Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Želimo si drugega člana 25.2.2008 17:14:41
|
|
|
|
pikipu
|
Odpiram novo temo, ker ko berem tale forum, opažam, da nas je kar nekaj, ki imamo doma že enega, mogoče že dva sončka in si želimo še enega. In imamo pred seboj takšna in drugačna vprašanja in dileme. Torej, imam falota, starega 19 mesecev, in z možem sva si rekla, da mu bova naredila družbo. In seveda se včasih sprušujem, kako bo v drugo. Ali nama bo uspelo tako kot prvič, kako bo to zgledalo in tako naprej. Če je še kje kakšna, javite se punce, da kakšno rečemo! Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Želimo si drugega člana 25.2.2008 17:26:47
|
|
|
|
glen
|
Ko je bila naša pupa stara dve leti sva se tudi midva odločla da počasi začneva delati drugega in žal imam za sabo že dva ss(prva je potekala BP). Zdaj so minili trije meseco od zadnjega ss tako da sva od gin. dobila zeleno luč. Zdaj imam in pol pa veseslo na delo in upam da v tretje rata bp. Pridruži se nam na forumu želimo si novega člana tema nepričakujemo marca. Lp
|
|
|
|
RE: Želimo si drugega člana 25.2.2008 17:30:36
|
|
|
|
Alkestis
|
Živijo! za temo. Sicer ne vem, če spadam na to temo. Tudi mi že imamo doma enega navihanca. Mi je pa prejšnji teden test pokazal , tako da sem že v pričakovanju drugega. Je pa uspelo v prvo, tako kot prvič. Vidva pa kar pogumno
|
|
|
|
RE: Želimo si drugega člana 25.2.2008 17:32:06
|
|
|
|
šnucika
|
Tudi pri nas bomo verjetno poskrbeli še za enega.Glede na mojo starost (38 in pol) se že kar mudi. Še nekaj izvidov in pregledov me čaka,potem pa v akcijo.Mogoče že marca,čeprav je verjetneje aprila.Če pa bo prej,pa ravno tako nič narobe.
|
|
RE: Želimo si drugega člana 25.2.2008 20:41:00
|
|
|
|
issa
|
pozdravljene!! no tudi mi imamo že18 mesečnika doma,a si želimo še kakšnega,..delamo že na tem,....upampa da bo hitro kaj ratalo morem prizat da sem še mlada samo bi pa rada imela kakih tri ali štiri otrok,..no še drugega nimam pa si že delam načrte za tretjega ,v glavenm koliko bo pač finance dovolile,..... upam da bo vsem ki si želite,hitro uspelo!!
|
|
|
|
RE: Želimo si drugega člana 26.2.2008 8:06:32
|
|
|
|
pikipu
|
Ja, Šnucika tudi nama se malo mudi. Midve sva kar podobne starosti, imam jih 38 in 4 mesece (nov 69), edino moj dragi je mlajši od mene . Mu vedno pravim, da mi lahko posodi kakšno leto. Upamo, na najboljše, pa seveda tudi, da ne bomo čakali predolgo. Issa, ti jih kar imej, finance se na koncu vedno najdejo.
|
|
|
|
RE: Želimo si drugega člana 26.2.2008 8:10:51
|
|
|
|
pikipu
|
Alkestis, bravo, čestitke!! Se te spomnim, da sva ob istem dnevu ne pričakovali M, hvala bogu, da ti je ratalo. Pa srečnih . Mene pa je tečka celo prej obiskala, kot sem pričakovala , tako da bomo zdaj videli, mogoče bo marec naš mesec. Saj veš, da bi vse rade, da takoj rata. Bomo videli, kako bo v drugo. Vsekakor sporočim novice. Pa piši kaj, kakšni so občutki, ko si drugič noseča. LP
|
|
|
|
RE: Želimo si drugega člana 26.2.2008 8:33:45
|
|
|
|
šnucika
|
pikipu - a si tudi ti oktobra rojena? Ker zgleda,da sva čist enako stari? a,ne sem sedaj videla...november si. Ja,upam,da nam bo ratalo,ne!!
< Sporočilo je popravil šnucika -- 26.2.2008 8:34:50 >
|
|
RE: Želimo si drugega člana 26.2.2008 13:50:01
|
|
|
|
mojčika
|
Se prijavljam, doma imamo 20 mesečnico, se pa že 10 mesecev trudimo na drugem, a ne gre in ne gre.
|
|
RE: Želimo si drugega člana 26.2.2008 14:07:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi tudi spadamo sem. Doma imamo 11 mesečnika, za drugega pa se trudimo do oktobra. No, trudimo... mož pravi, da je to najlepše opravilo kar mu jih dam.
|
|
|
|
RE: Želimo si drugega člana 26.2.2008 16:27:15
|
|
|
|
YOZIKA
|
Ojla, Tudi mi imamo doma 2 in pol letnega navihančka in bi mu rada naredila družbo pa nama nekako ne gre najbolje. Ravno je okrog eno leto odkar delava na tem Sva mislila, da bo takoj ratalo kot prvič pa žal ni tako. Bo že, vse ob pravem času
|
|
|
|
RE: Želimo si drugega člana 26.2.2008 18:17:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Mi tudi spadamo sem. Doma imamo 11 mesečnika, za drugega pa se trudimo do oktobra. No, trudimo... mož pravi, da je to najlepše opravilo kar mu jih dam. šele sedaj sem videla kaj sem sklobasala - pravilo je OD...
