Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Štedilnik na plin ali elektriko 15.4.2011 13:01:28
|
|
|
|
viv_
|
boljš plin... po kampih je slaba elektrika, še uni pizza pani mečejo ven... mi mamo tegale in je super: http://www.campingaz.com/si/p-22946-camping-kitchen-extra.aspx pa kar sestavljenega postavimo v avto, v omarici je pa vsa posoda.
|
|
RE: Štedilnik na plin ali elektriko 15.4.2011 13:51:30
|
|
|
|
latris
|
Sem gledala tega in se bom kar odločila zanj. Na plin itak ful hitreje zavre, pa še kjerkoli ga lahko uporabljaš. Edino cena je malo huda. Najceneje ga dobiš za 150eur . Pa še nekaj me zanima, a una cev za plin zraven pride, al morš dokupit?
|
|
|
|
RE: Štedilnik na plin ali elektriko 15.4.2011 20:57:18
|
|
|
|
viv_
|
Mislim, da je bilo vse zraven. Mi ga imamo že 5 let... malo poglej po netu, se da dobiti tudi ceneje.
|
|
RE: Štedilnik na plin ali elektriko 16.4.2011 12:52:07
|
|
|
|
latris
|
Ma ne . Sem prov jezna, ker se ga včeraj naročila za 150. Sem vse pregledala in nisem našla nič ugodnejšega. No evo, ker ne morem malo počakat.
|
|
|
|
RE: Štedilnik na plin ali elektriko 18.4.2011 13:54:24
|
|
|
|
latris
|
Sem preklicala naročilo . Itak je pa teh kuhenj zmanjkalo, tako, da sem zdaj naročila na svetuzitkov za 100eur in bom počakala, da jih spet dobijo.
|
|
|
|
RE: Štedilnik na plin ali elektriko 21.4.2011 17:39:48
|
|
|
|
alamar
|
Ha, sedaj je pa tudi tukaj 150 EUR. No, upam, da si ga dobila še po stari ceni.
|
|
|
|
RE: Štedilnik na plin ali elektriko 21.4.2011 21:34:46
|
|
|
|
Splišni
|
Mi imamo električnega, pa nič ven ne meče. Mamo tud normalen hladilnik na elektriko pa pizzapan tud. Pa radio, TV ... vse na elektriko. Aja, pa luč tud.
|
|
|
|
RE: Štedilnik na plin ali elektriko 22.4.2011 14:58:18
|
|
|
|
alamar
|
To ven vrže, ko povečini kaki vzhodnjaki priklopijo predpotopne štedilnike ali hladilnike. Se mi je enkrat na Krku zgodilo, da je en Madžar večkrat dnevno priklapljal nek star kuhalnik in je ven metalo varovalko na omarici. Ni pomagalo, da mu je električar razložil, da ne sme več priklapljat, ampak je po treh dneh končno prišel varnostnik in mu zaplenil kuhalnik. Drugače je v večini kampov v pravilniku, da se ne sme priklapjati velikih porabnikov energije, kar hladilniki, kuhalniki in el. žari so. Ampak še nisem doživel, da bi mi kdo zaradi tega zatežil.
|
|
|
|
RE: Štedilnik na plin ali elektriko 22.4.2011 18:27:38
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: alamar Drugače je v večini kampov v pravilniku, da se ne sme priklapjati velikih porabnikov energije, kar hladilniki, kuhalniki in el. žari so. Ampak še nisem doživel, da bi mi kdo zaradi tega zatežil. Jaz tega pravilnika še nikol nikjer nisme videla. Sicer men je drugač mal BV vsa ta elektrika, ampak kaj čem, se prilagajam.
|
|
|
|
RE: Štedilnik na plin ali elektriko 22.4.2011 21:23:14
|
|
|
|
alamar
|
Vsak kamp ima pravilnik izobešen v recepciji. Velika večina pa tudi na tiskanem listu. Ponavadi je na drugi strani lista s planom (zemljevidom) kampa. V tem pravilniku je napisano kaj vse se sme in ne sme v kampu početi.
|
|
|
|
RE: Štedilnik na plin ali elektriko 1.5.2011 20:11:02
|
|
|
|
latris
|
IZVIRNO SPOROČILO: alamar Ha, sedaj je pa tudi tukaj 150 EUR. No, upam, da si ga dobila še po stari ceni. Ja, sem 2 dni po mojem naročilu videla, da so se podražile. Jaz sem jo dobila še po stari ceni za 100eur . Najlepša ti hvala!
|
|
|
|
RE: Štedilnik na plin ali elektriko 2.5.2011 11:04:44
|
|
|
|
dremik
|
kaj pa mini indukcijska plošča
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?