ronja
|
kerensa, daj si gor glasbo: recimo od Bajage: Život je nekad siv, nekad žut... Pa ne obupuj: poplave se bodo umirile, saj je že nehalo deževat, tvoj prijatelj je doma v Lj., ne bo mu nič hudega (njemu osebno), res bo moral verjetno parket zamenjat in veliko stvari bo uničenih, vendar njemu in njegovim ne bo nič. Drugega prijatelja le pojdi obiskat, bolnikom na onkološki to veliko pomeni - da jih še nismo odpisali. sama sem bila že večkrat tam in zadnje 2x, ko sem bila tam, sta bolnici ozdraveli ! Tako da: upanje umira zadnje! Vsem res ne rata, ampak rak ni več tako neozdravljiv, kot je bil za časa naših babic. Sploh pri mladih močnih ljudeh se zna neverjetno lepo pozdravit . Stisni k sebi svojega mladiča in pubertetnika in če ti ostane prostor še g. Moža in si reči, da si srečna, ker se njim ni zgodilo nič hudega. Te pa razumem: sem imela pred kratkim tako težko obdobje: pred nedavnim je umrl sodelavec (tisti potapljač), fant, s katerim smo skup delali potapljaški tečaj (celo 2 v bistvu), s katerim smo bili skup na več taborih, smo se skup potapljali,... Res fajn fant! Ki je imel punco, ki ga je imela res zelo zelo rada in on njo, tak pozitiven, z veliko energije, simpatičen, nezatežen. Drug kolega bi moral it takrat zraven, pa hvalbogu ni šel. Eni sodelavki poteče pogodba in nima pogojev za naprej, tako da ta mesec gre, drugi sodelavec ni dobil pozicije, za katero je prosil in ne vemo, kaj bo zdaj z njim... In mi je prav hudo zanjo in upam, da mi zanj ne bo treba bit, da bojo kaj sčarali (pač, upanje umira zadnje). En mesec je trajalo, da se mi je zdravje vrnilo, ko sem končno bila ok, pa nisem imela poizkusnih živali, ker so vmes one pomrle, pa še kaka druga neumnost bi se našla, ki zna zagrenit življenje. Ampak stvari se zrihtajo. Vse se sčasoma popravi (razen smrti, ta je pač dokončna - tu se samo živi lahko naučimo živet brez mrtvih - kako, pa nimam pojma). ljudje dobijo druge zaposlitve, pridejo drugi fajn ljudje na njihovo mesto, poplave odtečejo, zdravje se zrihta,... Saj veš: na koncu bo še vse dobro. Če še ni dobro, še ni konec. Drži se, punca!
|