Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Še enkrat ta temperatura... 12.10.2004 12:15:41
|
|
|
|
cat
|
Včeraj zvečer sem si za "foro" izmerila temperaturo in je bila 37,2, potem pa sem si zjutraj spet in je bila 37,1. Zdej me pa nekaj zanima, ali je temperatura povišano samo po ovulaciji pa vse do dva dneva pred M (potem pade), ali pa se ptemperatura poviša v vsakem primeru, tudi če ni bilo O? Mal je mogoče čudno, da tega ne vem, pa vseeno, če katera ve... Sem malo zmedena:zmeden:.Tisti F-test mi do sedaj ŠE NIKOLI ni pokazal OVULACIJE:(:((. Lepo delajte še naprej, če ste v službi. cat
|
|
|
|
Še enkrat ta temperatura... 12.10.2004 12:50:37
|
|
|
|
anadejka
|
Čaw Cat :rozica::rozica::rozica: To sem se tut jest skos spraševala.Sem si merila temp.pa se je povečala,takoj po O,pa svoje O tut čutim k me buši mal špika takrat,povrh vsega sem pa še na Klomifenu že dva meseca.A glej ga zlomka tut men so testerji kazal kot da nimam O.Nekje sem prebrala da tableti (K) lahko mal zmedejo testerje8).Tko da sm se odločila da jih ne bom več uporabljala.Najboljš je da opazuješ svoje telo,mu prisluhneš,ker ti sama se najbl poznaš.Pa ja če se ti je temperatura dvignila,potem si 100% imela O;).Dvignjena ostane do malo pred M.Če pa se sploh ne spusti vsaj 20 dni pa pomeni da si.....:nosecka: Lepe pozdravčke.........andrejka76:muca::kuza:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Nosecnice in vrememaca83 RRPo parih dneh nore vročine se je končno malo ohladilo. Sonosečke, kakšno se vam zdi vreme?koncno grem lahko sprosceno ven iz hise (
67%)
pa ne dez no, mi pa pakiramo za morje (
6%)
vreme me sploh ne moti (
11%)
na nasem koncu je dezja prevec (
0%)
temperatura sploh ne vpliva na moje pocutje (
17%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!