Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Želja po še enem otroku 21.11.2007 16:22:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko časa vama je pa G svetoval da počakata?
< Sporočilo je popravil ankaa -- 21.11.2007 18:47:45 >
|
|
|
|
RE: Želja po še enem otroku 21.11.2007 16:26:39
|
|
|
|
mamiH
|
nisem se še z ginekologinjo o tem pogovarjala , ker po splavu sem pač mislila da ne bomo več imeli, vendar je sedaj želja po otročku velika.
< Sporočilo je popravil ankaa -- 21.11.2007 18:47:55 >
|
|
|
|
RE: Želja po še enem otroku 21.11.2007 16:51:06
|
|
|
|
kajalin*
|
Mislim,da ti bo G povedu,da čez najmanj 6m.
< Sporočilo je popravil ankaa -- 21.11.2007 18:48:08 >
|
|
|
|
RE: Želja po še enem otroku 21.11.2007 17:08:05
|
|
|
|
mamiH
|
hvala , se morem naročit za pregled pa mi bo G razložila
< Sporočilo je popravil ankaa -- 21.11.2007 18:48:17 >
|
|
|
|
RE: Želja po še enem otroku 21.11.2007 20:04:16
|
|
|
|
muha1
|
mimiH lepo, da ste se odločili še za enega . Kar vztrajno in držim vam pestke za zdravo nosečnost
|
|
|
|
RE: Želja po še enem otroku 22.11.2007 11:48:48
|
|
|
|
Barbs
|
Res je žalostno to. In bog ne daj, da bi se ugotovilo, da je ta podforum manj bran kot ostali in se zato noben ne pritoži. Sama sicer nimam otrok s PP ( nikoli pa ne veš, kaj je in kaj bo) preberem pa vse prispevke, ker k nam hodi en sosedov fantek, ki ima motnjo koncentracije in vem, da mu lahko pomagam. Vsaj z usmeritvijo. Pa res, moderatorji, kakšen odziv pričakujemo....
|
|
RE: Želja po še enem otroku 22.11.2007 12:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa Ma napišem nekaj pa me ven vrže-presneto!!!Bom na hitro še 1x. MamiH-na vajinem mestu ,bi jaz najprej dala skoz kakšne preiskave glede tega ,da že 3x ni šlo vse po maslu in potem bi videla za naprej.Sem pa vesela ,da imaš toliko poguma za še enga otročka. Taly- Nič ne razumem. Drugače sem pa tud jaz bila v preteklosti kar razočarana s moderatorko ,ker je brisala vse teme skoraj proti ,za nas starše ,ki pa imamo oz. smo imeli otroke s PP pa je bila včasih za nas kakšna tema odrešilna bilka.Še danes rada pogledam Ajšine teme pred in po njeni smrti in rada preberem kaj vse lepega ste ji takrat zaspisale.In seveda poleg in mi je lažje.Žalostno pa je ,da ima en čvek v 3dni odprtih ok.15 strani.In kaj je en čvek proti bolnim otrokom ? Bila je moja napaka, sem že pisala moderatorki na ZS. Spregledala sem, da je uporabnica odprla dve isti temi na različnih forumih. Ker tega nisem vedela, sem se ji že opravičila, takoj ko sem to ugotovila.
|
|
|
|
RE: Želja po še enem otroku 22.11.2007 12:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs Res je žalostno to. In bog ne daj, da bi se ugotovilo, da je ta podforum manj bran kot ostali in se zato noben ne pritoži. Sama sicer nimam otrok s PP ( nikoli pa ne veš, kaj je in kaj bo) preberem pa vse prispevke, ker k nam hodi en sosedov fantek, ki ima motnjo koncentracije in vem, da mu lahko pomagam. Vsaj z usmeritvijo. Pa res, moderatorji, kakšen odziv pričakujemo.... Se strinjam, vendar sem se opravičila, ker je bila moja napaka. Sem pa presenečena, da vas je kar nekaj, ki vas vsaj zanima forum o otrocih s PP, čeprav jih nekatere nimate. Jaz jih redno spremljam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?