|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Želja po hčerkici ....
7.9.2007 14:37:21   
Anonimen
Mene pa zanima, če bi kljub temu, da imate doma že 4 sinove vseeno poskusile srečo še v petič? Mogoče pa rata naredit punčko.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Želja po hčerkici ....
7.9.2007 14:41:53   
Aja32
user posted image user posted image user posted image - ja, no... če bi imela finančne možnosti in željo še po petem otroku, bi se za to odločila... Da bi se pa samo na podlagi želje po hčerkici, se pa sigurno ne bi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2007 14:45:11   
daddy
Tole sicer bolj "pogojno" spada na spolnost, pa dobr .....
Ja, midva sva imela že štiri sinove in sva se odločila še petič za otroka - vendar ne zaradi spola. Samo jaz sem full navijal za punčko, pa še to le, ko je bila prvič noseča. Kasneje se pa s tem nismo ubadali, pa itak je ginekologinja mislim da že pri tretjem rekla, da bi lahko midva šla tudi do deset otrok, pa bi bli vsi fantki  user posted image ... tak pač je. Odločati se za otroka zaradi spola - ne vem, če je glih smiselno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2007 14:48:25   
Anonimen
Daddy, pa imata zdej 5 fantov?

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2007 14:51:04   
purple
Ja, zdaj imava pet fantov.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2007 14:54:17   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Ma daj, mene je kar zmrazilo, ko sem prebrala tale naslov na temu forumu. Kakšen psihič spet?!?user posted image

Sicer sem pa nekje brala, da če imaš dva otroka zaporedoma istega spola, da je verjetnost, da je naslednji tud istega spola ful večja, kot pa za drugi spol. Ne vem.user posted image

Aja, osnovno vprašanje, ne, ne bi, tud pod razno ne, samo zaradi želje po drugem spolu.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2007 14:59:46   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: purple

Ja, a ne .... sej bojo pa mogoče nekoč vnukice    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2007 15:00:03   
Anonimen
Joj se opravičujem tole res ne spada na spolnost. Ali pa? Kaj pa vem.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2007 15:02:02   
purple

Ja, a ne .... sej bojo pa mogoče nekoč vnukice    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tudi snahice.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2007 15:02:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Ma daj, mene je kar zmrazilo, ko sem prebrala tale naslov na temu forumu. Kakšen psihič spet?!?user posted image

Sicer sem pa nekje brala, da če imaš dva otroka zaporedoma istega spola, da je verjetnost, da je naslednji tud istega spola ful večja, kot pa za drugi spol. Ne vem.user posted image

Aja, osnovno vprašanje, ne, ne bi, tud pod razno ne, samo zaradi želje po drugem spolu.

Tukaj se pa vedno najde nekdo, ki te mora mal skritizirat in pokazat , da je "požrl" vso pamet. Sej, če se ti ne zdi vredno odgovora, pač ne odgovoriš. Sicer ne sprašujem zase (ker jaz imam 2), ampak me pač to zanima.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.9.2007 15:23:20   
Mešamdrek
Odločati se za otroka zaradi spola - ne vem, če je glih smiselno.

Se podpišem.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.9.2007 15:43:23   
Anonimen

Pa tudi snahice.user posted image

Se nebi vidva tole zmenila kar pod rjuho?user posted image
Drugače pa user posted image user posted image user posted image  obema za tako nataliteto.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.9.2007 16:33:19   
purple
Pod rjuho mama kaj bolj pametnega za delat.user posted image

Sicer pa hvala.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.9.2007 17:00:21   
nuala
Ne, če bi si želela samo hčerkico ne pa še enega sina, sigurno ne bi seksala na 5. otroka.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.9.2007 19:22:32   
Anonimen
To bi pa lahko šlo v temo "želimo si novega člana".

Pa še nekaj... Kakšno zvezo, zaboga, ima menstruacija s spolnostjo.

Veste kaj punce, mene pa v levem jajčku nekaj žuli, kaj neki bi to lahko bilo user posted image

Še ena stvar. Načeloma se je tukaj nabralo toliko raznega sranja, da bi nekdo moral to orgn popucat!

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.9.2007 22:03:16   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa zanima, če bi kljub temu, da imate doma že 4 sinove vseeno poskusile srečo še v petič? Mogoče pa rata naredit punčko.

Ja, samo v primeru, da je "zraven" kakšen možev prijatelj, ki ima samo hčerke doma. user posted image  Drugače odpade...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.9.2007 11:26:40   
Nastya
Pozdravljena Anonimen..jaz ti bom rekla takole, malo za res in malo za šalo. Stvar je čisto preprosta, pojdi na www.med over.net in si oglej Ginekologija.. ali bo punčka ali fantek !! Samo preveri za vse svoje 4 sinove ali ti je prišlo prav, tvoja starost zanositve in mesec zanositve in če ti pride vsakič fant - potem zadeva drži in  imaš odskočno desko za naprej, malo naštudiraš in probaš ??, se bosta pa malo orentirala po ter razpredelnici..če se bosta hotla..

Pa lep sončen dan ti želim in vsem ostalim..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?