|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še ena nova
23.11.2004 9:23:02   
inga
pozdravljene!

sicer še ne pašem čisto v vaš forum, ampak enkrat po novem letu se mava namen začet ukvarjat s poskušanjem za otročka :) ne vem, kako hitro bo ratalo, jaz sem bila na pregledu in že jemljem folno, upam, da je tud pr njem vse ok. Držite pesti!

:kava:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   še ena nova
23.11.2004 9:24:44   
buškica
pozdravček inga!
dobrodošla

buškica

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   še ena nova
23.11.2004 9:27:45   
monja
dobrodošla med nami!!!!

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   še ena nova
23.11.2004 9:36:42   
ery
:bravo:bravo::bravo:

Pozdravljena!!!!!

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   še ena nova
23.11.2004 9:40:55   
Anonimen
Inga dobrodošla!!!!:bravo:Tu so same fajn babnice,ki ti bodo pomagale in moralo gor držale!!1Lp:rozica:Neva:rozica:

(odgovor članu inga)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   še ena nova
23.11.2004 9:47:36   
tinkamiška
Inga, pozdravljena!

Ti se kr oglašaj, sej Novo leto bo kmal tu in si zelo dobrodošla! Ja, pa upam, da vama bo hitro ratalo, nekaterim se to kr zgodi!

Lepo se imej!

Tinka

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   še ena nova
23.11.2004 9:49:31   
inga
Moralo še imam ;) ker nekak ni bilo razloga, da bi jo že zgubla. Edin starost me malo skrbi, sem že 31 :zmeden: in do zdaj nekak nisem bla pripravljena met otročka. zdaj pa mi je biološka ura začela tiktakat, bi že kar, moj pa nekak noče takoj, ampak čez par mescev (trenutno ma sicer res neke službene spremembe pa ne ve, kako bojo stvari zgledale). sam bojim se, da se bo teh par mescev malce zavleklo. in glede na to, da ma on "zadno besedo" :zmeden: no, ne vem. ampak upam, da bo res tokrat držalo, kar sva se zmenla.

sicer pa - treba je optimistično gledat na stvari! :bravo:

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   še ena nova
23.11.2004 9:58:28   
tinkamiška
Draga Inga, ravno včeraj, ko sva se z možekom vozila iz Primorske, sva se malo pogovarjala. Namreč, sama bom februarja 31 in te zelo razumem o čem govoriš. Tudi sama sem malo nestrpna, ampak,:hudicek: je, ker ne moreva prehiteti časa. Tako pač je. Vem pa zasigurno, da se počasi bližava najinemu:duda:. Možek si že ves čas želi več otrok in ravno včeraj sva se pogovarjala, da bo malo težka pridet do treh:duda:, če bo šlo tako naprej. No, na koncu sva se oba strinjala, da bova presrečna, če bo vsaj eden in začela delati plane, kako bova brala pravljice, kako bomo praznovali Božička in Dedka Mraza,... Je blo prav fajn.

Torej čim manj se sekirat za leta, ker v bistvu sploh ni taka panika. Moja tašča je rodila mojega možeka pri 40-tih in ni bilo nobenega priblema.

Veliko sreče,
Tinka

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   še ena nova
23.11.2004 10:06:14   
monja
Res, da mimo partnerjevih želja ne moreš. Upam, da vama bo ratalo takoj, ko se za stvar odločita. Tudi midva sva se odločila šele prejšnji mesec, da štartava, tako da sem te dni prvič v napetosti, kako se bo razpletlo. Ampak ponam pare, ki so se trudili po več mesecev, da so uspeli ( npr. prvi mesec zamudiš plodne dneve, naslednjega že dela psiha ipd.) in so že trije meseci naokoli... Zato čimprej :sloncek::sloncek::sloncek:, takorekoč na delo.

Kar se pa let tiče. Poznam punco, ki je rodila v 29.-ih letih in ni ničesar zamudila, je zdrava mamica z zdravo deklico, tako da se nič ne sekiraj. Je bolje tako, da imaš otročka zdaj, ko si nanj pripravljena.
Dragemu pa povej, da bo vse ok , kajti ni napačnega časa za tako lep dogodek... Srečno!!!!
Pa javljaj kaj in kako!
V akcijo! :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   še ena nova
23.11.2004 10:27:43   
kimi
dobrodošla in držimo pesti tako kot za vse ki še niso:nosecka: in to načrtujejo

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   še ena nova
23.11.2004 12:54:28   
inga
hvala za prijazen pozdrav! :bravo: punce, ve ste mega, ta dan ste me prav razveselile. samo da me kaka bedasta depra ne spravi s tira, pa je vse ok :)

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   še ena nova
23.11.2004 18:23:08   
mišika
sem opazila da nisem sama danes nova ceprav sem se registrirala ravnokar. nasla sem vas cisto slucajno in mislim da se bomo slisala vsak dan, ker ste res dobre za pomagat. naj vam povem da bom CB delala enkrat cez vikend in srcno upala da sem :nosecka:, ceprav sva z dragim sele en mesec delala digi dagi najino bebico:sloncek::sloncek: in si to po sestih letih spet mocno zeliva. malo sem v dvomih ker bom decembra stara 31 let in verjetno ta nosecnost ne bo enaka prvi pri kateri sem se tako zelo dobro pocutila in bila polna energije prav do zadnjega meseca. kaksne izkusnje imate ve z drugo nosecnostjo? malo me skrbi tudi razlika v starosti med otrokoma. najina ta mala ze kar nekaj casa sitnari za dojencka se pocuti precej osamljeno kadar ni v soli in se nima s kom igrat za zacetek bo to vse , upam da se lahko z vami o vsem pogovarjam
lep pozdrav misika
p.s. pozabila sem napisati da ima tamala 6 let

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   še ena nova
23.11.2004 19:25:43   
simonas
Dobrodošla Inga!:bravo:;):bravo:

Simona

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?