|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šen
26.6.2007 15:53:38   
Anonimen
A katera kaj ve o tej bolezni? Moja mama ima šen na nogi že tri mesece je od takrat, ko je bila tudi operirana na tej nogi. Noga je še kar zelo natečena, cela je rdeča, nevem je to normalno? Se mi zdi, da si jo zdravniki kar podajajo.
Njena osebna zdravnica si je komaj sedaj ogledala nogouser posted image prej ji je kar pisala napotnice za nadaljne preiskave, kar po izvidih.user posted image Celo omenila ji je (sedaj, ko je videla kakšno nogo ima), zakaj so ji operirali, da bi bilo bolje, da nebi operiraliuser posted image no komu verjeti??? V petek ji je neka tekočina pritekla iz noge, njene zdravnice ni bilo in tista, ki jo je nadomeščala, takoj napotnico za bolnico in rešilca itd..... Tam so ji rekli, da se je verjetno prestrašila (ta zdravnica), nevem me zanima a bo res imela takšno nogo še naprej, a je potrebno toliko časa, da se šen pozdravi, ali se sploh???????????

< Sporočilo je popravil Nalin RR -- 26.6.2007 16:18:43 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ŠEN
26.6.2007 16:03:45   
Nogavica
linki:

-šen
-šen
-šen

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2007 16:05:11   
loreti
Kar sem slišala o tej bolezni vem, da je bolezen nalezljiva pojavi se zarad bakterij, zdravi pa se z antibiotki. Paziti pa je treba na higieno ker je prenoslijiva na dotik. Sicer pa ne vem zakaj je bila v vašem primeru obvezna operacija. To je pa tud vse kar sm slišala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2007 16:11:52   
Anonimen
Ja ko je šla iz bolnice je dobila ene antibiotike, ki so baje ful dragi. Dobila je eno škatlico, sedaj pravijo, da je bilo premalo teh antibiotikov, da bi morala več dobiti.
Operirana je bila, ker so se ji kar mehurji naredili na nogi in so ji to dol porezali.

(odgovor članu loreti)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2007 16:40:33   
purple
Šen je trdovratna ampak ozdravljiva bolezen. Z antibiotiki in obkladki se bo počasi, res počasi zdravilo. Res pa je nalezljiva oz. prenosljiva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
26.6.2007 17:12:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2007 17:29:58   
Anonimen
Živepo moja mama sploh ni v stiku z zemljo živi v bloku in, kje bi naj tale šen dobila nimam pojma. Res je veliko pri meni na obisku, sem malo izven Celja doma in nekaj zemlje imamo, vendar ni nikoli delala kaj na zemlji ali kaj takega.
Takrat,od nas ko smo jo odpeljali v bolnico je ostala na intenzivnem v Celju, bilo je prvo rečeno, da je pljučnica kasneje pa je bilo ugotovljeno da je šen.
Je dala že veliko preiskav skozi, vendar noga je še kar precej natečena in se zelo boji, ker ima tudi zelo hudo sladkorno bolezen in se ji mogoče zaradi tega počasi celi.
Dobila je tudi napotnico pod nujno za UZ(doplek) nekaj takega je napisano, vendar, čeprav je pod nujno pride v ZD na vrsto šele oktobra.user posted image Nogo ima pa takšno, da tudi 3 ali 4 št. večje čevlje ne more obuti. Povej mi še a si tvoja teta povija nogo z elastičnim povojem? Moji mami so rekli da mora imeti povito nogo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.