|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   štajerke marec II
16.2.2009 9:38:01   
baby1978
Hello , hello..
Jaz se kr nisem obupala nad user posted image , heehehehe. Ja naj bi bili moji dnevi Ovulacije, zato, jeee, še več user posted image . In kako kaj ostali del ekipe'''
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: štajerke marec II
16.2.2009 9:42:53   
toba
Hello, hello..
ja pridna baby1978user posted image , vidva kar pridno user posted image  (tudi kadar ni O dni....). Jaz zaenkrat čakam na rezultate...nimam prav velikega upanja...pustimo se presenetiti.
Kaj potem konec meseca lahko pričakujem novičko +??!!! user posted image user posted image user posted image  in držim pesti da rata!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2009 9:48:26   
baby1978
hELO TOBA

sej midva skoz veselo user posted image , mislim, da redkokateri dan izpustiva-se pa zgodi heheheuser posted image .
Malo sem ven iz tem, na kakšne rezultate čakaš?Na user posted image ?
Če ja držim pestiuser posted image .

Moja vesela novica pride šele v naslednjem mesecu-UPAM.Moram povedat, da imam dober občutek.

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2009 9:51:25   
toba
ja, ja, čakam na user posted image . Javim drugi teden (ne čakam na user posted image  od 21.-25.2)
če imaš dober občutek pol pa ma da je!!! Kdaj je ne pričakuješ?

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2009 9:55:27   
baby1978
Jaz je ne pričkujem okoli 5.3.2009.

In kako dolgo se že trudita, oziroma želita,načrtujrta?

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2009 9:59:30   
toba
ne dolgo, v bistvu sva se odločila še za enega z začetkom leta.
Imava že enega sončka (-ico) starega skoraj pet let, in za njo sva ˝porabila˝ več kot leto dni. Upam, da tokrat ne bo tako.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2009 10:21:25   
polho3006
Midva sva sedaj v prvem ciklusu da user posted image  brez zaščite, oz.metoda pazi je šla na dopust. Glede na to da nisva ravno rosno mlada; jaz 33 on 40 me kar malo skrbi. Preveč pa se ne bom obremenjevala, ker...držim pa pesti za vse ki čakate na magični +

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2009 20:46:16   
Nattasha
Midva pa 10 marca, ravno se je user posted image poslovila tako da sva že prrriiidnaaa...

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2009 9:44:23   
toba
Punce ve kar pridno user posted image , sama pa upam, da se je kaj prijelo in da se vam pridružim samo kot navijačica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image .
Redno poročajte štajerke moje.

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.2.2009 9:22:22   
baby1978
Tudi jaz upam, da se je kaj prijelo in se va pridruzim kot navijačicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Že kaka nosečka? že kje kakšni znaki?
Jaz mislim, da sem imela včeraj O dan, saj sem imela rahli izcedek, joške so me bolele....
Upam, na najboljše...

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.2.2009 9:50:42   
toba
Hoj baby1978,
sigurno se je prijelo!!!user posted image user posted image user posted image
Jaz mojo user posted image  še(ne) čakam, občutek imam bolj, da bo prišla user posted image  kot da ne bo.
Znaki - po moje psiha zelo dela, ker imam tipične PMS znake v spodnjem delu trebuha, katere pa nisem imela že kar nekaj let...
Vse bo jasno v naslednjem tednu (morda že čez vikend).

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.2.2009 7:04:18   
toba
Štajerke moje,
danese sem naredila test, pokazale so se user posted image !!!!!!!!!!!!!!
Upam, da se ne veselim prehitro, da bo vse OK....
Kako ste ostale? user posted image user posted image user posted image user posted image  , držim pesti in upam, da čimprej sporočite veselo novico!

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.2.2009 8:22:49   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: toba

Štajerke moje,
danese sem naredila test, pokazale so se user posted image !!!!!!!!!!!!!!
Upam, da se ne veselim prehitro, da bo vse OK....
Kako ste ostale? user posted image user posted image user posted image user posted image  , držim pesti in upam, da čimprej sporočite veselo novico!

ČESTITAM!!!!!user posted image user posted image user posted image  

Držime pesti za ostale ki upate na + in sweveda tudi zase.

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.2.2009 8:39:24   
toba
Hvala polho3006
tudi jaz držim pesti zate in vse ostale, ki čakate dan D.
polho3006 kdaj pa je ne pričakuješ?

Neposredna povezava do sporočila: 14
20.2.2009 8:50:37   
polho3006
Ja kar nekaj časa bom še v negotovosti, ker user posted image  naj bi prišla šele 28.02. Tako da...
A si ti imela kakšne posebne znake ali si imela tipičen PMS.
Jaz imam tipične znake PMS -ja, ki se pojavijo skoraj takoj po ovulaciji; razdražljivost, mozolji, edino česar ni, so navali vročine. Vedno sem v času PMS-ja imela navale vročine (kot je mendav meni), pa full težko se zjutraj zbudim, kar ni ravno značilnost mojega PMS-ja. Lahko pa vse to povzroča Elevit, ki sam ga začeja jemati na začetku ciklusa. Ker...skoraj ne verjamem da bi mi - nama uspelo tako hitro.

