Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Še vedno ne znam dojiti! 17.11.2009 12:23:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sem moji zizo dobesedno stlacila v usta! z roko na kateri sem imela tamalo sem jo stisnila k sebi, z drugo roko pa sem stisnila bradavico, in ko je povlekla sem jo zabasala v usteka. mal grdo se slisi, sam jbg!
|
|
|
|
RE: Še vedno ne znam dojiti! 17.11.2009 12:29:27
|
|
|
|
bskrle
|
Zapri ji nosek!
|
|
RE: Še vedno ne znam dojiti! 17.11.2009 12:29:58
|
|
|
|
Volga
|
špricni ji malo mleka na ustnice, bo morda raje odprla.
|
|
|
|
RE: Še vedno ne znam dojiti! 17.11.2009 12:44:33
|
|
|
|
veselka
|
ko bo že pristavljena, popravi ustnice, pa spodnjo na rahlo potegni nižje, tko da s palcem bradico dol potegneš. nama je tako uspelo.
|
|
RE: Še vedno ne znam dojiti! 18.11.2009 13:18:24
|
|
|
|
Aniiita
|
Res hvala vsem.. na povezavah sme res veliko prebrala in sedaj se trudim naprej. Hvala
|
|
|
|
RE: Še vedno ne znam dojiti! 19.11.2009 17:09:51
|
|
|
|
a982
|
Jest sm mela iste teževe, poj mi je pa patronažna svetovala nastavek za bradavice od aventa in je super. Mali se čist nč ne matra, moje bradavice pa so čist OK. Samo na dojko ga postaviš, mali zagrab in se nastavek dobesedno prilepi na dojko in še vidiš, če je v nastavku kaj mleka to pomeni, da lepo teče in otroček je. Itak mora čimbolj odpret usta, tko da ni nič narobe če maš nastavek. čist nč se ne matrava samo fajn, da jih redno prekuhavaš al stereliziraš, da ne pride do kakšnega vnetja. Stanejo okoli 7 evrov dva komada.
|
|
|
|
RE: Še vedno ne znam dojiti! 19.11.2009 19:51:03
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Tudi nežno božanje po spodnji ustnici tik pred dojenjem pomaga sprožiti sesalni refleks.
|
|
RE: Še vedno ne znam dojiti! 21.11.2009 17:34:19
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Tudi nežno božanje po spodnji ustnici tik pred dojenjem pomaga sprožiti sesalni refleks. Tudi pri meni je dolgo trajalo,da sva se ujeli...uf,ko spomnem.Treba se je bilo namučiti ...ampak ko steče je super in ti ni žal za trud. Drugače pa je varianta kot je Bambina napisala pri nas delovala.
|
|
|
|
RE: Še vedno ne znam dojiti! 23.11.2009 10:44:36
|
|
|
|
Aniiita
|
Sedaj nama gre nekoliko bolje..čeprav še vedno vsakič ne prime ok..posebno zvečer postane zelo razburjena,zato si bom za takrat zaenkrat mogoče kar načrpala in ji dala..sva pa drugače kar vztrajni še..
|
|
|
|
RE: Še vedno ne znam dojiti! 24.11.2009 11:11:51
|
|
|
|
zmajama
|
IZVIRNO SPOROČILO: a982 Jest sm mela iste teževe, poj mi je pa patronažna svetovala nastavek za bradavice od aventa in je super. Mali se čist nč ne matra, moje bradavice pa so čist OK. Samo na dojko ga postaviš, mali zagrab in se nastavek dobesedno prilepi na dojko in še vidiš, če je v nastavku kaj mleka to pomeni, da lepo teče in otroček je. Itak mora čimbolj odpret usta, tko da ni nič narobe če maš nastavek. čist nč se ne matrava samo fajn, da jih redno prekuhavaš al stereliziraš, da ne pride do kakšnega vnetja. Stanejo okoli 7 evrov dva komada. se podpišem pod to. Pri naju je blo isto, nikol ni prav zagrabil, pa se je matral on in jaz poleg, ker sem že imela čisto pogrižene bradavice. Z nastavki sva se dojila do 3 meseca, potem pa sem jih en dan kar dala stran in je mali lepo zagrabil bradavico brez problemov. Se je v tem času že naučil fajn usta odpret in je lahko prav zagrabil.
< Sporočilo je popravil zmajama -- 24.11.2009 11:12:58 >
|
|
|
|
RE: Še vedno ne znam dojiti! 24.11.2009 11:24:16
|
|
|
|
Aniiita
|
Nama gre sicer bolje, vendar morda ne bilo slabo poskusit teh nastavkov..posebno za zvečer, ko bi se dojila non stop in se priklaplja na dojko in nazaj..Edino potem plastiko grize..ni tako pristen stik, ali ne? Veselka- meni pa ne uspe ji potegnit dol bradico,ker potem spusti..si samo s prstom dol potegnila? je potrebno kar močno to potegnit alli samo jaz nimam pravega načina..
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?