|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   št prvih oblačil
6.5.2005 14:10:38   
pravljica
pri neckermanu naročam nekaj oblačil za dojenčka, pa ne vem katero št naj vzamem :zmeden:
dolge hlačke in majčko...za prve mesece, ki bodo poleti...ali naj se odločim za 62 ali raje 68...s.o.s.!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   št prvih oblačil
6.5.2005 14:12:11   
Erdbeere
HM a 56 pa ne pride v poštev....ker za novorojenčka je 62 k zakelj :zmeden2:

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   št prvih oblačil
6.5.2005 14:20:23   
pravljica
hmm, ne vem :zmeden: če pa vse pravijo, da ne 56, zdaj pa ne vem, a naj 62 al 68
aja, pa v sušilec še gre, pa se ziher za eno št zmanjša vse skupaj...a pol bi blo 62 dost za prve 3 mesece? da ne bo že premajhno do takrat, ko bova lahko šla ven na zrak...jao, kompliciram

Neposredna povezava do sporočila: 3
   št prvih oblačil
6.5.2005 14:21:45   
Erdbeere
Za prve tri mesece se mi zdi da je 62 dovolj...ker 68 je pa že za pol leta starega čmlja to bo pa pri tebi pozimi!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   št prvih oblačil
6.5.2005 14:23:59   
PiaM
Moji so bile na začetku še št.56 prevelike.Jaz bi vzela 56 ali vsaj 62, 68 pa se mi zdi da je res preveliko za novorojenčka.
:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   št prvih oblačil
6.5.2005 14:25:39   
pravljica
ok, hvala vama...že pišem naročilo :)

Neposredna povezava do sporočila: 6
   št prvih oblačil
6.5.2005 14:36:03   
Anonimen
jaz sem ravno danes dobila kar sem pred 14 dnevi vrnila, ker so številke dokaj večje. Sedaj sem dobila št. 56 pa je še vedno večje kot od jutranjke št 62.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   št prvih oblačil
6.5.2005 14:40:59   
Meggi
In zakaj ste se odločile za nakup preko Neckermana. Cena lepota ali kvaliteta. Meni je tak čudno če ne vidim na lastne oči. Sloh glede poliestra ,.............

Neposredna povezava do sporočila: 8
   št prvih oblačil
6.5.2005 15:37:32   
pravljica
meggi...stvari so mi všeč, pa 100% bombaž je...cenovno pa verjamem, da se da najt tudi ceneje (sploh h&m zdaj, ko imajo par polic z akcijami)
s kvaliteto pa tako veš kako je...tiste 3 mesece bo že zdržalo :)

Neposredna povezava do sporočila: 9
   št prvih oblačil
6.5.2005 17:09:41   
Alina
Mi smo začeli s številko 56. Naš Urban je bil velik 50 cm tako, da smo kar 1m in pol uporabljali to številko, nato pa 62. Sedaj je star dobre 3 mesece in še uporabljamo 62(odvisno od proizvajalca), drugače pa že 68. Velik je 64 cm.

Jaz sem nakupila kar nekaj stvari v H&M in so mi dobro služile.:sloncek:;):sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   št prvih oblačil
7.5.2005 1:27:22   
Annny
Tudi pri nas je bila št. 56 prva dva meseca nepogrešljiva, potem 62...68 smo pa skoraj preskočili in šli kar direktno na 74:)
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?