|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še eno smešno vprašanje
10.11.2006 20:17:03   
Anonimen
Prosim ne se preveč smejat mojemu vprašanju. Z možem sva začela delati na prvem otročičku in me nekaj zanima. Kako je sploh možno, da zanosim, če pa vedno ko mož doživi orgazem (seveda v meni), ful teče sperma ven iz nožnice. A bi morala resno pol ure pri miru ležat in noge v zrak držat?!?!
Vem, da je malo čudno vprašanje, samo dajte mi prosim odgovorit user posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še eno smešno vprašanje
10.11.2006 20:30:49   
lelaval
Sprmijev je ogromno in ni vrag, da ne bi enemu uspelo prit na cilj, brez, da ti držiš noge v zrak.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2006 20:46:22   
LuLu
it only takes one user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2006 21:08:48   
Anonimen
Ne vem,... jaz edino kar sem naredila je bilo to, da se nisem z vodo umila ampak samo pobrisala, kar je steklo ven in sem se potem drug dan umila oz. zjutraj če sva ponoči user posted image . Ratalo je pa v drugouser posted image . Če je kaj pomagalo tole k hitrejši zanositvi pa ne vem, user posted image

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2006 21:13:25   
Anonimen
samo se je očitno plavalček tak zasidral, da zdaj noče ven user posted image . Pdp je bil že včeraj pa še nič user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2006 21:47:12   
Anonimen
fora je v tem, da tisto, kar ti steče ven je samo semenska tekočina.. spermiji se iz te tekočine izločijo in plavajo naprej.. torej ni nič hudega, tud če teče v potokih..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2006 0:02:43   
Marogica
Pri vsakem izlivu je približno 300-500 MILIJONOV spermijev(odvisno od "kvalitete" sperme), pa še hitri "plavalci" so. Tako, da ni hudič, da ni med njimi kakšnega Marka Spitzauser posted image

SEdaj pa resno. Ne vem, če kaj pomaga. Probaj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.11.2006 23:41:09   
pot
biba12 ti je že odlično odgovorila. Kar izteče je samo semenska tekočina, spermiji so pa že daleč stran. Zaradi bakterij in glivic je celo zaželjeno, da stečejo vse odvečne tekočine iz telesa in da se umiješ vsaj z vodo po odnosu. Ni potrebne nobene sveče delat ali ležat ure in ure.
Pa veliko sreče pri čimprejšnji zanositvi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2006 15:37:19   
bodoča
To sploh ni smešno vprašanje, v bistvu sem se to na tihem že tudi sama spraševala.
Drugač pa anonimna in vse ostale punce, držim pesti, da nam vsem čiprej uspe. user posted image   Jaz mam ravno te dni O in imam tak fajn občutek, da se je včeraj "primlo". Komaj čakam čas ko naj bi imela M, da vidimo kaj je.

Aja, pa še neki bi jaz vprašala. Punce, ali močan beli tok tudi kaj negativno vpliva na zanositev?

mojeustvarjanje

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.11.2006 23:50:20   
pot
Moje laično mnenje je, da najverjetneje močan beli tok ne igra vloge, razen, če bi šlo za kakšno vnetje, ki so pa tudi lahko spremljevalni del nosečnosti. Bo še katera povedala, ki ima več izkušenj z nosečnostjo. Drugače pa odpri novo temo, če ne boš dobila odgovora v parih dneh.
Veliko sreče.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?