Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Škripanje z zobmi in grizenje 6.3.2006 20:49:32
|
|
|
|
mala maja
|
dva meseca nazaj sem sama spraševala http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=752370&mpage=1 je pa minilo. Sem ga ene parkrat čisto na rahlo s prstkom, pa govorila da ne sme. Ni blo nič učinka pol sem pa stvar lepo pozabila pa je tud on nehal. Sicer še grize sem ne več tolk
|
|
|
|
RE: Škripanje z zobmi in grizenje 6.3.2006 21:50:45
|
|
|
|
bombonček
|
Tudi pri nas je minilo le grize še tu in tam.
|
|
|
|
RE: Škripanje z zobmi in grizenje 6.3.2006 23:37:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je star 13 mesecev, ima 5 zobkov in me je v roku enega tedna dvakrat tako zelo ugriznil, da imam še zdaj modro oznako na roki in ramenu. In to je naredil zdaj prvič, prej nikoli. Pojma nimam, kaj mu je. Mislim, da mu tako hudo paše nekam ugriznit, ker mu zobki silijo ven, pa če ni drugega na razpolago, pač v mojo roko zasadi zobe, ne? Upam, da ga kmalu mine. Ja, škripa pa tudi večkrat čez dan, ko se spomni. Ni pa mu še to navada, upam, da ne bo postala, ker je neprijetno poslušati.
|
|
|
|
RE: Škripanje z zobmi in grizenje 7.3.2006 9:16:05
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, upam, da res mine
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?