|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šibka krvavitev
27.7.2006 12:11:40   
dorina
A mi lahko katera pove, kaj bi to bilo... 25.7. zvečer me začne zvijat v trebuhu, tako da sem vedela, da bo prišla user posted image . Dobim rjavkasto-rdeč izcedek, kar je pri meni normalno en dan (oz. večer) pred tapravo menstruacijo. Problem je v tem, da se mi ta šibka krvavitev oz. izcedek vleče še do zdaj (že 3. dan), user posted image pa od nikoder user posted image
Ni mi jasno, kaj bi lahko to bilo. Res je izcedek prišel malo prezgodaj, ker bi morala user posted image po mojih izračunih priti šele jutri ali pojutrišnjem. A bi lahko to bila vgnezditvena krvavitev?A ma še katera druga pred user posted image tako dolgo kr neke izcedke?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šibka krvavitev
27.7.2006 13:00:43   
janapan
jaz ti lahko samo povem, da imam pred user posted image  ponavadi ene dva, tri dni tak rjavkast izcedek. Začel se mi je pojavljati po koncu jemanja KT pred dvemi leti in pol in od takrat pač imam menstruacijo tako....tri dni packanja (izcedek) in pol 4 dni normalna menstruacija.
za vgnezditveno ti pa ne bi znala povedati

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2006 13:18:47   
kamelca
Jaz sem imela vedno pred M en dan rjav izcedek. Od kar pa se zmožem trudiva na user posted image  pa se mi je ta izcedek podaljšal za dva do tri dni. Enkrat sem imela rjav izcedek celo pet dni, še-le potem sem dobila M.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2006 14:11:08   
dorina
Aha, no saj zato me je tudi malo skrbelo, ker je preden sma začela z user posted image delati na user posted image tud pri men ta izcedek pred user posted image trajal le en dan ali manj. Zdaj pa tako dolgo. No, očitno  je potem to normalno.

(odgovor članu kamelca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2006 15:28:05   
taja1
Jaz sem zadnjic imela par dni tak izcedek in potem le tri dni sibkejso M. Moja G pravi, da je to normalno in da lahko pride zaradi stresa.
Tudi jaz sem se kar precej po nepotrebnem sekirala.
Lahko pa da je tudi vgnezditvena, a ti glede tega ne znam nic pametnega povedat. Vse kar vem o njej sem prebrala na RR. prej niti nisem vedela, da to obstaja user posted image .
Drzim pesti, pa veliko srece!

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2006 13:45:10   
gospodicna
tud meni ni jasno zakaj sem user posted image spet dobila, saj jo je bilo ravno konec. a je mogoče prišlo do ugnezditvene krvavnitve a je kaj durgega, ker naslednja naj bi bila šele 17.8

user posted image

lep pozdravček

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2006 13:53:43   
dorina
Punce, prav ste imele. Izcedek je le napovedoval user posted image . Zdaj se že počasi izteka, tako da počakamo še dan ali dva, potem pa dalje! user posted image

Gospodična, zate pa ne vem, kaj bi to bilo.  Mogoče pa  imaš  ta mesec krajši ciklus in je res vgnezditvena, lahko pa je še tisoč drugih razlogov. user posted image Držim pesti zate!user posted image

(odgovor članu gospodicna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.8.2006 15:08:09   
Ayo
Sem enkrat eni punci ze odgovrila na podobno temo – jaz imam obicajno bolj sibke M, se mi je pa tudi ze zgodilo, da sem jo imela 2-3 dni in je izgledala kot obarvana sluz, bi zdrzal en mini vlozek za cel dan, in to je bilo to, menstruacija. user posted image

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.8.2006 11:34:59   
metuLJchy
joj isti problem imam! Le da pri meni niti ni krvavitev ampak vse skupaj par kapljic v 2 dneh...sicer se mi je to že dogajalo, tudi po 5 dni, ampak nikoli v tako majhih količinah....

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.8.2006 12:15:00   
Beti S
Junija sem jo tudi jaz imela samo en dan. Če se to ne dogaja večkrat je to po mojem samo preobremenjenost ali sprememba vremena, ta vročina tudi vpliva. No danes je tudi sprememba vremena. Meni je tako mrazuser posted image

Lp Beti

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?