Nastya
|
Po skoraj 8 letih mučenja, čakanja, upanja, zdravljenja, da bo le ugledala te megične črtice..in potrditev ginekologa, ja gospa noseči ste..so odmevale v glavi, moje sestrične..PDP je bil 23.3.2012, začelo se je veselje, sreča, priprave, vsak obisk pri ginekologu, ja vse je v redu, nosečnost poteka tako kot je treba..en mesec pred porodom, so se začeli rahli popadki na 7 ur, sprejeta v porodnišnico, čez tri dni odpuščena, vse se je umirilo..začelo se je hitro pripravljanje na novega člana, kupovanje, posteljica, oblekice, voziček, oba srečna da sta kar kipela od sreče..prišel je dan D 23.3.2012, nič, čez dva dni pregled, nič, čez dva dni pregled, nič, čez dva dni pregled, vse je v redu, bomo še malo počakali, sped pregled, nič, vse je v redu, bomo še malo počakali..danes zjutraj je dobila svoje popadke, takoj sta se odpravila v porodnišnico, ja danes bo, danes bova končno spoznala najino princesko, danes jo bova prvič videla, stisnila k sebi, jo poljubila, že tako dolgo jo čakava, si jo želiva, ona je najin zaklad..ob 10 uri pokliče domov starše in reče, vse je v redu, sem v porodni sobi, pripravljena da bom rodila..moža pošljejo iz sobe..vsi oddidejo ven..čez 30 min se vrne porodničar, pogleda na CTG in reče ŽAL GOSPA - VAŠ OTROK JE MRTEV Ona sploh ne dojema, v jok, šok, kričanje, obup, kako pred pol ure ste rekli da je vse v redu - dajo ji pomirjevalo, pop ob 15. uri ji sprožijo s pomočjo umetnih popadkov porod, rodi mrtvo deklico Jaz sem v takšnem šoku, da ne dojemam vseh stvari, kaj šele ona in njen partner..DRAGI ANGELČEK, TAKO SI BILA ZAŽELJENA, TAKO SMO TE VSI NESTRPNO ČAKALI, ZAKAJ ZAKAJ ZAKAJ SI ODŠLA ??
|