet zaradi njihuser posted image user posted image user posted image user posted image  norčevali so se kako hodim, ker hodim po zunanjem robu noguser posted image  sovražim sebe ker sem to kar sem user posted image user posted image  negativka user posted image user posted image

rada bi nehala dihati vsaj za trenutek da bi malo lažje premagala to bolečino
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: žalostna zelo:((
22.1.2008 21:03:13   
Anonimen
hej barby, to pa res ni stvar za jokat, veš tut jst hodim po zunanjem robu nog, in so se tudi sošolci kdaj delali norca, no sam v oš, tko da ti nimaš kej jokat, oni loh jokajo k so tok neumni, da ne dojamejo, da se tud njihovim otrokom lahko nardi podobno, pa da nismo vsi perfect, ne vem men je žalostno da človek pr 18+ ne zna sprejemat stvari, ki niso slabe so pa drugačne.

(odgovor članu barby0)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2008 21:06:42   
Anonimen
Pa to so pa res ene budale, no, ne morem drugače rečt.

Jaz tudi videvam eno punco s kužkom, ki hodi nekako tako, kot praviš, da hodiš ti, pa se mi sploh ne zdi nič čudnega. Pač malo drugače hodi, pa kaj. Pa zanjo ni videt, da bi s ekaj preveč sekirala, jo je kar povsod polno, kamor grem.user posted image

Ne smeš se sekirat zaradi enih bebcev, res niso vredni tega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2008 21:07:16   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: barby0

sovražim svoje sosolce na faxu, ker danes jokam spet zaradi njihuser posted image user posted image user posted image user posted image  norčevali so se kako hodim, ker hodim po zunanjem robu noguser posted image  sovražim sebe ker sem to kar sem user posted image user posted image  negativka user posted image user posted image

Pa ti to resno??? Jokaš zaradi nekih modelov, ki jim ni blo všeč kako hodiš? pa daj no...sej nisi več stara 13 let! Men pa prav dol visi kaj si drugi mislijo o meni, da bi pa jokala zaradi drugih....pa daj, to mi je res smšno, sej pubrteto smo že dale 1x skoz!

(odgovor članu barby0)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2008 21:08:17   
karmy
hmm...na kakšen faks pa hodiš? user posted image kakšen ki ima mentaliteto na ravni osnovnošolcev? jaz tudi hodim na faks pa morm rečt da se vsak briga zase, in ne gledajo na druge... to pa zato ker se nam ni treba družit. ko je konec predavanj gre vsak v svojo stran ne da se ozirajouser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2008 21:09:20   
alička
Meni gre pa na jok ko berem kakšni primitivci se vpisujejo na faks. Nekako še razumeš tako in podobno zbadanje v oš, ko otrok še ne zna prav presoditi kaj je prav in kaj narobe...ampak na faksu user posted image .

Barby glavo pokonci, nasmehni se in presliši take komentarje. Verjamem da je težko in da ti je hudo, ampak ni vredno da ti taki ljudje grenijo življenje. Kar pogumno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2008 21:11:13   
Anonimen
Ne joči se. Sošolcem povej kaj je narobe, pogovori se z njimi, jim zaupaj in te bodo razumeli.
Saj pa niste stari 5 let, da bi se norčevali iz drugih ljudi. Zaupaj v sebe in misli pozitivno. Mogoče se pa niso smejali iz tebe, ampak iz česa drugega. Ti si jih videla in si takoj mislila da se smejejo iz tebe.
Ne joči se. Niso vredni tvojih solz. Pogovori se z mamo, ki te ima zelo rada. Zaupaj se nam na rr, ki te prav tako ne "obsojamo".
Mlada si še, veliko je še pred tabo.
Jaz ti svetujem da se pogovoriš z njimi.
Glej jaz mam tudi "problem". Sem debela. In vedno ko se kdo smeje mislim, da se smeje iz mene. Ko nek fant gleda mojo suho kolegico se počutim grdo. Včasih imam občutek da se me vsi izogibajo. Da sem kot če bi bila kužna. Veliko sem prejokala. In te čisto razumem kako se počutiš. In vem da jaz to lahko spremenim. Ampak, kaj ko se po vsaki dieti zredim še 10 kg v plus. In sem tako še bolj debela. Telovadim tudi, a kaj ko imam poškodovano desno koleno in težko tečem na primer. Trudim se spremeniti. Upam, da bom shujšala. In delam na tem, da si dvignem samozavest. Ker nisem grda, prav tako ti nisi.
Že sem ti prejšnjič napisala da se mi lahko zaupaš. Lahko mi pišeš na zs. Boš dobila novo prijateljico. Stara sem pa tako kot ti 22 let.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2008 21:11:20   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz tudi videvam eno punco s kužkom, ki hodi nekako tako, kot praviš, da hodiš ti, pa se mi sploh ne zdi nič čudnega. Pač malo drugače hodi, pa kaj. Pa zanjo ni videt, da bi s ekaj preveč sekirala, jo je kar povsod polno, kamor grem.user posted image

