Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Življenje v Novi Zelandiji 13.12.2005 7:23:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ja, tudi tam ne cedita medo in mlek, veš. Jaz tem obljubam in rekla-kazala izkušnjam nič ne verjamem.
|
|
|
|
RE: Življenje v Novi Zelandiji 13.12.2005 8:15:41
|
|
|
|
india
|
Verjemi,da vse le ni tako lepo kot prikazujejo v intervjujih. Morda je res malo več priložnosti,...a so tudi veliki minusi. V moji družini so ljudje šli s trebuhom za kruhom, po nekaj letih so zboleli, muči jih strašno domotožje in vsi po vrsti priznajo,da je tam vse prej kot obljubljena dežela. Ja, eden izmed njih je v Avstraliji,.....vrnil bi se rad v Slovenijo, a sedja ne mroe več pustiti tam vsega,kar je ustvaril... Pa ne nasedat takim firmam! Dostikrat prodajajo nekaj neznanega!
|
|
|
|
RE: Življenje v Novi Zelandiji 13.12.2005 8:35:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja znanca sta šla lansko leto oktobra z malim otrokom "živet" v Avstralijo. Pa ima ona starše tam. Vse so prodali, dve stanovanji in garažo, pohištvo so delno vlekli s seboj, delno prodali, v glavnem, tu niso imeli več ničesar. Po pol leta so se vrnili. Rekla sta, da ni nikjer življenje toliko na izi kot tu, doma. Tam je vedno nekdo od njiju delal po cel dan. Menjavala sta se, prve 3 mesece je delala ona, naslednji 3 pa on, ki se je medtem naučil za silo angleško. Nista videla pointa takega življenja, če potem niso bili nič skupaj. Tisti, ki je delal, otroka in partnerja praktično sploh ni videl. V glavnem, tudi če dobro premisliš, se krasno "nategneš".
|
|
|
|
RE: Življenje v Novi Zelandiji 13.12.2005 8:45:07
|
|
|
|
rija
|
Ta članek je bil v Jani. Kakšno leto nazaj. Poskusi se obrniti na uredništvo ali poglej v kakšni knjižnici, če imajo stare izvode. Je pa bil predstavitveni sestanek v septembru v Mb in Lj. Se je en moj kolega zelo zanimal za tole varianto. Ga bom vprašala, ali ima kaj več informacij.
|
|
|
|
RE: Življenje v Novi Zelandiji 13.12.2005 11:46:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Tukaj imaš članek o delu in življenju v teh krajih, ki je bil objavljen v Večeru v septembru letos. Moraš pa plačati 300 SIT, da dobiš dostop, plačaš pa lahko z Moneto preko GSM-ja: http://www.vecer.com/arhiv/default.asp?jezik=SLO&kako=0&od=1
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?