|
Žalostna, jezna in še razočarana 7.3.2006 11:31:30
|
|
|
|
čveka
|
Prav vse lepo pozdravljene. Že neki časa sem "pridna" in se na forumu ne oglašam več tako pogosto. Poskušala sem vse skupaj lepo odmislit, še posebej, ko mi je ginekolog na rednem pregledu prav lepo povedal, da se bebice ne dela z glavo. In sem poskušala....bila sem skorda pridna..... do danes. Malce sem bom razpisala, ker se počutim natanko tako kot je napisano v naslovu . Na bebici delava 9 mesecev. Vem, da ni še straha za paniko, želeti si - pa tudi ne bova nehala!!!!! Poskušam razumeti, da so vsi tisti rjavi izcedki kar nekje na sredi cikla posledica hormonskega neravnovesja, rjavi izcedki 2 do 4 dni pred menstruacijo pa jo nadležnico veselo naznanjajo. Da niti ne omenim, da se je vse to skupaj pojavilo šele odkar načrtujeva. Razjezi me samo to, da pride že na 26 dni. 10 let sem jo mela redno na 30 dan...včasih še kaki dan več, manj pa nikoli. Zdej pa na kar na 26 dni....Zaradi tega sploh ne morem verjet, da lahko psiha, ki sem jo v zadnjih treh mesecih prav lepo ohladila, vpliva tut na to....Doslej mi je psiha vedno delovala glih obratno, je za kaki dan zakasnila....Skratka..jezna sem nase, ker se, zgleda, ne znam dovolj skulirat (ve ki se trudite veste, da je to skorda nemogoče in lahko uspeva do enega tedna pred menstruacijo ), zavidam puncam okrog mene, v bližnji in daljnji žlahti al pa sosedam, ki so kar hkrati noseče...pa še bi lahko naštevala. Aja....pa da niti ne omenim, da sva bila prejšnji mesec k dva zajca in upoštevala nasvet...na dva dni....pa se ni nič prijelo. Zato sem pa vesela, pa po zadnjem ciklu nisem prišla na ringarajo in si zračunala predvidene datume ovulacije . Sam če bolje pomislim....itak ne bi bili prav zračunani, glede na to, da se tečka je pojavila na 25 dan. Zato bom v prihodnje kar nadaljevala in nč več računala...in komi čakam pomaldi, da se bo vreme izboljšalo, da bova lahko šla ven....in se začela nazaj ukvarjat s športom... V glavnem, včeraj zvečer na 23 dan se je pojavila rjavina, ki traja še danes....tako da to nikakor ne more bit kak vgnezditvena krvavitev ampak samo napoved za . Hvala, tistim ki boste to prebrale. Kar bolje se počutim, potem ko sem nekaj te jeze spravila ven iz sebe:)))). Lep dan vsem skupaj še naprej......in punce...poskušajmo se ne preveč sekirat in odmislit....pa predvsem tako kot včasih, ko nismo bile obremenjene z in . Č.
|
|
|