Ja to punco tudi jaz videvam ima enega belega kužka, a ne?

Videti jo je pa res povsod, gre bolj počasi, prijateljice pa svoj korak prilagodijo njenemu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.1.2008 21:20:04   
koala
barby, vrjamem da boli, samo niso vredni tvojih solz in obupavanja. To so eni nezreli idioti, ki se ne zavedajo, da jim lahko usoda v trenutku spremeni življenje popolnoma. Sploh pa niso vredni tega, da bi zaradi njih želala nehati dihati, ker je pred teboj še vse življenje in čudovite izkušnja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.1.2008 21:22:15   
lelaval
Ćez leta se ti bo zdelo tvoje razmišljanje neumno - kot je danes neumno razmišljanje tvojih sošolcev. Verjemi, da nihče ni popoln (tudi prelepe manekenke in najslavnejše filmske zvezde imajo kakšno "pomanjklivost", ki pa je mi ostali sploh ne opazimo).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu barby0)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.1.2008 21:23:14   
Zamima
tvoji sošolci so zelo nezreli (ne bi smeli bit na faksu, ampak v otroškem vrtcu),... sram jih je lahko.user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.1.2008 21:33:06   
MAŠKA
Glavo pokonci punca! Ne oziraj se na primitivce, sploh se ne zavedajo, da se že jutri lahko zgodi komurkoli, da ne bo normalno hodil ali da sploh ne bo hodil. Za vsako rit šiba raste, tudi za zlobne jezike, ki se norčujejo iz drobnih pomanjkljivosti drugih, pri sebi pa ne vidijo, kako prazne glave imajo.

Vedi, da vsi imamo dobre in slabe lastnosti. Bodi ponosna na svoje dobre lastnosti in bodi prepričana, da tudi ti zlobneži imajo šibke točke!

Vso srečo ti želim in še enkrat poudarjam, da nihče od nas ni popoln in moramo se sprejeti takšne kakršni smo.user posted image

(odgovor članu barby0)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.1.2008 21:38:13   
Zamima
barby, preberi si enkrat knjigo z naslovom Jaz, je v bistvu taka otroška knjiga ampak še kako napisana za odrasle, to knjigo mi je podarila ena posebna punca, precej podobna tebi, ki jo nadvse spoštujem in ji želim v življenju res vse najlepše. In koliko lepote je v njej, to se z besedami ne da opisat. 

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.1.2008 21:47:54   
Anonimen
Oh pa saj ne morem verjet  s čim se dnaes mularija na faksu ukvarja user posted image user posted image user posted image user posted image  namesto, da bi cepci študirali.... Ti se nikar ne sekiraj, verjetno bi lahko pri vsakem nekaj našli... Jaz sploh ne vem, kako to zgleda, če nekdo hodi "na not", tako, da jaz ziher ne bi opazila, pa verjetno še tisoč drugih ne... Punca le glavo pokonci in pridno študiraj, saj pri drugih se bo verjetno pokazala pri izpitih pa puhloglavost....

