|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še nič novega
24.9.2004 7:59:00   
Tina31
Moje stanje je isto.Menstruacije ni že 33.dan.
Sem se pa včeraj potem malo v roke vzela, tako, da sem ratala boljše volje.
Za vikend me ne bo na RR-ju, v ponedeljek pa spet sporočim, kako je z mano.Trdno sem se pa odločila, da testa ne bom več delala, bom šla raje k ginekologinji v laboratorij, če bo treba.

Sisy, kako je s tabo?

Andrejka76, naj tvoja m čimprej mine, potem pa veselo na delo!

Lep pozdrav vsem puncam!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   še nič novega
24.9.2004 8:18:40   
TARA in MAJ
držim pesti da bo kaj veselega no pa sporoči po vikendu kako je s teboj.S:sloncek:R:sloncek:E:sloncek:Č:sloncek:N:sloncek:O:sloncek: LP. TARA:rozica:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   še nič novega
24.9.2004 8:26:52   
Sisy
jst je tud še nimam! pa koza sem dons zjutri spet delala test pa je blo negativno! haloooo! men ni nč več jasn, pa tud je dons 33.dan.....sploh ne vem na čem sem....:(
zdej sem se pa odločila da do naslednjega petka sploh ne delam več testa! joj kok sem jezna....:grrr:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   še nič novega
24.9.2004 10:01:35   
Sisy
Tina, sem prebrala da če si imela bolj pozno ovulacijo(jst sem jo po ovu.testih sodeč imela 20.dan ciklusa kar je skoraj 1 teden kasneje kot bi moralo bit) da potem nikar delat testa pred 14 dnevi po O ker test ne pokaže pravilno ker je še prezgodaj (se pravi da je posledično prišlo do zanositve kasneje in potem tudi nos.horma še ni v urinu)...torej upanje še ostaja....

pozdravček pa si tipkamo v ponedeljek...

pa pa:zajcek:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   še nič novega
24.9.2004 11:00:39   
Sisy
KAM SI SE PA NAROČILA? jst bom šla tud drug teden če se M ne bo prikazala....drgač mam čist zanič ginekologinjo tko da mi tud k njej ni za it....

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   še nič novega
24.9.2004 12:18:39   
anadejka
Tina pa Sisy joooj ampak vidve sta pa tut neučakane;)ampak ne bom vama pridige držala ker sm jest ista in vaju popolnoma razumem.
Ne vem kaj naj vama rečem....Sisy če ti je test pokazal spet - ti mogoče res samo :hudicek: zamuja,Tina ti se pa tut prezgodi sekiraš,počakita do druzga tedna,mogoče se bo še vse uredilo,pa nič ne bosta zamudili.
Aja pa še to,če je kera od vaju na Klomifenu,ima ta včasih tudi take stranske učinke da :hudicek:mal zamuja,hormončki pač.Če pa ne ,sta pa mogoče pod stresom,pa zato :hudicek:noče pridt.
Ampak jaz še vedno držim:miska::miska::miska:za vaju in upam da :hudicek:sploh ne bo ampak rajš:duda:.
Bomo vidl,kar bo pa bo.
Vsekakor pa poročajta,k skos mislm na vaju.

Lepe pozdravčke.........andrejka:rozica:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   še nič novega
24.9.2004 17:17:47   
Sisy
Andrejka prov maš....odločitev je padla....nehamo mislt na to pa se posvetimo lubiju pa moji psički ( baje se greva jutr v toplice razvajat-juuuupi:bravo:) pa si privoščimo en lep,romantičen vikend,vse odklopimo pa se bo že pokazalo kar se mora...:bravo:

Tina, tudi ti ful ful uživaj, pa se kaj v ponedeljek javi,upam da s kakšno lepo novičko

čauči

S.:zajcek:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.