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.2.2009 10:33:36   
baby1978
dobro jutro...

Prižgem comp. in me novica tobe spravi v dobro voljo in mi da še več volje in upanja za user posted image . zdaj bo že pol leta od tega, ko sva začela delat na user posted image .

Držim pesti, da bo vse ok, eh itak da bo vse ok. Lepo nosečnost, pa javi se kaj.

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.2.2009 10:39:10   
toba
ja, nekaj znakov je bilo, čeprav sem se prepričevala, da je to samo psiha.
In sicer - ščipanje okoli jajčnikov, pritisk v spodnjem delu trebuha, utrujena sem bila ˝normalno˝, naj povem, da ima naša tamala vsake tolko ˝vesele˝ noči in pol hodim okoli kot zombi..
Sem si pa mislila, da je nekaj na stvari, ko mi je tu in tam kakšna hrana zasmrdela in ko sem včeraj doživela še kar močen beli tok, ki pa ga že tudi kar nekaj časa nisem, sploh pa ne pred user posted image . Sicer se mi zdi, da mi še kar nekaj teče tam spodaj...in pol skoz na WC hodim in čekiram, če je slučajno me user posted image  obiskala. Se ne spomnil, da bi v prvi nosečnosti imela povečan beli tok.
Držim pesti zate!

Neposredna povezava do sporočila: 17
20.2.2009 10:44:03   
toba
baby1978 hvala. Tudi jaz upam, da bo vse Ok, sigurno se pa bom mojim štajerkam javljala redno, iskreno in iz srca upam in verjamem, da se bom z vsemi vami v naslednjem mesecu pogovarjala o prvih znakih nosečnosti ter o veselju in dvomih, ki jih doživljate ob pogledu na user posted image
Punce veliko user posted image user posted image user posted image user posted image pomaga user posted image
user posted image user posted image user posted image  in držim pesti za vse vas.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.2.2009 13:13:26   
eva Ana
Živijo punce!
Res da kaj dosti ne pišem, a mislim na vas in spremljam vsako novico in močno držim pesti za vse user posted image  in user posted image !!!!
Danes sem imela NS in je moj lenušček tako spal, da se ni dalo skoraj nič prverit, kljub rukanju v trebuh, ni hotel sodelovat z nami. Srček lepo bije on pa spi kot pravi polhek. Mam zato v torek še enkrat, v upanju da ne bo spaluser posted image !

Punce, ve pa z obilico optimizma naprej user posted image !!!!

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.2.2009 13:30:15   
Nattasha
Čestitke toba!!!user posted image user posted image Lepo nosečnost želim, pa da bi trebušček lepo rasel in se otroček lepo razvijaluser posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.2.2009 7:11:11   
toba
Nattasha hvala. Tudi sama upam, da bo vse OK in, da mi ostale punce čimpreje javite veselo novico.

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.2.2009 8:02:43   
baby1978
Hello ..
Kaj zdaj, ze kaksna nova novička? Sem zelo radovedna...user posted image Meni je zdaj ze 2 dni malo slabo zjutraj, da o vcerajsnjem dnevu sploh ne govorim, ker se kr nisem mogla najest, hehhehe ( upam da danes tega ne bo, ker bi rada kaksen kg izgubila in ne pridobila).
l.p. b

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.2.2009 8:55:19   
toba
baby1978 zelo nestrpno čakam na tvoje novičke!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Nattasha kaj dogaja? Je kaj novega?
Sama sem včeraj delala še test CB - pa se je takoj pokazal +...tko sem sedaj skoraj 100% da sem srečkauser posted image !!!!!!!
razen občasnega ščipanja nimam nobenega drugega znaka nosečnosti...ja, pa še zadihana sem kot slon, kadar nardim korak bolj hitro kot ponavadi, da o hoji po stopnicah ne govorim....user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.2.2009 9:42:38   
Nattasha
Aaaaaaaaaaaa dogaja se tebi tobica;) No jaz imam te dni ovulacijo in tako sva kr pridna, no sva že cel čas ker naj bi jo imela zdaj po izračunih, ker pa se mi od te psihe že meša in moji maternici tudi, bova pridna še naprej.

Drugače pa pupe moje, kaj veste kako zgleda ko slončkaš z vročino in laringitisom;)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nočete vedet...ajde papa

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.2.2009 10:51:18   
polho3006
Da se vam še jaz malo javim. Še nekaj dni do (ne) pričakovane user posted image . Saj v bistvu ne verjamem da je ne bi bilo, ker...
V bistvu nekih posebnih znakov ni. Tipičen PMS, mozolji, boleči joški, ki so se po mnenju mojegauser posted image , povečali. Meni se sicer ne zdi da bi bili kaj večji. Edino kar je drugače, je to da ni vročinskih navalov. Dokler ne bova videla + so to znaki PMS-ja.
Punce lepo bodite!!!!

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?