|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ŠE EN PROBLEM
2.3.2005 13:59:15   
CIPRESA
Nekaj me skrbi in sicer ker me peče zgaga popijem veliko donata - največ pol litra na dan - kot je tudi priporočljivo, ampak ker imam že tako dobro prebavo, takoj dobim drisko, ki ne traja dolgo, ampak samo toliko časa, dokler spet ne pijem donata. Donat mi pri zgagi najbolj pomaga in me sedaj skrbi, če bom morala nehati z pitjem, če ta driska kaj škoduje otroku????

Prosim če bi imela katera podobne težave, ali to škoduje otroku?????
Donat vem da ne ker je med nosečnostjo še priporočljiv, driska pa ???????? Moja G je na dopustu 14 dni, tko da bi bila zelo vesela vaših odgovorov.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ŠE EN PROBLEM
2.3.2005 14:08:24   
Maša
JEST TKO MISLIM....DRISKA PAČ NI DOBRA ZATO, KER TE DEHIDRIRA IN POTEM MORAŠ SEVEDA TO IZGUBLJENO TEKOČINO NADOKNADITI!!! ČE TI TO POVZROČA DONAT TI PRIPOROČAM DA GA ZA ENKAJ ČASA POZBIŠ; PREPRIČANA SEM DA PUNCE VEDO ŠE ZA KAJ KAR BI KORISTILO PROTI ZGAGI...JAZ ŽAL NE VEM!

SREČNO:nosecka:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ŠE EN PROBLEM
2.3.2005 14:09:32   
saba
driska ni lih dobra stvar niti za tvoje telo...

za zgago pa pomada tudi da poješ jabolko...moja nona pravi da je 1 jabolja= 1 rupurut

probaj meni pomaga

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ŠE EN PROBLEM
2.3.2005 14:10:19   
saba
joj koliko napak:ups:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ŠE EN PROBLEM
2.3.2005 14:12:30   
baguSka
Vsekakor ni dobra zarad dehidracije in zato, ker telo ne dobi tolk hranljivih snovi kot bi jih mogu..

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ŠE EN PROBLEM
2.3.2005 14:52:45   
malika
Kako zdaj, drisko dobiš, če ne piješ donata, ali če ga piješ?

Vsekakor je pri driski pomembno nadomeščanje tekočine in elektrolitov.Mogoče se posvetuj s tvojo gin, ali pa kar v lekarni vprašaj za nelit-ampak za to ne vem, če lahko jemlješ med nosečnostjo.
Drugače pa naj bi proti zgagi pomagalo tudi počasno žvečenje najmanj 1 dan starega belega kruha.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ŠE EN PROBLEM
2.3.2005 15:04:18   
CIPRESA
Še enkrat pijem ga zato da mi lajša ko me peče zgaga, po tem pa dobim drisko. :grrr:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ŠE EN PROBLEM
2.3.2005 15:09:16   
Anonimen
Mogoče ga pa preveč popiješ :zmeden:
Al je pa premrzel :zmeden:
Meni je G rekla, naj po jedi vzamem Rupurut (sicer pomaga za eno uro)...Donat je pa pripopročljiv SAMO 3dcl na dan!!! Pa ne sme bit direkt iz hladilnika.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   ŠE EN PROBLEM
2.3.2005 15:14:56   
CIPRESA
Ja Tinka74 jaz se orientiram na to kaj piše na flaški, 0,5 L na dan, pa sem mislila da za nosečnice velja isto. Ker ga skos čez cel dan malo pijem ker mi nagaja zgaga.
To se mi dogaja že kar nekaj časa, pa sem mislila da se bo uredilo, zdaj pa res mislim da moram za enkrat prenehat s tem.

Hvala punce za odgovore!! CIPRESA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ŠE EN PROBLEM
2.3.2005 15:19:24   
ninocka
joj, saba, si me zdej tok nasmejala s tem komentarjem...
sem prej že na eni drugi temi vidla, da se popravlaš, zdej pa še to...:):)
si mi dan polepšala...

drugač pa jst tut dons kr črke obračam, pa raj pol 5x prekontroliram preden vpišem ;)

LP, :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ŠE EN PROBLEM
2.3.2005 15:45:16   
nita

Cipresa, meni je pomagalo toplo mleko, je pa res, da me je zgaga pekla bolj proti koncu in to ponoči. Sicer mi je bilo po mleku dobro kakšno uro, potem pa se je zgaga ponovila. Tako da sem mogla pod nujno v eni uri nazaj zaspat, ker drugač več ni bilo spanja.

L.P. Anita

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ŠE EN PROBLEM
2.3.2005 19:23:45   
Anonimen
Cipresa, nekje sem 1x dobila neko zloženko o Donatu in nosečnosti...pa je sploh ne najdem več...in tam piše, da je priporočena dnevna doza 3 deci, pa še to ne direkt iz hladilnika...no, sej sem že prej povedala isto :zmeden:
Želim ti pa, da te čimprej mine tale zagagica...sicer pa sej veš kako pravijo - če te peče zgaga, bo otroček fejst kosmat :)-

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?