|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   špikanje v jajčnikih
22.1.2007 14:02:35   
metuLJchy
najprej tudi jaz pozdravljam zorico, ki naredila come back, jaz se podobno kot ona tudi zadnje čase nisem preveč foruma udeleževala, pač skuliraš se in si rečeš bo kar pač bo, predvsem pa bo ko bo..pa še hormonske preiskave so bile pri meni malo dolgotrajne oz. so vlekle za sabo še nove in nove preiskave, zdaj upam da konec! Na user posted image  zadnji mesec dva smo sicer delali, ma ne pa glih intenzivno, tudi nimam pojma kdaj bila O, kdaj bi mogla prit M (tega itak nikoli ne vem zaradi nerednih ciklusov)...ampak vseeno...mislim, da že pred kakšnim tenom ali dvema, zadnjo sem namreč imela 6.12.06, miklavžek odšel, božičkove tete pa nikoli ni bilo...cca. 2 tedna nazaj sem naredila test, ki bil - teden dni po tem mi začenjalo postajat malček slabo...saj ne dosti, včasih pa že...zadnja 2 dni pa me ful špika v jajčnikih...ima morda katera izkušnje kaj pomeni takšno špikanje, ali je možno da bil test lažno - ali pa morda le user posted image  napoveduje (samo navadno me zaradi nje ne špika, tisto je druga bolečina)... Pozdravček vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: špikanje v jajčnikih
22.1.2007 15:51:13   
zorica

Jaz bi na tvojem mestu naredila test.Mogoče je pri prvem bilo še premalo nosečniškega hormona.

Iz srca ti želim user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2007 23:03:07   
komarka
Mene vsake tok spika v jajcnikih in pri meni je to ziher od nosecnosti(potrjena), tko da poskusi s testom...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2007 9:49:47   
metuLJchy
glede na to, da bila moja zadnja menstruacija za miklavža in danes že 51 dan ciklusa mislim tudi jaz da bom morala test ponovit - pa slabo mi bilo včeraj zvečer spet in apetita nimam nobenega, hrana mi sploh ne paše. Ali katera ima izkušnje s tem, da se ji je hrana upirala (v primeru nosečnosti), predvsem pa me zanima koliko od vas je naredilo test (clear blue, jaz sem ga kar popoldne 2 tedna in nekaj nazaj) ki v prvo ni pokazal nosečnosti drugi pa je morda pokazal user posted image ?? Piše da kao 99% do sedaj sem mu zaupala, samo res si ne vem več kaj mislit...

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2007 9:55:57   
stunfek
Kar še enkrat probaj metuljchi. Mislim, da je CB zelo zanesljiv in sedaj je res že toliko od tvojega ciklusa, da bi moralo biti dovolj nosečniškega hormona, da boš ugledala user posted image . Srečno in seveda poročaj vsem nam firbčnim RR jevkam user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2007 19:52:35   
Valery
Pozdravljena MethuLJchy!
Tudi jaz mislim, da bi morala test ponoviti!Kako dolgi pa so običajno tvoji ciklusi?
Držm pesti, da ugledaš user posted image !user posted image
Lp, Valery

< Sporočilo je popravil Valery -- 25.1.2007 20:06:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2007 20:05:36   
Bimba80
Metuljchy, jaz sem na istem kot ti. Zadnjo user posted image  sem imela 05.12. in do danes nic. Vsi testi (naredila sem jih ze 4) so bii negativni, tako da kar cakam kdaj se bo ta smotana user posted image  prikazala, ker po vseh teh testih, ne upam vec na nic. Tudi ce je ni z mojim se naprej delava na tem, tako da bo ko bo. Samo je pa res tezko ko na testu ne uvidis user posted image .

(odgovor članu Valery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2007 20:11:24   
*marjetica*
Metuljchi!
Tudi moje mnenje je, da moraš test nujno ponoviti, naredi ga pa zjutraj, najbolj natančno pokaže!

Držim pesti user posted image  da pokaže pozitivno.

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2007 9:10:44   
metuLJchy
danes mi je še slabo naredilo zjutraj oz. hrana se mi upira, čeprav zajtrk dugače moja obvezna jutranja rutina! Ali se mi kakšna viroza pripravlja ali pa res user posted image  čeprav se mi zdi malo ecno, ker prej sva 1,5 leta delala intenzivno na tem, zadnji mesec pa zaradi angine najprej enega, potem še drugega nisva bila preveč pridna in po mojem sva tudi O. zamudila...no, pustimo se presenetit...

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.1.2007 13:55:50   
Bimba80
Metuljchy moja user posted image  se je danes po 52 dnevih pokazala. Po eni strani sem je prav vesela, tako da bom lahko ko konca spet zacela, po drugi strani bi pa raje ugledala user posted image .
Drzim pesti da je tvoj razlog za slabost in upor do hrane, user posted image . Poskusi se en test, pa javi kako in kaj:)

Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2007 13:55:50   
Bimba80
Metuljchy moja user posted image  se je danes po 52 dnevih pokazala. Po eni strani sem je prav vesela, tako da bom lahko ko konca spet zacela, po drugi strani bi pa raje ugledala user posted image .
Drzim pesti da je tvoj razlog za slabost in upor do hrane, user posted image . Poskusi se en test, pa javi kako in kaj:)

Neposredna povezava do sporočila: 11
26.1.2007 13:55:51   
Bimba80

Neposredna povezava do sporočila: 12
26.1.2007 14:55:56   
metuLJchy
meni fant danes domov prinesel clear blue tako da sem se prav na špagici mogla držat da ga nisem takoj šla delat...bom počakala do jutri zjutraj...bo še katera jutri zjutraj delala test??

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?