|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šola za starše, lj -grdo, grdo
1.2.2005 18:46:01   
April
Danes smo imeli prvo predavanje v šoli za starše.

So skoraj vsi bodoči očetje prišli zraven, tako da nas je bilo za cel bataljon. In seveda premalo stolov.

Očetje pa kar sedijo:zmeden:. Tudi potem, ko jih je predavateljica pozvala naj odstopijo sedež tistim nosečnicam, ki so ravnokar prišle, se jih ni dosti zganilo. Res sramotno!

Nekatere so še partnerke spodbujale naj kar sedijo, češ sej si bojo že kje drugje našle prostor.

Jaz lahko sam svojga pohvalim, se je vstal še predno je kdo karkoli rekel. Bravo srček. Drugi nej se pa mal zamislijo. Ni glih najlažje stat pri miru z velkim bušijem.

Evo sem se kar razpisala. Pa me redko kdaj kaj preseneti, ampak to danes:grrr:. Lep večer! In čeprav se redkodaj oglasim. vas kar redno spremljam in ste super punce:bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.2.2005 19:20:42   
kimi
Res nekavalirsko:grrr:

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2005 19:26:33   
india
Taki ne bodo niti dobri očetje, verjemi, niti svojim ženam ne bodo v veliko pomoč!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2005 19:26:40   
Pupica
o groza:grrr::grrr::grrr:

se spomnem mojga buhija pa nizkega pritiska, mi takoj pritisk naraste:grrr:

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2005 20:18:37   
Joe
Neverjetno bedasto. :grrr: V skrajnem primeru bi morala med. sestra zagroziti z deložacijo vseh prisotnih moških, pa bi bilo.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2005 20:29:23   
Joe
Ali pa bi najbližjemu sedečemu dala v roke tisto galono s pitno vodo, pa jo naj drži do konca predavanja. :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2005 20:38:29   
Anonimen
Butci zarukani!

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2005 20:41:05   
KIRA
fuj. drugega ne morem rečt. to se samo po sebi razume, da se nosečki stol odstopi!!!!:grrr:

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2005 21:43:26   
TaRe*
Ja,se mi je podobno zgodilo v čakalnici pri G.Pri nas imamo ful majhno čakalnico,zgleda ko en kurnik,pa vedno je gužva,tako da se kar načakaš,tudi po par ur.
Enkrat pa sta sedela med temi mamicami še dva atija(ponavadi jih je bolj malo),vsa ponosna,kok sta fajn.Jaz sem sedela(tudi s trebuhom)nakar pride ena:nosecka: čisto na koncu,in potem še ena.Čakala sem nekaj časa,pa se nobeden ni spomnu vstat.Potem pa sem vstala jaz :nosecka:in eni od njiju namignila naj se vsede,desca pa še vedno nič.:grrr
Nisem to napisala,da bi sebe hvalila,ampak naj se mal zamislijo taki :pujs:(bi mu dala za en dan trebuh nost,pol bi pa vidu:hudicek:

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2005 22:03:11   
lefairyon
tare se popolnoma strinjam z zamislijo o trebuhih za tiste, ki ne znajo ceniti in spoštovati nosečo žensko...saj so tudi oni imeli nekaj s tem, da smo hodile okoli vse zabuhle, otečene, pa brez sape in kondicije...no moj je bil super mi je v vsem pomagal in bil resnično pravi bodoči ati...zdaj je pa tudi čist tapravi očka, ki pomaga, kjer je potrebno...
za vse tiste butce, ki pa ne vidijo drugih, samo sami sebe, pa lahko rečem, da jih je lahko sram...naj samo pomislijo kako bi jim bilo, da vidijo svoje žene kako morajo stati s trebuhi, dokler nek drugi bodoči očka lepo sedi in počiva svoje 'tako zelo utrujene nogice'...boščki so, a ne?:grrr:

