|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še nič ne kaže...
15.6.2005 10:21:37   
Anonimen
Ojla,punce,čau!
Včeraj sem imela CTG in to in nič ne kaže,da bi naš:duda: želel priti na svet.Popadkov-nič,MV zaprt.Vse mirno.tako,da sem čez 1 teden spet naročena na pregled.
Mene pa daje obup,ker gre moj:love: 27. poslovno daleč,daleč...In kaj,bom ostala sama?!Me je kar groza!
:((:((:((:((
No,kakšna tolažilna besedica bi mi prišla kar prav...
LP z :morje:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še nič ne kaže...
15.6.2005 10:47:27   
TVN
Povsem razumem tvojo skrb, ampak misli pozitivno - mogoče pa se do prihodnjega tedna kaj začne dogajat in bo tvoj dragi še vse pravočasno ujel.

Kdaj se pa vrne?

Držim pesti zate, da bo pikica čimprej začela pospešeno brcat in dajat znake, da hoče ven, na sončka, k mamici in očku!

Vse dobro!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Še nič ne kaže...
15.6.2005 10:49:18   
Anonimen
Skuhaj si kompot s cimetom in klinčki. Meni je ginekologinja rekla, da to pomaga, da dobiš popadke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še nič ne kaže...
15.6.2005 10:57:16   
pravljica
hmm, jaz še nisem tako daleč, pa grem kar s kompotom probat...presnete vraže :)-, česa še ne bom probala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Še nič ne kaže...
15.6.2005 11:03:27   
Anonimen
No,grem poskusit ta recept...
zdej se je pokazalo sonce in grem še malo na sprehod.Mogoče pa bo le kaj.
Res bi bilo malo čudno,da bi bilo dete staro 10 dni,ko bi ga fotr prvič videl,a?
Hm,ko sem bila :nosecka:7mesecev in pol je bila ful panika s popadki in nas je bilo vse strah,da se ne rodi toliko prej.Kaj pa zdej?Ji je tako lepo v trebuhu,da noče ven!!!Zgleda da je prav nič ne zanima ne mama,ne tata,ne sestrica...
Sicer pa pravijo,da ni še noben not ostal,ne?!:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Še nič ne kaže...
15.6.2005 11:11:35   
Grascakinja
Kaj še pomaga (baje, ne me za besedo držat)
- seks (sperma mehča MV) na iber
- pomivanje oken
- hoja po stopnicah in podobne fizične aktivnosti
- čaj iz listov malinovega grma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Še nič ne kaže...
15.6.2005 11:17:57   
Anonimen
A ni pomivanje oken celo prepovedano, ker naj bi se ob tem, ko se sreguješ, popkovnica lahko ovila okoli vratu? Sicer na koncu je res že bolj dren tam notri v hiški.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Še nič ne kaže...
15.6.2005 11:35:25   
Mojca P.
Pupa25 omenja spermo, no jaz imam informacijo, da orgazem zenske povzroci popadke (ne vem zakaj??)

Moji kolegici se je isto mudilo in to so bila ginekoloska navodila. Sta sla zvecer z mozekom v akcijo,zjutraj ji je pa na Wc odtekla voda!

Boljs to, ko pa pomivanje oken, a ne:)-?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Še nič ne kaže...
15.6.2005 11:46:48   
CIPRESA
No MojcaP zdele me je pa kar mal strah ratalo da orgazem žense povzroči da greš rodit???? Prvič slišim!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Še nič ne kaže...
15.6.2005 12:00:45   
Anonimen
Ja, tudi jaz sem to že slišala.:)

Poskusila pa nisem, ker mi celo nosečnost :sloncek::sloncek: sploh ni pasalo, pa še rodit nisem hotela iti zaradi strahu. :)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Še nič ne kaže...
15.6.2005 12:01:11   
Grascakinja
No ja, mogoče je pa tudi na tem kaj... meni recimo ob orgazmu otrdi trebuh. Ampak popadkov do zdaj nisem še dobila, pa sem že imela lažni alarm - ni bil od orgazma.

Ampak o spermi in mehčanju MV je pa ziher. Sej če hočeš rodit v bistvu rabiš oboje, a ne, popadke in odprt in mehak MV?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Še nič ne kaže...
15.6.2005 18:38:55   
Anonimen
Ammm :ups: jaz sem dobila popadke 3 ure po... aaammmm :ups: hopsanju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?