|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   špikanje ˝zategovanje˝ v nožnici
14.9.2009 19:03:59   
SMELIKA
Pozdravljene souser posted image . Zadnje par dni opažam, da me ob premikanju ploda občasno zelo špikne oz. takšen občutek kot bi mi zategnilo v nožnici. Ni kot krč. user posted image  se premika in je tak občutek k bi mi šlo v nožnici nekak narazen vse skupiuser posted image . A se kateri tut to dogaja? Aja, sem pa v 39. tednu...user posted image  Še mal.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: špikanje ˝zategovanje˝ v nožnici
14.9.2009 19:10:29   
beaglekriss
Pozdravljena!
Meni se je tole špikanje,pa zategovanje in "praskanje" dogajalo zadnjo noč predno sem šla rodit.Rodila sem lepo hitro,ker sem bila že lepo odprta.Tako enako želim tudi tebi!
Pa srečno!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2009 19:17:14   
SMELIKA
O madonca, si me kar malce presenetila s svojo (lepo) izkušnjouser posted image . A da bi že šla rodit...hm, user posted image
Upam, da to pomeni kakšno odpiranje. Učeraj zvečer me je parkrat tak ˝zategnlo˝, da mi je mal sapo vzelo.
Sicer pa, glede na to, da sem v 39. tednu lahk pričakujem marsikajuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil SMELIKA -- 14.9.2009 19:18:51 >

(odgovor članu beaglekriss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2009 19:48:02   
Hope2
Tudi pri meni je to kazalo na odpiranje, sam meni se je to začelo že kakšen teden pred porodomin vse do poroda

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.9.2009 13:16:50   
SMELIKA
Evo me. Mene ob večerih še vedno ˝zateguje˝ spodaj vnožnici,  pa še ničuser posted image  
Moj PDP je jutri in zaenkrat še nobenih znakov, da bi kmalu cartali user posted image .
Zadnji teden me tut zelo peče, ne vem al koža ali kaj desno od popka. Verjetn je vse skup že kr težko in tišči navzdol.  Upam, da bo kmalu napočil dan D.user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2009 14:13:27   
brigita23
to špikanje in zategovanje pa ko da ti bodo medenične kosti ven padleuser posted image  je čist normalno, me je matralo tudi nekje od 38t dalje, potem pa sem rodila 6 dni čez rok.user posted image  Še malo pa bo, pa lep poroduser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.9.2009 14:32:32   
katka11
ja.... tud mene spika in zateguje in praska ze kaksen teden. boli me kriz, medenicne kosti... PDP v soboto, jutri mam pa amnioskopijo, pa bomo vidli kaj bodo rekli. aja ctg vceraj pa kar lep, no malo popadkov ampak nic pretresljivega.
je pa tko, ko se zvecer zleknem na kavc in zacne mali telovadit k pr norcih me spika in mam filing da bo lih kar venpadlo dete...user posted image
no se malo pa bo res

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.9.2009 16:16:21   
SMELIKA
A bi to lahko pomenilo kakšno odpiranjeuser posted image

Jst ne bi bla nč jeznauser posted image  Bo potem ko bo šlo zares, lažje. (upam)user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?