Gina
|
Meni ni jasno, o kakšnih željah govorite, punce.:) Jaz sem si želela sicer to, da mi ga po porodu dajo na trebuh, ker mi prvega otroka niso, pa mojemu sem naročila, naj pazi, da bom med potiskanjem mižala. Presredek se tako trudijo ohranit, ne vem, če bi katera babica kar tako za zabavo kakšno prerezala. če je treba, je pa boljše kot da si strgana. Sredstva proti bolečinam ti po moje povsod dajo, da bi si človek zmišljeval točno katera, pa še nisem slišala. Dajo ti pa tako masko kot nekaj v žilo. Če hočeš EA, moraš itak že takoj povedat, če hočeš da ni luči, pa ne vem, če ti lahko ustrežejo, ker varnost je pa pred tem po moje, no sicer pa nimajo prav močnih luči ponavadi, vsaj jaz nimam takih izkušenj. Posebne stole si moraš ali prej rezervirat, ali pa imaš srečo, da je tista soba prosta, ko prideš. A sem še kaj pozabila? Aja, kdaj ti plodovnico predrejo, če se ti ni že sama predrla, pa najbrž lahko malo vplivaš, če si tako zelo želiš hodit med popadki(no, jaz tega med popadki nisem bila sposobna, bi prej skupaj padla, kot vstala tisti hip, obstajajo pa ženske, ki jim to res paše). Ti vseeno povej, kaj si želiš, saj ponavadi so babice prav prijazne.
|