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
22.1.2008 21:50:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

Oh pa saj ne morem verjet  s čim se dnaes mularija na faksu ukvarja user posted image user posted image user posted image user posted image  namesto, da bi cepci študirali....

ja...user posted image

jaz bi rekla namesto da bi žurirali...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
22.1.2008 22:00:34   
Hans
Kakšna mularija pa hodi danes na faks?user posted image Saj niso zreli! Že otroke v osnovni šoli učimo o strpnosti. Kateri faks pa je to?
Svet je krut in nekateri to spoznajo na najhujši možni način.
Tako kot pravi Maška - za vsako rit palca raste. Drži se, mi držimo pesti zate.
Ko ti bo hudo pomisli na vse kar si v življenju že dosegla in na vse ovire katere si premagala, pa boš videla da si ZMAGOVALKA.user posted image

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu barby0)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.1.2008 22:01:02   
Serendipity
Ne bom rekla, da vem, kako boli, ko se norčujejo ''odrasle'' osebe iz tebe. Ker ne vem. In ker jih ne razumem. Razumem pa bolečino, človeka, ki je drugačen od drugih, ker je pač... drugačen...

Zame ni važna zunanjost, način hoje, oz kaj podobnega. Važen je pogled. Toplina v očeh in iskren nasmeh. Če imaš to lastnost potem si boljši od vseh. Potem si ''nad'' njimi. Ker vsebuješ in imaš tisto, česar nekateri ne bodo nikoli ''vsebovali''. Človečnost. Iskrenost. In to te dela posebno.

Njihov posmeh? Iskreno? Iz mene so se tudi norčevali - razlog? Pač nisem spadala v njihovo družbo. In tudi če si perfekten  -  bodo vedno našli nekaj iz česar se bodo norčevali. Kdor hoče bo vedno našel nekaj, da bo ponižal druge. S tem si hranijo ''samozavest''. Nizko.

Ne bom ti rekla, da ne joči. Izjoči, ker to je način katarze za bolečo dušo. Podajam pa ti mojo roko in moj objem. Zapomni si - glede na to, kar si ti doživela, kar si dala skozi, z boji ki si jih bila - so oni le pikica, smet, ki je na poti tvojega uspeha.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.1.2008 22:37:13   
mama54
na faxu,

Jaz sem pa mislila,da so danes na faxu bolj zreli mladi ljudje.In takšni bodo zasedali odgovorna mesta na delovnih mestih.Res žalostno.Zaradi takšnih ni vredno , da se sekiraš.Drugič jih vprašaj,ko se bodo enkrat poročili, imeli otroke.In kaj  če bo ravno njihov otrok invaliden.Ali se bodo tudi iz njega delali norca .To me pa resnično razjezi.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.1.2008 22:43:49   
kaya2007
hmm...na kakšen faks pa hodiš? kakšen ki ima mentaliteto na ravni osnovnošolcev?

isto sem tudi jaz pomislila...na našem faxu se noben ne vtika kako kdo hodi ali kaj podobnega user posted image  ti si pa tudi dovolj stara, da bi se lahko naučila preslišat take primitivne in nedorasle komentarje.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.1.2008 22:52:25   
Anonimen

Zakaj ti pa mnenje teh ljudi toliko pomeni?
Zakaj se sploh družiš z njimi?

Dokler se boš žrla zarad tega boš škodila sama sebi. TI si tista, ki mora spremenit pogled na svet.
A veš... oni niso pomembni. Edina pomembna si ti. In tvoje mišljenje.
In v bistvu si žalostna zato, ker sama o sebi razmišljaš kot o neki spaki. O tem, kako si nepopolna in kako nočeš bit taka.  To te boli. In to te bo bolelo celo življenje.  Če se ne boš sprejela takšno kot si.
Dobra si taka. Najboljša zate.

Super si. Tudi če hodiš kakor hodiš. Ampak to moraš dopovedat sama sebi.

