|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še je ni.......
26.4.2005 16:05:02   
Marina_
..:hudicek: seveda in sem že pošteno živčna.Znaki so vsi-boleče prsi pa sitna sem:((pa pekoča bolečina v spodnjem delu trebuha.Sem si računala kako dolge cikluse imam in je tako:jan-30 dni, feb-29 dni in marec-28 dni.danes pa je že 3 dni kaj :hudicek: zamuja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še je ni.......
26.4.2005 16:05:49   
KMALU
Naredi test.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Še je ni.......
26.4.2005 16:07:53   
Marina_
Ja Kmalu-pa se bojim da bom spet razočarana-bom še počakala-upam da bom lahko:)-

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še je ni.......
26.4.2005 16:09:57   
KMALU
Po moje je boljse vedet pri cem si. jaz sem ga takoj naredila pa sem :nosecka:... Ce pa lahko pocakas pa daj.. Samo ne bit prevec razocarana, ce ne bo. Bo pa drugic.
Drzim pesti.
Ti pa sporoci rezultat...

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Še je ni.......
26.4.2005 16:12:25   
Marina_
Ja hvala Kmalu:rozica: Je že kar nekaj testov bilo kupljenih(10 m se že trudiva) tako da...Bojim se da bom spet:((ko dež;)

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Še je ni.......
26.4.2005 16:30:58   
saša24
pozdrav!
js bi jo mogla dobit že 3.3. pa je še do danes nisem. 13.5 mam pregled v mb tako da bom test ponovila 12.5. in nič prej, ker me je že počasi sram hodit v lekarno, ker una tam misli, da sem čist zmešana.

imam pa full napihnjen trebuh, pa apetit, da ne govorim. sam slabo mi je pa tk na trenutke pa ne skozi. ne vem al je to psiha al kaj?

upam, da nam čimprej uspe:duda::duda::duda::duda:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Še je ni.......
26.4.2005 16:40:47   
KMALU
Sasa24, a rezultat je negativen?

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Še je ni.......
26.4.2005 16:46:19   
saša24
nardila sem CB, pa se mi je v drugem kontrolnem okencu pokazala močna navpična črta v prvem, kjer bi moral biti plus pa full slaba vodoravna črta, komaj vidna! ne vem js srčno upam, da bi kaj bilo samo bom tako in tako itak razočarana!!

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Še je ni.......
26.4.2005 16:59:25   
girly
ja nč frizerka.pejt v lekarno po test. pa boš vidla kako bo,sicer lahko še ene dva dni počakaš,baje je test najbolš delat med 4 in 7 dnem izostanka.

pa upam da bosta :modri:, držim :miska:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Še je ni.......
26.4.2005 17:03:02   
KMALU
Sasa24 TO JE TO. Noseca si. Cestitam

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Še je ni.......
26.4.2005 17:06:20   
tinkamiška
Saša po mojem si tudi srečka:nosecka: hahahaha!:bravo::bravo::bravo:

Frizerka, ti pa tudi hitro po test in držimo:miska::miska::miska::miska: da bo plusek!!!

Tinka

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Še je ni.......
26.4.2005 17:07:29   
Marina_
:((:((:((:((:((:((:((Je možek kupil test in sma ga nardila pa je samo ena črtica............

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Še je ni.......
26.4.2005 17:14:52   
tinkamiška
O Frizerka ne jokat, mogoče je pa vseeno ratalo:rozica::rozica::rozica:.
Uf kako je to zoprno, ne bit preveč žalostna, naj te možek malo pocarta.

Če pa pride Franca, jo pa hitro brcni v rit in spet se bo začelo novo obdobje:rozica::rozica::rozica:

Mislim na tebe Frizerka:rozica:

Tinka

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Še je ni.......
26.4.2005 19:21:26   
girly
mogoče je pa še prezgodaj :zmeden: ne jokat, misli da je še vse mogoče.mogoče bo pa :hudicek: vseeno šla na dopust. ponovi test čez kakšen teden, če M še vedno ne bo. jst bom tud tko nardila, bom v petek test ponovila, ker mi je romed vse neki tko čudno kazal, da sploh ne vem... ker test si pa ti delala?

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Še je ni.......
26.4.2005 20:16:56   
saša24
kmalu!

a misliš da sem res!

ko bi ble vse te besede res pridem na konec sveta k tebi pa ti nekaj prinesem, ker bi bla verjetno najbolj srečna na svetu. sploh si ne znam predstavljat, da zagledam :roza::modri:. po mojem me bo kar pobralo! ne vem če si ne bom šla po test!
me že firbec matra

se slišimo

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Še je ni.......
26.4.2005 20:31:32   
KMALU
Vem kako se pocutis- meni je bilo enako. Ko sem zvedela, se sploh nisem zavedala. Zdaj se se vedno ne-ker se na UZ se ni videlo nic razen vrecke in mehurcka-je bilo se prezgodaj za videt plod... in sem kar malo negotova...
Amoak seveda upam na najboljse na naslednjem UZ!

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Še je ni.......
28.4.2005 8:52:22   
baguSka
Ja saša ne razumem. Pa sej ti je test že pokazu črtice :zmeden:

Kaj je zdej frizerka kjeeeee siiiii?????

Tud pr men je dons že 37.dan.8)

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Še je ni.......
28.4.2005 8:53:43   
tinkamiška
Oj, Baguska, sem na enem drugem postu prebrala, da je k Frizeki prišla Franca butasta:(:zmeden:

Tinka

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Še je ni.......
28.4.2005 9:00:26   
baguSka
Ja najdla.:( Prihodnjič več sreče.:rozica:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Še je ni.......
28.4.2005 13:13:51   
Marina_
HVALA PUNCE:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:res ste mi v veliko podporo

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.