|
|
|
|
RE: Želimo si drugega člana 26.2.2008 19:35:37
|
|
|
|
pikipu
|
EnaNobena, brez panike, saj razumemo. Ti si zadnje časa dala dosti skozi. Midva sva zdaj šla v drugi krog, no res me firbec matra, če nama bo uspelo. Oba si ga ful želiva in zdaj, ko gledava nazaj, kar ne veva, zakaj sva toliko časa mečkala. HM, celo zaščitena sem bila No, ja, najprej si ves v oblakih od ta prvega, pa malo moraš priti k sebi, in ko je bil mali še res mali, si kar nisva še enega zamišljala. Zdaj ko je pa falot že pravi korenjak, star 1,5 leta, pa začneš razmišljat o družbi. Bomo pozitivno razmišljali, pa bo.
|
|
|
|
RE: Želimo si drugega člana 26.2.2008 19:43:01
|
|
|
|
pikipu
|
Yozika, mojčika želim vama, da čimprej rata. Midva sva optimistično mislila, da nama bo kar v prvo, pa sva se malo uštela Upam, da se ne bova preveč. Šnucika, prav imaš, sem novembrka, rojena v letu cvetja - sixtynine. Hm, kje je že to!? Pa saj mi noben ne verjame . Fajn bodite, moj sine se je zbudil iz popoldanskega spanca. Spet bomo imeli veseli večer!!
|
|
|
|
RE: Želimo si drugega člana 26.2.2008 21:32:22
|
|
|
|
issa
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena ... mož pravi, da je to najlepše opravilo kar mu jih dam. hehe,moj se čisto strinja,glede najbolšega dela.... ja saj bi jih,no se popravljam,jih boma imela še nekaj.....oba sva iz družin z 3 ali 4 otroci tako da,zakaj bi bil samo en!! vsem ki se trudite upam da vam čimprej rata!!!
|
|
|
|
RE: Želimo si drugega člana 27.2.2008 7:16:57
|
|
|
|
šnucika
|
pikipu - prav fajn mi je še eno sixtynine najti tule gor...ker nas imajo večinoma za stare konzerve ...sicer se tudi jaz ne sekiram...itak vsakega lahko nalažem s svojimi leti...hehe. Zadnjič mi je sestra pri G rekla,da nas večina "ta starih" tako fajn zgleda, da mora vedno dvakrat pogledat letnico rojstva, ko nam G daje napotnice za razne preiskave, ki so po 35 brezplačne.
|
|
RE: Želimo si drugega člana 27.2.2008 7:36:44
|
|
|
|
pikipu
|
Šnucika, se strinjam!!! Včasih se počutim skoraj malo odveč tukaj na RR z vsemi mojim leti , ko neka stara babica. Ja, tisto s sestro je pa res, ko sem šla rodit, me je dvakrat prišla vprašat, kateri letnik sem, kot da ne bi verjela materinski knjižici. Jaz pa s tistim velikim trebuhom na mizi in še voda mi je odtekala . Sem rekla, da do dneva D ne grem več na RR, ker potem samo razmišljam sem, nisem, non stop nekaj tuhtam. Še posebej, ko že poznam znake za nosečnost . Alkestis, kakšni so znaki pri tebi, zdaj ko si drugič noseča? Podobni kot v prvo, ali je kaj drugače?
|
|
|
|
RE: Želimo si drugega člana 27.2.2008 8:00:01
|
|
|
|
sasa78
|
bravo punce! No jaz sem verjetno edina tuki ki hrepenim po 3 ! tud moj pravi, da je to najboljši posel ki mu ga dam čez dan. . Imava že dva sončka, sedaj je (vsaj mislim) čas za tretjega. Sem se pa kar namatrala da sem ga spodbudila k dejanju! Moški se pač težko odreče tako imenovani svobodi. Punce navijam za vas in vso srečo
|
|
RE: Želimo si drugega člana 27.2.2008 8:52:20
|
|
|
|
pikipu
|
Ej, dobrodošla Sasa78! Pa tudi tebi veliko sreče, navijamo zate. Midva z dragim, ki nam drugi še niti ni ratal, sva zadnjič nekaj fantazirala o treh sončkih. No ja, najprej drugi, pa potem .... Ja, se pa strinjam z vami punce, da so naši dragi zelo navdušeni nad svojimi delom, kar naprej je akcija. Saj je tudi njim všeč tisti občutek - kaj pa če je zdaj ratalo?
|
|
|
|
RE: Želimo si drugega člana 27.2.2008 9:20:53
|
|
|
|
tinkatonka
|
Pozdravljena. Mi imamo doma 24 mesečnika in bomo začeli na drugem "delati" čez dva/tri mesece. Komaj čakam. Upam, da vam tudi v drugo rata takoj in da boste že čez 9 mesecev zibali drugorojenčka/ko. Lp Tina
|
|
RE: Želimo si drugega člana 27.2.2008 9:33:13
|
|
|
|
šnucika
|
TUDI MOJ IMA PREDVSEM RAD AKCIJO...ups...velike črke,tamala mi tipka zraven.... Ko pa je takrat pred skoraj tremi leti ugledal en velik +,se je zamislil in modroval.... vem,da bo sedaj isto...akcija juhuuu,potem pa upsss,kaj pa zdaj
|
|
RE: Želimo si drugega člana 27.2.2008 13:11:07
|
|
|
|
Anonimen
|
saša, mi bi po kitajskem horoskopu mogli imeti punčko, imamo pa fanta. Tko, da pri nas to ne drži. Drugače pa moj tud hudo navija za punčko, pa po moji mami imamo tudi v rodu dvojčke, ampak že zelo dolgo nazaj, od bljižne generacije jih imam edino od mami bratranec... ampak je že čas, da se dvojčki ponovijo. Sicer bi pa v tem primeru tud mojga kap.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?