|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še enkrat krvomočnica...
4.4.2006 12:38:44   
lana38
Pozdravljene!
Vem, da je o tem že bilo zelo veliko napisnega. Pa me vseeno zanima. Tiste, ki malo več veste o tem čaju, ali mislite, da bi bilo dobro, da bi kak mesec pila ta čaj, da se mi maternična sluznica prej obnovi. Predvsem me to zanima, ker bi naj po prvi Muser posted image , začela intenzivno delatiuser posted image in ustvariti novegauser posted image . Danes mi je ena v službi rekla, da prve 3 do 6 mesecev je najmanj možnosti, da se pojavi spet kakšna napaka pri plodu, zato bi tudi rada čim prej ponovno zanosila. Vem, da je bilo dosti napisano, da bi naj ta čaj tudi pomagal k hitrejši zanositvi, ampak to je bilo že več kot pred enim letom, še na stari RR. Prosim za vaše mnenje.
LP

lana38
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še enkrat krvomočnica...
4.4.2006 16:11:05   
LUNA06
Pozdravljena!
Odgovora na tvoje vprašanje žal nimam.Me pa zanima kje se ta čaj dobi, mogoče v lekarni?user posted image

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2006 18:25:01   
lana38
Ta čaj se dobi v Sanolaborju. Pa tudi mogoče v kakšni zeliščni lekarni. Drugače se mu reče še smrdljička, oz. nekaj takega če sem fulala naziv.
LP

lana38

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2006 21:24:11   
tinkamiška
Lana po mojem nimaš kej zgubit, če jo boš pila, jst sem jo tudi poskusila, sicer nisem tega prakticirala dolgo, sem jo pa nekajkrat pila od M pa do O in ko so mi O spremljali z UZjem so mi vedno rekli, da je sluznica fino zadebeljena...jst mislim, da škodit ne moreuser posted image

Držim pesti!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2006 21:48:41   
sjug
Punce, men je pa pomagal navadni rman, čisto zares. Sploh je priporočljiv za vsako žensko. Kmalu bo cvetel po poljih, jest ga bom šla nabrat. Ureja mesecne cikluse, ce imate tezave z nerednimi, premocnimi, izostanki m. Pije se cvetove, sveže ali suhe. Pa na zdravje user posted image . LPS

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2006 8:33:25   
lana38
Hvala za odgovore.user posted image

lana38

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poudarek v imenu?
Aninchy

Katera "oblika" imena Martin vam je ljubša?

Martin z poudarkom na A (53%)

Martin z poudarkom na I (47%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!