Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
štirikolesniki - vozički 8.3.2008 14:08:58
|
|
|
|
the laura
|
En lep pozdravček vsem mamicam in bodočim mamicam. Jaz bom sama postala mamica julija in se zelo veselim. Zdaj pa k vprašanju- Zanima me, če katera pozna voziček NANI ali NAMI, sej ne vem točno kako se napiše, samo danes sem ga videla, bil je rdeče barve in štirikolesnik in mi je bil zelo všeč!? NI mi uspelo dohiteti to mamico,ki ga je imela iz Celja. Drugače me pa zanima, če ima katera kakšno idejo za voziček, ki bi bil čimbolj zložljiv, štiricikel in da bi imel malo večje kolesa (po možnosti z samo enim kolesom in ne dveh), kot npr. PegPerego, ki mi niti ni všeč. Hvala vam punce za vse predloge in informacije. Laura
< Sporočilo je popravil the laura -- 8.3.2008 14:09:34 >
|
|
|
|
RE: štirikolesniki - vozički 8.3.2008 15:00:20
|
|
|
|
the laura
|
Nekaj takega sem mislila, pa da ni preveč neokreten in seveda, da se ga dačimbolj zložit, ker imam Fiat PUnta
|
|
|
|
RE: štirikolesniki - vozički 9.3.2008 11:14:50
|
|
|
|
the laura
|
Zanima me, če katera pozna voziček NANI ali NAMI
|
|
|
|
RE: štirikolesniki - vozički 25.3.2008 12:03:35
|
|
|
|
the laura
|
kaj pravite na vozičke brevi?
|
|
|
|
RE: štirikolesniki - vozički 25.3.2008 12:20:16
|
|
|
|
Shorty_
|
Jaz sem bila zadovoljna s pegperegovim AT-4 Več info na zS http://www.bolha.com/oglas3048708
< Sporočilo je popravil shorty -- 25.3.2008 12:22:00 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?