tinkamiška
|
Drejca76, čisto normalno je, da se sprašujeta te stvar, ker sta pač odgovorna človeka in bi rada, da bi bilo vse vredu, z vama, otrokom,... Pri naju je bilo obratno, je bilo mene strah in sem imela pomisleke, poleg tega sva bila skupaj "komaj" 4 leta in se mi je zdelo, da bi morala še čas izkoristiti samo zase...No, pa se je zgodilo, da nama ni tako ratalo in sem postala mamica šele pri 32 letih... Seveda je drugače ko imaš otročka, on je prioriteta in seveda si kdaj želiva imeti čas samo zase in pride tu in tam tudi kakšna krizica, ampak otrok ti da toliko lepega in vzbudi v tebi prav posebno vrsto ljubezni, da si sploh ne predstavljava več življenja brez najine Ize. Denar...vedno se najde, je treba tu in tam stisnt in se čemu pač odrečeš, ampak v bisvtu nam čisto nič ne manjka, pa imava pol manjše dohodke kot vidva. Sedaj delava na drugem otročku in imava prav tako pomisleke v smislu, če bova zmogla in kako bomo s časom, kako bo z financami, kako se bosta otročka razumela,....vedno so skrbi ampak vem, da ko bomo 4je, da se bomo imeli lepo in se bomo imeli še rajši Je pa tako, dokler se ti otroček ne zgodi nimš predstave kaj to pomeni, tako, da tudi, če še ne vem kako tuhtaš in razglabljaš, si vedno presenečen Srečno! Tinka