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2005 22:03:35   
L&F&B
Ja, jaz se tud spomnim, kako je bilo. Nekateri so se zelo kavalirsko zagrebli za frej stole za svoje drage :nosecka:. So bili hitrejši brez bušijev, ble pa smo tud take brez prikolic:zmeden:, in ene naj bi po njihovem kar stale ??? Enakopravnost pa taka, kot da nas bi blo treba diskriminirat, če pridemo same brez koga, da bi se grebel za nas. Samo v naši skupini :bravo::bravo::bravo: se nismo pustile in jih kar same prestavile stat. So nas malo :ups:.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2005 22:48:36   
Annny
Tudi na mestnem busu (troli) v Lj se to redno dogaja...no ja, kakor kdaj- včasih so do ženske s trebuhom vsi zelo prijazni, pripravljeni odstopiti sedež...po drugi strani se pa najdejo celo kaki arogantni upokojenci...saj razumem, da je staremu človeku težko, ampak če je vsaj kolikor toliko čil in zdrav, bi lahko nosečki, ki ji je slabo in težko stoji, odstopil mesto...:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2005 23:06:59   
Anonimen
No,. o starejših na busu pa jaz ne bi....:grrr:

Mam vso pravico bit utrujena...poleti grem zlo težko na bus, ker se mi vrti zaradi vročine (srce) in mam vso pravico sedet tut jaz!

Je pa na 22 vasko jutro (bus ob 7 pa 15) ena ženska...med 30 in 40 ki nepremično stoji tam kjer je rezervirano za vozičke...z levo roko se drži za štango, z desno drži ruzak...-in česejo samo dotakneš po nesreči (ker je jasno gužva totalna, šoferji so pa sploh perle), te tko odrine da skor po tleh padeš in ti reče, če se lohk mal odmakneš/se je ne dotikaš, ker jo RUKAŠ! Ja, sorči, bom stala na trepalnicah drugič...k mam cel avtobus prazen...GRrrrr!!! Če bi mene tko odrinla kokr mojo prjatlco zanč, da je skor padla, bi ji pa kej rekla...

Uf, sem se skašljala:)

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2005 23:29:30   
Maxica
Jaz sem v osmem mesecu nosečnosti šla s trolo iz Šiške do Bežigrada. Naj povem, da je bil bus poln, jaz sem imela v rokah torbico in vrečko. Ko sem vstopila, so me upokojenci:zmeden:, ki so sedeli, samo gledali, mladi so se pa francoze naredili in sem lepo stala. Dobro, saj ne rečem, da ni bilo za preživet, ampak vsaj lepa gesta bi bila, če bi kdo ponudil stol nosečki. Čeprav bi verjetno rekla, da ni treba. Saj lahko potrpim, ampak je pa lepo videti, da je še kje kakšen kavalir:zmeden:.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.2.2005 23:31:12   
Anonimen
Ma meni gre NAJBOLJ na živce, ko se vse stare mame spravijo na bus ob pol devh, ko gre pol Bežigrada na 22...one pa s polnimi cekri in miljonom vreč...in pol težijo!:grrr:

Ma nosečki bi prej odstopla...men tut noben ne odstopi, ko ne morem več stat ne nič...:ups:

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.2.2005 23:31:24   
Anonimen
Ne prej, ampak bi ji odstopla...

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.2.2005 9:26:35   
pika78
Ej ribica - vem, katero tečnobo misliš - tisto bolj okroglo z daljšimi lasmi! Sem se včasih vozila z 22 v službo (ob 7.15) in je tam stala, grdo gledala in tečnarila, če se jo je kdo dotaknil. Groza!!!!!
LP, Pika

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.2.2005 9:56:11   
Anonimen
:)Uff:hudicek:...sovražim trole....v 90% sem šla npr. iz službe iz Bežigrada v Center raje peš, pa tudi v Polje sem jo že mahnila...no v nosečnosti sem jo uporabila parkrat, pa še takrat :hudicek:...skratka natanko 1 dan pred porodom moje :duda: sem šla s trolo na pregled h gin...in sevede se ni nihče blagovoljil vstati, sem se postavila na mesto, ki je v busu namenjeno nosečkam in mamicam z otroki in pride mimo ena prfoksa iz Poljanske gimnazije, me z torbo "butne" ob trebuh in se z vesoljsko hitrostjo vsede na prosti sedež v bližini, nakar vidi, da se je spredaj nekdo vstal, teče naprej in se vsede na tisti sedež, seveda se prej še prerine mimo mojega trebuščka...no in gleja ga zlomka na sosednji postaji je šla dol....
Skratka po mojih izkušnjah sodeč so najbolj "neprijazne" ženske med 40 in 50 letom, upokojenke pa itak delim na tiste, ki so vedno :), ali pa tiste z :( obrazi....

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
2.2.2005 10:22:57   
Nogavička
Ljudje res nimajo nobenih manir več! :grrr::grrr:

Tea

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?