Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Športno plezanje za otroke 6.2.2006 17:59:10
|
|
|
|
mammy26
|
Imela sem sosedo, kateri sin je obiskoval to plezanje od 4. leta. Kje ne vem, mislim pa da nekje v Celju, kjer smo skupaj stanovali. Zakaj pa ne? Poskusi malo brskati po spletu, kjer sigurno piše dosti o tem, kdaj, kako in kje? Lp,
|
|
|
|
RE: Športno plezanje za otroke 6.2.2006 18:17:49
|
|
|
|
Primoza
|
Petletniki brez težav plezajo po umetni steni, pa tudi nekatera plezališča so primerna za obisek z otroki. Če ste iz Orehove vasi pri Mariboru se je najbolje obrniti po nasvet na PD AO Kozjak Maribor in sicer direktno na načelnika šole športnega plezanja: Dodatne informacije? Andrej Grmovšek, načelnik ŠPS APD Kozjak Maribor, GSM 041/785-308, e-naslov: andrej.grmovsek@kozjak.org http://www.kozjak.org/sola_sp.php
|
|
|
|
RE: Športno plezanje za otroke 6.2.2006 19:54:37
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz imam strica, ki je inštruktor plezanja in je treniral od svoje žene hčerko iz prvega zakona že od njenih dopolnjenih 4 let... In v osnovni šoli, kjer je profesor tudi trenira že kar prvaše(6 let) In mali full uživajo. Po moje je otrokom full fajn tisto vzpenjanje, pa padanje, ...Tako sproščanje energije je..
|
|
|
|
RE: Športno plezanje za otroke 6.2.2006 22:21:13
|
|
|
|
vidja
|
Hvala za vse informacije! se bomo pozanimali.
|
|
|
|
RE: Športno plezanje za otroke 6.10.2007 22:20:00
|
|
|
|
Čebelica81
|
Moj mož je glih naredu za novo plezalno društvo strani, kjer fino delajo z otroki. Link je naslednji: http://www.podsteno.si
22.7.2006 ob 18:06 sva postala ponosna starša najini princeski Sari
|
|
|
|
RE: Športno plezanje za otroke 6.10.2007 22:39:59
|
|
|
|
Gina
|
A je kje okoli postojne tudi kaj takega?
|
|
|
|
RE: Športno plezanje za otroke 8.10.2007 11:42:30
|
|
|
|
Lenny
|
Vidja, 5 letniki zagotovo že obvladajo. Tudi 4 letnike so veliko naučili, pa so bili na steni le nekaj ur. Sploh pa, če si deklica želi to početi! Veliko uspeha!
|
|
|
|
RE: Športno plezanje za otroke 5.3.2009 13:32:25
|
|
|
|
mala pika
|
Zdravo! Je kaj takega tudi v celju ali okolici! Hvala!
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?