|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   špikanje
7.10.2008 20:26:34   
mamaemem
Pozdravljena dekleta,
prosim če mi svetujete z vašimi izkušnjami. Sem v 37. tednu in že 3 dni čutim močno in res boleče špikanje v nožnici. Ali mislite da to lahko pomeni, da se odpira maternični vrat?
Pa še tole, ali se vedno pred začetkom pravih popadkov izloči krvavi čep?

Hvala za vaše izkušnje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: špikanje
8.10.2008 10:13:19   
carly
Sem sicer še en teden za tabo tako da izkušenj nimam, glede čepa pa ti lahko povem, da ni nujno da je krvavi, lahko je samo sluz, to pa pomoje večina od nas, ki imamo že tako in tako izcedek sploh nebi opazila ( mislim ne bi vedela da je to ta čep), vsaj tako so nam razložili v materinski šoli.

(odgovor članu mamaemem)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2008 11:16:56   
Napolitanka
Pozdravljena,

tudi sama sem v 37.tednu in tudi sama sem začela opažati neke vrste špikanje v maternici...tako malo čudno in drugače kot do sedaj...jaz mislim,da se telo pripravlja, otroček se pa spušča nižje, ker tudi čutim,da mi dol pritiska...Po moje to špikanje itd.ne pomeni nujno da se odpiraš, le da se telo pripravlja..
Kar se pa čepa tiče, pa baje ni nujno da sploh poči, oziroma,da ga boš sploh opazila...in nam so rekli,da ko poči,da se porod začne neklje cca v 3-4 dneh...

Kdaj točno pa imaš pdp?

Lp...

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2008 14:21:00   
kiara24
mene špika že sedaj pa sem v 25 t. pa če po pravici poevm me je pošteno strah, ker ne vem zakaj. Jutri bom povedal svojemu G, če bo sevedaj kaj ukrepal ker do sedaj ni še nič. Vendar so špikanja drugačna kot pa takrat ko se šrijo medenične kosti... bolečina je drugačna in občutek je tdui drugačen.
Pošteno mi povejte ali bi me moralo biti strah?

skoz imam občutek, da me bo kaj prehitelo (s tem mislim,d a bom prekmalu rodila)!user posted image

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2008 15:07:12   
jasminčika
oj. js sm v 38. tednu pa tudi občasno čutim špikanje s spodnjem delu trebuha sam ne vem al se mi sam zdi al je res kej na tem. sm bla včeri pri ginekologinji pa je rekla, da je to normalno. otročiček je zdrav in samo vprašanje časa je, kdaj bo pogledal kaj se na tem svetu dogajauser posted image . mogoče se mi pa tudi vse samo zdi, ker sm že mal nestrpna, ker ne morem več spat, se gibat tako kot bi rada...

(odgovor članu mamaemem)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2008 16:23:01   
mamaemem
Napolitanka jaz imam PDP 3.11. Kdaj pa ti?

Vem da je šipkanje normalno, ampak mene včasih tako močno da je bolečina kar precej huda in se lahko samo uležem in čakam da mine.  POleg tega me pa še vedno pogosteje krči dajejo, taki kot so pred začetkom menstruacije.

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......