(odgovor članu barby0)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
22.1.2008 22:53:53   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: tancy

hej barby, to pa res ni stvar za jokat,

verjemi, da je za jokat...če te nekdo skoz zmerja...pa ti lahko reče bilo kaj! kaj se mogoče tebi zdi čudno, ne jokanja vredno, je enim ob tem zelo hudo...

vglavnem...
saj vem, da je težko, smo imeli sošolko, ki je ni noben maral-ker je imela rada konje, pa so jo skoz zafrkavali perverzne stvari...

poskušaj se spoprijateljit z nekom, ki te ne žali...verjetno te ne vsi...ali pač?

glej: ljudje vedno prizadanemo nekoga, ker smo sami prizadeti in užaljeni, kot so tudi tvoji sošolci...oni so ubogi! in spravimo se vedno na tistega, ki se lahko, ki nam dopusti, ki zgrabi, ki ga GANE...tako filajo svoj ego in svojo majhnost...

če boš to vedela, da niso nič več vredni in boljši kot ti, da si taka kot si čist ok...

ko boš to res spoznala, te bodo nehali zafrkavat...slej ko prej...ker ne boš več zagrabila...

to sicer ne gre čez noč...

mogoče se pogovori s kakim psihologom ali svetovalcem v šoli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.1.2008 22:55:51   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

In tvoje mišljenje.
In v bistvu si žalostna zato, ker sama o sebi razmišljaš kot o neki spaki. O tem, kako si nepopolna in kako nočeš bit taka.  To te boli. In to te bo bolelo celo življenje.  Če se ne boš sprejela takšno kot si.
Dobra si taka. Najboljša zate.

Super si. Tudi če hodiš kakor hodiš. Ampak to moraš dopovedat sama sebi.

to pa je tudi zelo res!

ko boš to spoznala...te bodo nehali zafrkavat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.1.2008 22:55:55   
vaney
Tole pa tudi meni ni jasnouser posted image  Ljudje, ki hodijo na faks, se pravi imajo najmanj 18, 19 let, se ukvarjajo s tem, kako sošolka hodiuser posted image user posted image user posted image  Pa saj to ne moreš verjet. Mi smo se zbadali v oš, malo še v srednji, na faksu pa tega nisem opazila. Pusti take primitivce na miru in sploh ne razmišljaj o njih, ker pač niso vredni niti sekunde tvojega časa, še manj pa tvojih solz. Ti imaš itak svoj krog prijateljev, ki te sprejema tako kot si in ti njih tudi in edino to je pomembno. Na ljudi, ki jih po faksu najbrž sploh ne boš več videla, se ti pa sploh ni treba ozirat.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.1.2008 7:21:08   
barby0
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Ti imaš itak svoj krog prijateljev, ki te sprejema tako kot si in ti njih tudi in edino to je pomembno. Na ljudi, ki jih po faksu najbrž sploh ne boš več videla, se ti pa sploh ni treba ozirat.

vaney najbolj zalostno je to da se ta krog vse bolj in bolj oža ker sem edina v letniku ki izstopa, ostali so vsi med seboj prijateljiuser posted image  to najbolj boli jaz pa ostajam sama.
najbolj boli, ker gledajo samo na zunanjost in me sploh nočejo spoznati od znotraj da bi videli da sem nekaj vredna prav tako kot oni.

ah pa saj ni več važno, danes je lepši dan in sem s5 tista prava optimiska s ppolno volje, ki jo bom porabila za učenje in sprehod po sončku user posted image

hvala punce moje veliko mi pomeni da me razumeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.1.2008 7:48:00   
caillou
Glede na starost modelov bi rekla, da so duševno moteni in da jim ni pomoči, pa vednar vem da ni tako. Mislim, že otroka pri šestih letih učiš (če ne že prej), da je gibalno moten človek bolan in da se z njega ne gre norčevati, ker je že to dovolj, da se je tak rodil. Enostavno je kljub bolezni, ki ga je prikrajšala normalnega življenja, nanj treba gledati kot popolnoma sebi enakega človeka. Res mi je čudno, da se kaj takega dogaja pri kvazi zrelih ljudeh.

Barby, sicer res ne vem kako se počuti človek, ki ga je mati narava zaznamovala, pa vseeno mislim, da boš odreagirala zelo zrelo, če pred njimi ne boš kazala bolečine, ki so ti jo prizadeli in z njimi odkrito spregovorila o tvoji bolezni. Očitno jim bo treba razširiti medla obzorja.

Pa srečno, Caillou.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu barby0)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?