Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: še eno smešno vprašanje 10.11.2006 20:30:49
|
|
|
|
lelaval
|
Sprmijev je ogromno in ni vrag, da ne bi enemu uspelo prit na cilj, brez, da ti držiš noge v zrak.
|
|
RE: še eno smešno vprašanje 10.11.2006 20:46:22
|
|
|
|
LuLu
|
it only takes one
|
|
|
|
RE: še eno smešno vprašanje 10.11.2006 21:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem,... jaz edino kar sem naredila je bilo to, da se nisem z vodo umila ampak samo pobrisala, kar je steklo ven in sem se potem drug dan umila oz. zjutraj če sva ponoči . Ratalo je pa v drugo . Če je kaj pomagalo tole k hitrejši zanositvi pa ne vem,
|
|
|
|
RE: še eno smešno vprašanje 10.11.2006 21:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
samo se je očitno plavalček tak zasidral, da zdaj noče ven . Pdp je bil že včeraj pa še nič
|
|
|
|
RE: še eno smešno vprašanje 10.11.2006 21:47:12
|
|
|
|
Anonimen
|
fora je v tem, da tisto, kar ti steče ven je samo semenska tekočina.. spermiji se iz te tekočine izločijo in plavajo naprej.. torej ni nič hudega, tud če teče v potokih..
|
|
|
|
RE: še eno smešno vprašanje 11.11.2006 0:02:43
|
|
|
|
Marogica
|
Pri vsakem izlivu je približno 300-500 MILIJONOV spermijev(odvisno od "kvalitete" sperme), pa še hitri "plavalci" so. Tako, da ni hudič, da ni med njimi kakšnega Marka Spitza SEdaj pa resno. Ne vem, če kaj pomaga. Probaj.
|
|
RE: še eno smešno vprašanje 11.11.2006 23:41:09
|
|
|
|
pot
|
biba12 ti je že odlično odgovorila. Kar izteče je samo semenska tekočina, spermiji so pa že daleč stran. Zaradi bakterij in glivic je celo zaželjeno, da stečejo vse odvečne tekočine iz telesa in da se umiješ vsaj z vodo po odnosu. Ni potrebne nobene sveče delat ali ležat ure in ure. Pa veliko sreče pri čimprejšnji zanositvi.
|
|
|
|
RE: še eno smešno vprašanje 12.11.2006 15:37:19
|
|
|
|
bodoča
|
To sploh ni smešno vprašanje, v bistvu sem se to na tihem že tudi sama spraševala. Drugač pa anonimna in vse ostale punce, držim pesti, da nam vsem čiprej uspe. Jaz mam ravno te dni O in imam tak fajn občutek, da se je včeraj "primlo". Komaj čakam čas ko naj bi imela M, da vidimo kaj je. Aja, pa še neki bi jaz vprašala. Punce, ali močan beli tok tudi kaj negativno vpliva na zanositev?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?