Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Športni park Štrihovec v Šentilju 23.6.2008 16:12:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jap, še zmeraj je tam.
|
|
|
|
RE: Športni park Štrihovec v Šentilju 23.6.2008 17:41:01
|
|
|
|
zaliga
|
Probaj se obrnit na Majcene iz Štrihovca, oni imajo tole zadevico! Pa kar njih poišči v imeniku in vprašaj, kaj te zanima!
|
|
RE: Športni park Štrihovec v Šentilju 23.6.2008 17:43:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšni športni park pa je to? Samo mini golf ali še kaj drugega?
|
|
|
|
RE: Športni park Štrihovec v Šentilju 23.6.2008 21:13:48
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teja27 Jap, še zmeraj je tam. Hvala za odgovor! Mi lahko, prosim, približno napišeš kako iz MB do tja, ker je že minilo nekaj časa in sem že pozabila. Skleroza . Namreč tja bi šli eni kolegi in sem se nekaj delala pametno in na koncu videla, da jim ne znam razložit Ste bili zadnje čase kaj tam, se splača pogledat (nameravali so narediti izlet v sredo), kake so kaj cene,..... Hvala, hvala lp, Mojca
|
|
|
|
RE: Športni park Štrihovec v Šentilju 23.6.2008 22:06:59
|
|
|
|
zaliga
|
Pelješ se po stari cesti proti Šentilju, cca. 5km. pred Šentiljem na levi stani je to, nimaš kaj zgrešit, ker je zunaj tabla in zastava! Glede cen in podobnega pa se obrni na Majcene, tako kot sem ti napisala, imajo oni to! Majcen Rudolf 041/726 246 ali Majcen Štefanija 041/980 102 upam, da so pravi
|
|
RE: Športni park Štrihovec v Šentilju 23.6.2008 22:13:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Reklame
|
|
|
|
RE: Športni park Štrihovec v Šentilju 23.6.2008 22:14:54
|
|
|
|
zaliga
|
probaj tudi na to št. (041) 684 724 Lp.
|
|
RE: Športni park Štrihovec v Šentilju 23.6.2008 23:20:20
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Reklame ma jaz bi tudi te smajlije....kako?
|
|
RE: Športni park Štrihovec v Šentilju 24.6.2008 8:13:42
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaliga Pelješ se po stari cesti proti Šentilju, cca. 5km. pred Šentiljem na levi stani je to, nimaš kaj zgrešit, ker je zunaj tabla in zastava! Glede cen in podobnega pa se obrni na Majcene, tako kot sem ti napisala, imajo oni to! Majcen Rudolf 041/726 246 ali Majcen Štefanija 041/980 102 upam, da so pravi Hvala še enkrat! Za ceno bi res lahko poklicala, imaš prav, ampak sem bolj mislila na tiste, ki so tam bili zadnej čase naj povejo kako je. Ker lastnike je malo težko vprašat kaj je dobrega in s čim gosti niso zadovoljni lp, Mojca
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?