Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Še pet dni, pa bo polovica mimo....julij 18.2.2005 15:06:51
|
|
|
|
PBJ
|
Tudi jaz sem bila danes na pregledu (20. teden)in drugi četrtek grem že v 2. polovico....saj ne morem verjeti.Morfologijo bomo delali ob koncu 24. tedna. Počutim pa se vedno bolje, predvsem dopoldne imam še slabosti, prosti večeru pa postajam aktivna:sloncek: :duda: je OK., pridno brca in se obrača, vsak dan ga bolj čutim. Drugače sem se zredila za pol kilograma od moje prejšnje teže, ker sem do 16. tedna skoraj 3kg shujšala. G mi je rekla, da me je sama maternica..res se mi kaj dosti še ne pozna. Pravi,da je celotna nosečnost orintirana v desno,ker imam maternico izbočeno v desno (zaradi operacije, pa še zarastline imam prisotne na desni mat. vezi - stare težave). Sem bila sprva malce prestrašena,saj imam na desni strani pravo štruco. Zato na desnem boku sploh ne morem ležati...pa nasploh ne priporočajo to lego. Sem vprašala, če se lahko kaj zakomplicira zaradi tega, pa je rekla, da so vezi bolj obremenjene in boleče. No meni je važno, da se :duda:dobro počuti. :angel: Lp in uživajte v nosečnosti.:rozica:
|
|
|
|
Še pet dni, pa bo polovica mimo....julij 18.2.2005 15:13:55
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Super PBJ zate in za tvojo :duda:, da je vse ok. Jaz tudi kar ne morem verjeti, da bom drugi teden zakoračila v 20t (PDP imam 17.7.), in ja, res je potem še samo polovica pred nami. Kako to hitro gre, a ne? Moj :duda: je tudi kar precej živahen, ga vsak dan čutim, razen danes. Sem precej prehlajena in zgleda, da to tudi nanj deluje, upam, da bo vse ok. Tudi jaz imam čez 3 tedne morfologijo in upam, da bom izvedela za spol - komaj čakam. Lp vse julijkam, V. :rozica:
|
|
|
|
Še pet dni, pa bo polovica mimo....julij 18.2.2005 15:14:12
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo: :bravo: :bravo: za julijskega :duda: Mi smo tud že zelo fejst aktivni v brcanju. Najbolj se čutijo brce na desni strani čisto spodaj :bravo: Jaz imam v ponedeljek morfologijo in sem prepričana, da bo vse okej :)- Jaz sem se pa zredila za skoraj 4 kile, pa trebušček je že tko lep pa čeden, da okoli hodim čist preveč ponosno :ups: Lep vikend! Tinka
|
|
|
|
Še pet dni, pa bo polovica mimo....julij 18.2.2005 15:16:05
|
|
|
|
petraCBU
|
Ko si ravno omenila ležanje: meni vsak po svoje tupi, kako ležati in kako ne ležati. OK, na trebuhu itak že pred nosečnostjo nisem marala ležati, zdaj pa naj bi kao na levem (ali morda desnem?) boku. Ampak mene od ležanja na boku bolijo vezi b straneh in tudi če nekako zaspim na boku, se zbudim na hrbtu. Sem slišala, da ležanje na hrbtu ni primerno za od 4 mesece dalje, meni pa to najbolj paše. Kako je s tem? :zmeden: P.
