|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šelih Martinec Ksenija, dr.med
22.6.2006 9:15:54   
Anonimen
pozdrav RRovke,

sem nova nosečnica, prvič noseča in imam ginekologinjo Šelih Martinec, ki sem jo do sedaj imela priložnost videvat le ob rutinskih pregledih.

zanima pa me ali je kot ginekologinja ok? se postavi na mesto svoje pacientke? jo razume? drži z njo?

kakšna pa je v primerih bolniške? se je težko zmenit npr. na koncu nosečnosti, če si že zelo utrujena, da ti da bolniško ali vztraja kot nekatere in nekateri G, da je treba potrpet?

upam, da imate dobre izkušnje z njo, saj si jih tudi jaz želim....

lep dan....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šelih Martinec Ksenija, dr.med
22.6.2006 10:18:48   
Anonimen
Hojla,

jaz osebno nisem kaj preveč zadovoljna. V prvi nosečnosti sem jo imela in nisem bila zadovoljna...

Sedaj sem pa zopet noseča in sem rekla da jo bom zamenjala. Problem pa je da je v Domžalah dr.Webrova ki je na porodniškem dopustu, dr. Strahova pa ne sprejema - sem bila tam...

Tako da bom ostala in upala na vse naj, naj...

Anonimna 3 februarčica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2006 10:33:55   
Anonimen
a pa lahko vsaj malo namigneš zakaj nisi zadovoljna oz. nisi bila? me je pa kr mal strah zdej ratal...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2006 10:43:08   
kimba
Jaz sem z njo zelo zadovoljna, meni ni všeč njena sestra. Ko sem bila sama druge noseča sem v 26. tednu dobila krče. Šla sem do nje in me je sestra skoraj na vratih odpravila, češ da imam prebavne motnje, ker pa sem vstrajala da pridem do ginekologinje, mi je pa ona vse razložila da so popadki, naredila ultrazvok, komplet me je pregledala in odredila bolniško, dala zdravila (ne vem katera sem že pozabila) no ampak k sreči se je dobro končalo in sem normalno donosila. Meni je ona všeč.

kimba s tremi sončki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2006 11:01:58   
Anonimen
Zato ker vsak, ampak čisto vsak ultrazvok pa naj bo potreben ali ne računa.
Noro se mi zdi plačevati, medtem ko poslušam druge, da jim njihova G dela ultrazvoke vsakič ko pride na pregled in to zastonj...

Anonimna 3

(odgovor članu kimba)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2006 11:30:47   
Ženkica
Jah sicer hodim k dr. Vebrovi, je res super in jo ne zamenjam, čeprav sem se preselila v Višnjo Goro; se raje vozim tja user posted image .

Trenutno jo nadomšča dr. Andreja Štolfa - tudi zelo fajn ženska; problem je edino, ker dela samo po 2x na teden po 3 ure in je fullllllllll gužva vedno, ampak kaj čmo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2006 11:48:33   
Erdbeere
No še jaz, načeloma sem zadovoljna z njo, je pa res da je potrebno 3. UZ plačati (prvega sem imela v 8t, drugega v 22.t) 3. v 32t sem pa plačala, nakar sem imela vse nadaljne brezplačne, je bil naš user posted image  enkrat vmes z ritko dol obrnjen pa smo pol še tri UZ naredili. Pa tudi sedaj ko je na drugi lokaciji se mi zdi, da se je veliko veliko spremenila in tudi njena sestra je postala veliko veliko bolj prijazna.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2006 12:42:11   
NANA123
Jaz sem bila pri njej na nuhalni svetlini pa nisem bila preveč zadovoljna.K ginekologu pa hodim k dr.Mlinariču v Zagorje pasem ful zadovoljna.NANA123

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2006 14:38:14   
NATAŠI
Jaz imam Šelihovo in sem zadovoljna. Že ob prvem pregledu mi je rekla, če se ne bom počutila ok naj pridem in bom kakšen teden na bolniški. Tega še nisem koristila (upam,da ne bo treba) ker sem ok....

Skratka same pohvale user posted image

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2006 14:39:54   
NATAŠI
aja pa še to, do sedaj sem plačala le nuhalno, vse ostalo je bilo brezplačno. Sem pa v 29. tednu

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......