Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Šola za starše/Materinska šola 3.5.2010 10:57:29
|
|
|
|
Tanik
|
oba z možem sva hodila junija v ZD Šiška (PDP september). in je bilo prav fajn.
|
|
|
|
RE: Šola za starše/Materinska šola 3.5.2010 12:00:59
|
|
|
|
emibu
|
Priporoča se po 30 tednu nosečnosti,sicer pa sem od 4 predavanj bila samo na enem ker me je poštno hrbtenica bolela in še marsikaj drugega,bila pa sma oba..
|
|
|
|
RE: Šola za starše/Materinska šola 3.5.2010 13:20:45
|
|
|
|
tix
|
Midva sva šla oba na tečaj za zgodnjo nosečnost v 12t, priporočaja tam v 10t in sedaj v 30t greva oba na običajno materinsko šolo, upam, da bom izvedla kaj uporabnega.
|
|
|
|
RE: Šola za starše/Materinska šola 3.5.2010 19:49:57
|
|
|
|
Sonček in poletje
|
Jaz bi pa rekla, da ne predolgo čakat. Mi2 sva bila, ko sem jaz bila v 35. tednu in me je že pošteno vse bolelo od sedenja. Tako, da če se le da vam priporočam, da greste prej. Ampak to so samo moje izkušnje.
|
|
|
|
RE: Šola za starše/Materinska šola 3.5.2010 21:02:31
|
|
|
|
PC Baby
|
Jaz sem imela PDP maja, v šoli sva bla pa januarja in je blo prav fajn, glede na tiste revčke, ki so čakale 30teden in jim je blo res teško tam sedet.
|
|
|
|
RE: Šola za starše/Materinska šola 3.5.2010 21:09:51
|
|
|
|
čmaja
|
A lahko vprašam, kje sta hodla na tečaj za zgodnjo nosečnost in kaj je bilo povedano oz. pokazano? Nekaj takega sem brala nekje, pa ne vem, kje to izvajajo. Jaz sem sicer v 9.tednu, ampak me vseeno to zanima. Hvala za odgovor. Papa
|
|
|
|
RE: Šola za starše/Materinska šola 4.5.2010 7:58:14
|
|
|
|
tix
|
Čmaja - hodila sva v ZD Kranj. Ah bom rekla, da ravno cele nove znanosti niso pogruntali. Je pa meni recimo fino poslušat nekega strokovnjaka, ker pač vse kar prebereš ni res in še nekoga imaš pred sabo, ki ga lahko na licu mesta vprašaš, če te kaj zanima.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......