|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šola za starše-kdaj
11.1.2005 18:31:17   
binica
Dekleta,
kdaj se gre ponavadi v materinsko šolo? V katerem mesecu??

LP, Binica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   šola za starše-kdaj
11.1.2005 18:32:34   
Anonimen
Meni so rekli, da v 7. oz. 8. mesecu. Sem bila v 8. mesecu, samo 4 obiski v zdravstvenem domu, mi je bilo fajn.

Bye,

Blacky s :duda:

(odgovor članu binica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   šola za starše-kdaj
11.1.2005 19:20:33   
nita

Tudi jaz sem bila v 8. mesecu nosečnosti. Štiri pradavanja po pribljižno 2 uri in to je to. Moram pa priznat, da ni bilo nič posebnega in da je po izkušnjah RR-ovk zelo različno od kraja do kraja.

L.P. Anita

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   šola za starše-kdaj
11.1.2005 21:07:42   
cekrček
Živjo binica:metulj:

Jaz materinsko šolo obiskujem zdaj (začela se je včeraj) in sem v 29t.Imamo 8 predavanj od tega je 3x telovadba + dihanje, porod 1, porod 2, poporodno obdobje, nega otroka, dojenje in ogled porodnišnice.Tako je v ZD Ljubljana (Vič-Rudnik).Predavanja trajajo približno kakšno urco al pa še par minutk več.Je pa čist fajn.

Pozdravček, cekrček :sloncek:

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   šola za starše-kdaj
12.1.2005 13:53:42   
atinav
Ojla!
Jaz sem ena tistih :nosecka: , ki sem čakala skoraj čisto do konca z materinsko šolo...sem v 37t. Imamo pa 5x predavanja po približno 1 uro...in je čisto fajn.

papa
atinav:)

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   šola za starše-kdaj
12.1.2005 18:20:26   
spacey
Jaz sem se tudi že zdej v 7. mesecu odpravila (če me slučajno kaj prehiti :)- ) in imamo predavanja 2x tedensko (torek in četrtek) po 2-3 ure, 4 tedne, torej vse skupaj bo 8 srečanj. Nekaj je dolgočasno in se ure vlečejo ko čigumi, nekaj pa zelo zanimivo in cajt hitro mine. :)

Lp;
P 9nebesa 30t

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Najljubši letni čas?
petruska

Tvoj letni čas je?

Pomlad (30%)

Poletje (55%)

Jesen (5%)

Zima (9%)

Število vseh glasov: 74

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!