Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
šola za starše v lj - februar 20.1.2005 8:18:55
|
|
|
|
bikica30
|
Hvala za informacije. Rok imam konec aprila, tako da bom februarja v 7. mesecu. Je to ve redu ali prekmalu? LP
|
|
|
|
šola za starše v lj - februar 20.1.2005 8:52:44
|
|
|
|
ANJA5
|
Jaz bom tudi zdaj začela hodit :bravo::bravo: Treba se je it prijavit v novo porodnišnico, imej s sabo zdravstveno izk. in v torek se vidimo v stari porodnišnici. Lp, Anja
|
|
|
|
šola za starše v lj - februar 20.1.2005 9:15:11
|
|
|
|
Lidy
|
Jaz tudi februarja :bravo: . Moraš pa pred tem v novi porodnišnici dvigniti nalepkice. Sabo imej zdravstveno, materinsko se ne spomnim če so jo rabili ker jo imam vedno s sabo, v prtličju na informacijah vprašaš kje se prijaviš in to je to :bravo: . Se vidimo 1 februarja. Lidy 27t
|
|
|
|
šola za starše v lj - februar 20.1.2005 9:35:30
|
|
|
|
pika78
|
Jaz grem pa marca v šolo za starše (rok imam konec maja). A gre še katera takrat - v Lj. porodnišnico? Koliko časa traja ta šola (a čez cel mesec) in ob katerih urah je? Ja, pa še to. Zanima me, če gredo fantje/možje z vami (moj je ful zaposlen in ne vem, če bo lahko hodil, ali je za njih kakšen poseben termin? Lp, Pika
|
|
|
| Stran: [1] |
Velikost prsi po dojenju.пеперутка16Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?Manjše. (
75%)
Večje. (
25%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!