Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Še nekaj o adventnih umetnijah 27.11.2006 9:17:04
|
|
|
|
muza
|
Hvala neva6, zelo dobro....bom tudi jaz letos nekaj ustvarjala, če me ne bo čas prehitel Za voščilnice vedno najdem čas, adventni venčki in podobno okrasje pa mora po navadi počakati na "drugo leto" .
|
|
|
|
RE: Še nekaj o adventnih umetnijah 27.11.2006 9:18:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, kako so nekateri krasni. Jz sem včeraj delala venčke pa sem tako nespretna s pištolo, da sem vsa posmojena po rokah
|
|
|
|
RE: Še nekaj o adventnih umetnijah 27.11.2006 9:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muza Hvala neva6, zelo dobro....bom tudi jaz letos nekaj ustvarjala, če me ne bo čas prehitel No, boš pa res morala kmalu začet z adventnimi dekoracijami, namreč prva adventna nedelja bo že ta vikend
|
|
|
|
RE: Še nekaj o adventnih umetnijah 27.11.2006 9:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
E domače babnice bomo poskusile,ampak ne vem,če nam bo šlo od rok. Sicer imam adventni venček že nekaj let,pa sem se ga naveličala. Velika kvadratna sveča na steklenem krožniku obdana z belimi božičnimi zvezdami in zelenimi listi.To je za na mizo,tudi za na vrata ga imam,želim si pa sprememb.
|
|
|
|
RE: Še nekaj o adventnih umetnijah 27.11.2006 21:27:04
|
|
|
|
muza
|
ja, caffee, saj zato pa pravim, da me vsako leto prehiti čas in ideje za adventne venčke "zorijo" v glavi za naslednje leto . Se nameravam spraviti k ustvarjanju konec tedna, najverjetneje v petek. Ko se lotim, ne bo problem kaj dobrega napravit, saj je ustvarjanje moja močnejša točka. Je pa problem najti pravi čas in se k ustvarjalnem delu spravit. Prisežem, da bom poskusila pravočasno prižgati prvo adventno svečko .
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?