|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še ena nova...
3.2.2005 12:46:13   
simi73
Pozdravljene!
Berem vas že kar dogo časa, sedaj sem se pa odločila, da se tudi prijavim. Večkrat mi polepšate dan s svojim optimizmom v pričakovanju :roza::modri:. Tudi midva z dragim se trudiva za :duda: že od avgusta 2004, pa še ni bilo uspeha:(. Občudujem pa vse vas, ki se za :duda: trudite že precej več časa in me vsaka nova :nosecka: zelo razveseli, hkrati pa potolaži, kadar se vedno znova prikaže :hudicek:.
Mam pa eno mal trapasto vprašanje: a je kakšna možnost, da zanosiš tik pred :hudicek:, ta pa sicer pride s par dnevno zamudo?
Hvala že vnaprej za odgovore.

lep sneženi dan vsem skupaj:)
I.:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še ena nova...
3.2.2005 12:48:53   
Udb
Pozdravljena simi!! Več nas je-boljše je!! ;)

Možno je da zanosiš tik pred M, če ovulacija zamuja - samo potem M ponavadi ne pride! Oz. pride lahko neka krvavitev (ki lahko zgleda kot M)!

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Še ena nova...
3.2.2005 12:51:04   
TVN
Dobrodošla, simi73!

Tele naše ovulacije so tako različne, da je vse mogoče. Se je zgodilo, da je bila O tudi med M. Torej, kot rade rečejo nekatere punce tukaj, najbolj zihr je vsak :sloncek: vsak 2 - 3 dan! Ni vraga, da ne bi enkrat trofla!
Pa srečno!

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še ena nova...
3.2.2005 12:53:12   
simi73
Hvala za dobrodošlico. Sej se mi je zdelo, sam mal upanja pa vseen mam, ker naj bi mela O tik pred :hudicek:. Je pa grda :hudicek: bla krajša kot ponavadi (sam tri dni ponavadi pa 5 do 7). Bom kar lepo počakala še en mesec pa bom vidla kako in kaj.

:) I.

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Še ena nova...
3.2.2005 12:58:58   
Urša76
čawči simi...
upam, da ti bo z nami fajn...

glede vprašanja: se strinjam z udb

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Še ena nova...
3.2.2005 13:03:02   
diamantka
ojla simi,
pozdravljena
glede ovulacije je vse možno, meni je moja kolegica povedala, da jo je imela takoj za M:hudicek: in ima dva zdrava fantka doma!

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Še ena nova...
3.2.2005 13:03:28   
Skye
pozdravljena simi......NEMOGOČE JE MOGOČE.....zato ti le pridno :sloncek::sloncek::sloncek: ;)

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Še ena nova...
3.2.2005 13:25:58   
baguSka
Hello!;)

:sloncek::sloncek:

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Še ena nova...
3.2.2005 13:36:08   
mujcek
alooo:bravo::love:

Ja O je pa res???????????????????????????????????????

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Še ena nova...
3.2.2005 15:10:38   
cmokec
Simi73 :love::love::love::love:

cmokec

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Še ena nova...
3.2.2005 18:55:25   
emaa
dobrodošla

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Še ena nova...
3.2.2005 19:01:29   
tinkamiška
Pozdravljena Simi in dobrodošla:rozica:

Tinka

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Še ena nova...
3.2.2005 20:28:03   
miska2004
Simi dobrodošla :)

Naj se ti sanje čimprej uresničijo :metulj:

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.