|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šepetati konjem
3.7.2009 9:07:19   
Hope2
A ima mogoče katera podatek koliko stane ta knjiga in ali se je da kupiti še kje drugje kot v knjigarni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šepetati konjem
3.7.2009 9:11:49   
zvesta
Hope2, mislim, da se knjige sploh ne da več kupiti. Sem jo jaz že iskala, pa brez uspeh. Če najdeš, mi sporoči...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2009 9:14:48   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Hope2, mislim, da se knjige sploh ne da več kupiti. Sem jo jaz že iskala, pa brez uspeh. Če najdeš, mi sporoči...

Saj zato sprašujem, ker sem bila v 2 knjigarnah in nisem dobilauser posted image . Nisem pa vedela, da se je sploh ne da dobiti. Pa so šle sanje o tem kako razveselim sestrično za odličen šolski uspehuser posted image .

A ima kdo doma, mi proda starouser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2009 9:15:59   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Saj zato sprašujem, ker sem bila v 2 knjigarnah in nisem dobilauser posted image . Nisem pa vedela, da se je sploh ne da dobiti. Pa so šle sanje o tem kako razveselim sestrično za odličen šolski uspehuser posted image .

A ima kdo doma, mi proda starouser posted image

tudi to sem že iskala... neuspešno...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2009 9:19:40   
Hope2
Zdaj pa nehaj že trosit te slabe noviceuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2009 9:20:46   
zvesta

Zdaj pa nehaj že trosit te slabe noviceuser posted image

ne bom več... kako to, da si se odločila ravno za to knjigo?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2009 9:25:22   
Hope2
Jaz sem jo brala v študenstkih letih in mi je bila najboljša knjiga ever, še nobena ni pustila name takega čustvenega pečata, norooooooo. Sem šla pol še gledat film in sem bila zelo razočarana nad njim. MOja 11 letna sestrična pa je nora na konje in še bolj nora na knjige, knjige požira, vsak dan bere brez prestanka. Pa se mi zdi že primeren čas, da spozna še to knjigo, čeprav vem, da bo zraven jokala ko zmešana. 

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2009 9:27:50   
zvesta

Jaz sem jo brala v študenstkih letih in mi je bila najboljša knjiga ever, še nobena ni pustila name takega čustvenega pečata, norooooooo. Sem šla pol še gledat film in sem bila zelo razočarana nad njim.

Se lahko samo podpišem. Čeprav v filmu me je fascinirala glasba in pa prizorni narave. Zgodba pa ne.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.7.2009 9:46:57   
madela
Tukaj v tej knjigarni jo pa zgleda imajo in lahko naročiš tudi po pošti.

http://www.najdi.si/trident/quickpreview.jsp?hpage=web&q=%C5%A1epetati+konjem+knjiga&qpts=1500&rn=35690637

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.7.2009 9:50:53   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Tukaj v tej knjigarni jo pa zgleda imajo in lahko naročiš tudi po pošti.

http://www.najdi.si/trident/quickpreview.jsp?hpage=web&q=%C5%A1epetati+konjem+knjiga&qpts=1500&rn=35690637

a ni to knjižnicauser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.7.2009 9:52:27   
zvesta
Jap, je knjižnica...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.7.2009 9:52:47   
madela
Joj,sem šla zdaj gledat pa vidim da je res knjižnica. Upam,da vseeno najdeš knjigo. Sama sem gledala samo film in mi je bil res všeč. Je pa tako,da ko enkrat prebereš knjigo si potem nad filmom ponavadi razočaran,oziroma te niti pol toliko ne pritegne kot knjiga.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?