|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še jaz po laparo ...
23.5.2005 13:52:58   
Mijavček
Živjo punce,

če se katera še spomni.. 04.05. sem imela laparo v LJ, danes sem se končno dokopala do računalnika (prvi dan v službi):zaspan:
Odstranili so mi endometriotična žarišča, ki sem jih imela okoli in okoli maternice, na ligamentih, med matern. in mehurjem, med maternico in debelim črevesom, skratka povsod razen na jajčnikih ni bilo nič.
Upam, da so odstranili razlog za neplodnost in da nama bo kmalu ratalo, po pravici povedano... IZČRPANA SEM !!!
Povedat moram, da so na GK v LJ sestre ful prijazne:bravo:, kar pa ne morem trdit za dr. Ribičevo. Mogoče je ona tud, ampak jest sem jo vidla samo cca 30 sekund na viziti... Tok da me je vprašala, če vem kaj je endometrioza in ker sem rekla, da vem, je šla dalje...Za vsa vprašanja sem se morala obrnit na sestro. Ne vem, a je to nova doktrina v zdravstvu, da te glavni, ki te operira vidi samo v narkozi, potem pa nima več opravka s tabo ?:zmeden2:
Moram tud to povedat, da sem imela v sobi tako fajn punce, da so mi za 90% olajšale muke s svojim humorjem in optimizmom!
Vsem, ki imate laparo pred sabo... nič bat! Tisto odvajalo je mal zoprno, potem itak dobiš uspavalno tableto, pa zjutraj pred op. še apaurin, tako, da si itak skoz mal zadeta 8) Po opraciji mene ni skoraj nič bolelo, naslednji dan sem šla domov, ene par dni sem bila še švoh, potem pa vsak dan bolje. zdaj sem že ko nova, šivčki so padli stran, M sem tud že dobila, po M pa že komaj čakam digi dagi :sloncek::sloncek: in tud z bebico lahko že začnemo.

Zdaj se pa še moram zahvalit vsem, ki so mi napisale tako lepe želje v postu, preden sem šla na laparo. žal sem jih prebrala lahko šele maloprej, ampak to nič ne zmanjšuje moje ganjenosti ob prebiranju. HVALA !!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Mijavček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še jaz po laparo ...
23.5.2005 13:56:16   
Nyah*
Hojla :muca:!

Me veseli, da si nazaj, sveza, cila in polna energije za :sloncek::sloncek:, :)-:)-:)-¨!

Pazi nase, pa cimprej nas preseneti z novicko o :roza:!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Še jaz po laparo ...
23.5.2005 14:11:24   
Sisy
no pa sva že dve! Mislim da bova kmalu lahko poročali o :roza: ;) Midva greva v akcijo takoj sredi junija tako da držim pestke za obe in si srčno želim da bova na forum lahko čimprej napisali "tudi meni je uspelo!!!!"

lep pozdravček

:muca:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še jaz po laparo ...
23.5.2005 14:15:57   
emaa
me veseli, da se je lepo izteklo Mijavček, a je Ribičeva tvoja G tudi v ambulanti za neplodnost? Ker je moja, pa me zanima, če kaj več pove, razloži, ko si pri njej, ker prvič je blo zlo na hitro, kakšen bo pregled po laparo in histero pa ne vem (na operaciji sem bla pa drugje, ker se pr njej tolk časa čaka)
Ema, ki že dela na :duda: po laparo

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Še jaz po laparo ...
23.5.2005 14:18:42   
Sisy
ha ha ha zdej bi lahko že klub "laparoskopk" ustanovile....:)-

mal heca....:)-

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Še jaz po laparo ...
23.5.2005 14:34:24   
Mijavček
Evo debatni klub po laparo..:)

Ribičevo sem vidla prvič v življenju, ker še nisem bla v ambulanti za neplodnost. na do zdajšnje preiskave (UZ, HSG, laparo) me je poslala moja osebna G (z Leonišča v LJ).
Pred laparo mi je moja G rekla, da če po laparo ne bom zanosila do konec septembra, potem mi bo dala napotnico za to ambulanto. v odpustnici pa piše, da imam čez 2-3 mesece pregled pri operaterju po napotnici od svojega G. tako, da bom verjetno pristala kar pri Ribičevi in to bo to. ne vem, pravijo, da je ful stručko in da obvlada zadevo. kar se tiče medosebnih odnosov pa zaenkrat name ni naredila dobrega vtisa.:zmeden2:
No, ko bom mela tri otroke pa to verjetno ne bo več važno :), ko se pa zbudiš v bolnici po operaciji, pa le želiš, da ti doktor kaj pametnega pove in potolaži.
Čau,

mijavček:muca:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Še jaz po laparo ...
23.5.2005 14:39:31   
Sisy
u hvala bogu,jst se morm pa z dr.Reševo kr pohvalt....Vse mi je tako prijazno razložila in mi odgovorila na vsa vprašanja....še dobr se iz narkoze nism zbudila pa je že bila ob meni in mi hitela razlagat kako in kaj....

Men se v Postojni res zdijo bolj "človeški".....in seveda kljub temu, da smo običajno le številke, vsaka pričakuje da se ji bo njen zdravnik posvetil masimalno,torej če tega ni je bolj :(...

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Še jaz po laparo ...
23.5.2005 15:01:04   
emaa
mijavček, jaz sem dobla pregled po operaciji pri ribičevi, z vezami po dveh mesecih, se baje zdaj čaka pol leta, grozno

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Še jaz po laparo ...
23.5.2005 15:45:41   
anajmad
Ribičeva je res v redu.Samo moraš se zavedati,koliko posegov ona naredi na dan.Mene bi tudi morala ona operirati,ampak je ravno na tisti dan zbolela in me je kasneje operirala Dr.Bokalova,ki je tud kr O.K.Jst bom šla 1.6. k njej na kontrolo,ker sem rekla,če me je že ona operirala,je brez veze,da me potem kdo drug pregleduje.Moram pa pohvaliti Ribičevo,ker se mi je prej zelo potrudila imela sem tri UZ pri njej,ampak je potem(ker meni je šlo vse nazaj-miomi)rekla,da mi raje dela histero in laparo,da imam potem mir.Ne da bi zopet zanosila in spet prezgodaj rodila.In še prav je imela .Imela sem pregrado toliko let,ki se je z UZ-jem spolh ni videlo:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:in sem ji zelo hvaležna,da je vztrajala pri obeh posegih,čeprav je konzilij bil proti.
Men so pa rekli,da moram najmanj 4-5 mescev počakat z zanositvijo.No,sej bom vidla kaj mi bo rekla Bokalova drugi teden.Zato se kr čudim ,ko berem da nekatere lahko takoj zanosijo:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:.Imate pač srečo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
en lp:morje:D.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Še jaz po laparo ...
23.5.2005 16:08:17   
ronni

:angel::metulj:
Mijavček,vesela sem,da si prestala operacijo in ti želim veselo :sloncek::sloncek: s, seveda, čimprejšnjim uspehom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saška:muca:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Še jaz po laparo ...
23.5.2005 17:14:44   
tinkamiška
Jst ti tudi tako želim:bravo::bravo::bravo::miska::miska::miska::sloncek::sloncek::sloncek::miska::miska::miska::modri::roza:!

Tinka

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Še jaz po laparo ...
23.5.2005 22:09:13   
PiaM
Laparovke :miska: za vse za :modri::roza: čimprej!;)

:rozica:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?