Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: široko povijanje - racmanke 16.7.2008 19:24:09
|
|
|
|
sončnica13
|
Z modrimi Racmankami nimam izkušenj, ampak z zelenimi in rumenimi-sem zelo zadovoljna z njimi. Zakaj bi jih pa čez pamperske dajala? Saj je vendar bolj zdravo, če jih samostojno uporabljaš.
|
|
|
|
RE: široko povijanje - racmanke 16.7.2008 19:34:16
|
|
|
|
skuštrana
|
Meni so v Postojni rekli da če uporabljam Racmanke je to isto kot široko povijanje, tako da po moje lahko daš noter pampers čez pa Racmanko. Je pa naš imel kolke 1a in 1b, kar je skoraj ok, ne vem pa kako je če ima kolke manj razvite.
|
|
RE: široko povijanje - racmanke 16.7.2008 19:50:34
|
|
|
|
sončnica13
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Meni so v Postojni rekli da če uporabljam Racmanke je to isto kot široko povijanje, tako da po moje lahko daš noter pampers čez pa Racmanko. To seveda lahko, samo po mojem je bolj zdravo, če jih samostojno uporablja. Je pa naš imel kolke 1a in 1b, kar je skoraj ok, ne vem pa kako je če ima kolke manj razvite.
|
|
|
|
RE: široko povijanje - racmanke 17.7.2008 9:37:00
|
|
|
|
*NikoLina*
|
Tudi nam je P rekla, da moramo široko povijat...Čez dan je imela pampersko in racmanko, ponoči pa tudi čez pampersko dve tetra plenici zloženi na tretine. En teden sem rabila, da sem se navadila in naučila široko povijat...No, po enem mesecu nam ni bilo treba več tako povijat, ker so bili kolki ok.
< Sporočilo je popravil *NikoLina* -- 17.7.2008 9:42:37 >
|
|
|
|
RE: široko povijanje - racmanke 17.7.2008 11:21:34
|
|
|
|
NRMM
|
Moja mala je imela en kolk 2A in racmanke niso bile ok,čeprav tako piše.Zaradi tega je pri 6 tednih dobila šinca za kolke,kar ne privoščim nobenemu ... . Ta veliko pa sem pri kolkih 1A do 12 tedna povijala v racmanke in so bili tudi kolki takrat ok.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?