|
|
|
|
Še pet dni, pa bo polovica mimo....julij 18.2.2005 15:22:10
|
|
|
|
pravljica
|
tudi meni paše na hrbtu...drugače ležim v vseh možnih variantah, razen direkt na trebuhu ne gre več
|
|
|
|
Še pet dni, pa bo polovica mimo....julij 18.2.2005 15:22:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem se ni preveč za sekirat pa komplicirat. Jaz imam že kar simpatičen trebušček, pa se kljub temu zalotim sredi noči na trebuhu. PetraCBU probaj se uležat na bok, pa si daj blazino pod tisto nogo, ki jo imaš skrčeno. Meni je tko super, pa še za hrbtenico je fajn. Mislim, da nisi edina, ki ji paše ležat na hrbtu :)- Meni je tko fajn, ko takrat našega fanta tko fino čutim, ko brca :love:
|
|
|
|
Še pet dni, pa bo polovica mimo....julij 18.2.2005 16:43:28
|
|
|
|
Meceno
|
KOKO GRE TO HITRO:bravo::bravo::bravo: Meni sestra pravi da bo sedaj šlo bolj počasi:zmeden: ,oz ker bomo imele čedalje večje bušije :)-, bomo čakale bebe iz dneva v dan bolj:bravo: Drugače imam PDP 20.7.in se še kar veselo obračam med spanjem , spim pa večinoma na levem boku . Kilogramčki veselo skačejo enakomerno 0,5kg na teden , slabost je zame ? ,slabo počutje razen vnetja (beli tok ) nimam , :duda: čutim , mislim da se skos igra kadar jo hočem potipat , ne brcne drugam .:)-:)- Hja punce čakat bomo mogle :)-:)-:)- ! Lp od :nosecka: + :duda:
|
|
|
|
Še pet dni, pa bo polovica mimo....julij 18.2.2005 17:39:06
|
|
|
|
cat
|
Čao pupe, tudi jaz komaj čakam 21.julij:love:.! Čez dva tedna mam pa tudi ja morfologijo in me že prav matra katereka spola je :duda:. Meni se zdi, da ene par dni neki že čutim, neko praskanje znotraj trebuščka:ups:, pol me pa trebušček srbi. A je to že to? So to mogoče prvi gibi. ki jih tako čutim? Sej vem, da je pri vsaki drugače, pa vseeno me zanima9nebesa. Sicer sem se zredila za ene 6-7 kg:ups:, ampak mislim, da so mi predvsem prsi zrasle (prej A zdej pa bo že počasi C) in trebušček. A se ve tudi redite? Počutim se pa super, razen utrujena sem bolj hitro:muca:. Bomo že preživeli, samo da naše pikice fajn uživajo v bušiju in je nasploh vse uredu z njimi, a ne. :muca:&:duda:18t
|
|
|
|
Še pet dni, pa bo polovica mimo....julij 18.2.2005 18:06:04
|
|
|
|
CIPRESA
|
No pa še jaz! Tudi jaz komaj čakam 26.07., zaenkrat še nevem kaj imamo, sem se pa izven reda naročila na samoplačniški pregled, in ga imam že v ponedeljek, pri dr. Miheličevi, kot ste mi priporočale, kjer bomo našo pikico tudi posneli. Namreč nebi delala scene, ampak moja ginekologinja - NI ZA GOVORT. Danes, ko so prišli izvidi o urinu me je spet samo prestrašila, povedala pa mi itak ni nič kaj pomeni(zmanjšani ketoni), in zdaj poslušam razne zgodbice, vsak mi govori kaj drugega - tko da sem prov zmatrana že od tega. zredila sem se za dobe 3 KG , trebušček pa tako tako ne prevelik in ne premajhen. LP CIPRESA
|
|
|
|
Še pet dni, pa bo polovica mimo....julij 18.2.2005 18:41:25
|
|
|
|
Pia73
|
Evo še ena PDP 22.07. tako kot janja77. Noseča 17t 6/7. Počutje še kar v redu le zvečer sem tak utrujena, da je joj,...imam 4. leta starega sina s full energije, hoodim v službo, pa mož vedno dela do 19.ih, pa tamal ima 2x na teden telovadbo,... Bo že! :duda: čutim od 31.01. včasih malo več, včasih kak dan sploh ne,.. Še je čas. Mi je pa hecno, ker sem prvega začutila šele pri 22. tednih. Zredila sem se po mojem ogromno, raje ne vem,,.. :( Sam sem se prvič tudi 20 kg,... Kupujemo še nič ne imela pa bom trikolesnika, sicer pa veliko že imam od prvega sina, sedaj pa tudi zagotovo pričakujemo sina. Trebuh pa je za ene 5. mesecev,...:bravo: Bodite v :rozica::rozica::rozica: drage moje,...
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?